35

42227

преди 10 години

Бе те и в Англия (хайде да не пишем Великобритания) също очакваха ГОООООООЛЯМ (наплив!!!) от българи...

34

Анонимен

преди 10 години

До 38. Ти никога не си бил извън страната, нали? Само СССР рулз. *** ниедни.

33

Анонимен

преди 10 години

Ако великият диктатор можеше да види в какво се е превърнал третият райх, щеше пак да се гръмне - араби, турци и *** - това са новите европейци. Прости бедни и миризливи.

32

Мери 21

преди 10 години

Дойде време,"Европейците" да си платят гяволъка! Унищожиха ни икономиката,доведоха ни до просешка тояга,оставиха ни без работни места и т.н.-все европейски екстри придобити с ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА "РОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРСКИ ПРАВИТЕЛСТВА",а сега ще дават и ще търпят български и румънски ***! И стига с това лицемерие,нали всички по закон сме равноправни,я!

31

Анонимен

преди 10 години

те да не се успокояват толкова лесно, защото ги чака нова вълна български сирийци

30

До Анонимен 9

преди 10 години

Falsch: Arbeit macht krank!

29

Смяяяях

преди 10 години

Абе те нека приемат Украйна в ЕС и тогава ще се молят за 140 000 българи и румънци.Щото поне 5-6 милиона украинци като се юрнат натам и ще прецакат *** не само на Германия ,но и на Великия ЕС.

28

antideutshe

преди 10 години

...и също комплексари,психари и темерути

27

Анонимен

преди 10 години

Кой иска да ходи при тези Зоофили , педофили и гейове..

26

lack of motivation

преди 10 години

Ще чакаш американската х-й тек инфлация на хамстеров , даже и американците не си позволяват такъв лукс ама тия родни тикви кво ги чака ......

25

gft

преди 10 години

само не разбрах надписа на тази снимка, никой ли не погледна какво значи?

24

Христо

преди 10 години

България, най-големия износител на черни българи в Европа .Ще на запомнят европейците .

23

Анонимен

преди 10 години

Наплива не се състоя, щото по Банго Васил повечето българи сме си вкъщи, а после като продадем и купим тук таме от племето някоя джебчийка, лятото на морето ще ви вземем парите и без да ходим до вас. Ама бойте се- нека ви страхуваме, в момента сме поръчали слоган : "България на Три Минарета" С г?я, б?я и злод?я да ви посрещат с "Дай пари чуждоземецо" на летището

22

Ismet

преди 10 години

Idvam I az v Germania davet li social I tam?Jivot e stom ima sicial welfare.

21

wc

преди 10 години

eee njama da vi doidem veche si imate

20

Анонимен

преди 10 години

с отпадане на ограничението за българи и румънци от 01.01.2014 г.,Германия въвежда особен режим,с цел те да могат равноправно с германците да работят,но да не могат да ползват социалните придобивки на германците,в случай че останат без работа.И този особен режим за гастарбайтери е по-хуманен, от онзи в концентрационните лагери, по време на фашизма. Докато в концлагерите нетрудоспособните изпращали в газовата камера, то в Евросъюза нетрудоспособните само ги връщат в държавата, от която са дошли.

19

Анонимен

преди 10 години

Турците са тумурът на Европа.

18

Анонимен

преди 10 години

Квиченето е най-вече заради това, че Германя има сключени спогодби за внос на *** турци, които да бъдат хранени от германските данъкоплатци. Турците са вече над 15 млн в Германия, но никой не казва истинската бройка.Сега българите и румънците заемат в Германия жизнено пространство, предвидено за турци.

17

Анонимен

преди 10 години

ВСИЧКО В ТОЗИ ЕВРЕЙСКИ *** Е ЛИЦЕМЕРИЕ. ЗНАЧИ МОЖАХА ДА НИ УНИЩОЖАТ ЗАВОДИТЕ СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ДА ИМ ВНВСЯМЕ ГМО то И ГЕРМАНСКИТЕ *** А КОГАТО ОТИДЕМЕ В ГЕРМАНИЯ НЯМА РАБОТА И НИ ГЛЕДАТ КАТО ЧЕ СМЕ ПАДНАЛИ ОТ МАРС. АЙ ПИ.КА ВИ МАЙЧИНА СМРЪДЛИВА ШВАБСКА.

16

до 16

преди 10 години

Ми накарай ги да заваряват 1 млн . роми , за една година могат за се произведат тези заварчици и заваръчни апарати / стругове , но както е казал бг математика аз им давам 300 лв те бегат , ти им даваш 30 лв. за изборен глас те пак *** номера , е ми на "изгорелите честито". 2918 евро на месец за заварчик , тука само х*й тек лихви чакайте ...... + *** ........ we are living in Sofia ....