81

факти

преди 10 години

Това доказва, че бсп изцяло е погълната от дпс и тяхното сливане скоро ще стане факт

80

Maskarad

преди 10 години

Това е държавния глава- роб на ГЕРБ, а трябва да е надпартиен.

79

Радослав

преди 10 години

Това е най- естествената реакция срещу явно некомпетентното и тясно партийното решение на президента.

78

ЕМИЛ ПЕТКОВ

преди 10 години

Нека Плевнелиев си спомни за клетвата, която е положил като президент и се замисли за своите действия, особено когато стане дума за избори и ЦИК. Ясно е, че е избран с гласовете на ГЕРБ, но сега е надпартиен и не трябва да се опитва всячески да помага на ГЕРБ.

77

Vladimirov

преди 10 години

Роско се отблагодари на тиквата с това решение за ЦИК, въпреки че за всички беше ясно, че е противоконституционно.

76

серГЕЙ

преди 10 години

Червени *** !!!

75

Уволнение

преди 10 години

Не само да му дадат указа на Конституционния съд, а да му искат импийчмънт на това ***, назначено за президент.

74

Анонимен

преди 10 години

До историк 85. Севърски договорот Уикипедия, свободната енциклопедияНаправо към: навигация, търсене Севърският договор е мирен договор подписан в парижкото предградие Севър (Sèvres) между държавите-победителки в Първата световна война и Османската империя на 10 август 1920 г. и е част от Версайската система от договори.От страна на Османската империя е приет от султана Мехмет VI, който се стреми да запази трона си, но движението на младотурците начело с Кемал Ататюрк отхвърля договора

73

1

преди 10 години

До Анонимен-88,по-хубава е от вашето бившо лице,манекенката фидосова.

72

Анонимен

преди 10 години

Хубаво я вижте тая на снимката, лицето на БСПто - злоба и омраза... Колкото по-рано ги разкараме тези поразници, толкова по-скоро България ще може да тръгне по нормален път, без да се влияе от желанията и прищевките на разни нехранимайковци и лъжепатриоти!

71

Анонимен

преди 10 години

Колко пъти до сега....столетницата БКП си смени името...123 годишния проблем на България, наричан последователно както следва: - 1891 - БСДП - 1894 - БРСДП - 1903 - БРСДПт - (тесни социалисти) и БРСДПш - (широки социалисти) - 1919 - БКП (наследник на тесните и вироки социалисти) - 1924 г. е най-светлата в историята на България - "през април 1924 година Върховният касационен съд закрива БКП и свързаните с нея организации и национализира имуществото им." - 1927 - РП - 1938 - БРП - 1948 - БКП - 1990- БСП --2013-АБВ опит отново за смяна на името -2014-България без цензура

70

Анонимен

преди 10 години

Тази не е само кюстендилска слива а спаружена кюстендилска слива.

69

Анонимен

преди 10 години

Тази кюстендилска слива усмърдя с глупостите и лъжите си цяла България.По нагло същество не се е раждало по нашите земи.

68

Ньойският договор

преди 10 години

Унижена армия, бедност, глад, нищета, мизерия. България е била една селска държавица. За мен Ньойският договор е унизителен. Този договор трябва да бъде припомнян на сегашните политици и той да бъде като обица на ухото докъде може да стигне една държава, ако не може да подбере добре своите партньори и да намери свое лоби, както и когато не може да си използва добре експертите.

67

Анонимен

преди 10 години

Доживяхме за трети път в най-новата ни история, Русия да ни стане враг нещо, което не е случвало и в най-кошмарните сънища на българина. Българският военен министър обяви : Има основания да се мисли, че Русия ни шпионира. Край българските граници летят руски разузнавателни самолети Само от 1 до 26 март имаме 9 случая, като при 5 от тях имаме заповед за вдигане на дежурната двойка изтребители. Това са част от нашите отговорности по задачата за охраната на въздушното пространство.

66

Анонимен

преди 10 години

Политиците не са подготвени за реформи ние искаме предсрочни общи избори и президентския.

65

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен/59Не знам защо си пропуснал да споменеш, че собственикът на печатницата преди да премине към ГЕРБ е бил комунист !? А доколко е бивш той си знае !

64

Анонимен

преди 10 години

Довиждане Плевнелиев,времето ти изтече.

63

Анонимен

преди 10 години

До KOSTOV/74И на Манолова, а вече и на всички българи е ясно, че този състав на Конституционния Съд работи за интересите на икономическата групировка БСП-ДПС-ДС-КТБ, така че отсега е ясно какво ще е решението.

62

arrow

преди 10 години

Плевнята се чуди с каква глупост да се занимава, а разследващите от ОЛАФ са все по-близо. Скоро ще му резнат зелката на измамника подъл, нищо, че си играе на президент.