9

kiril

преди 10 години

Убийци

8

Анонимен

преди 10 години

Именно. Да си твори навън и да не се навира в очите на българите. Колкото и да се прави на божа кравичка - то бива скромност, бива, ама нейното извън пътя, всички помним наглото им измъкване след катастрофата. Тогава пак се държаха като божи кравички и казваха само правилните думички, но избегнаха както наказанието, така и каквито и да е финансови загуби.

7

до 7

преди 10 години

Всеки път когато я виждам се сещам за двамата погубени Млади хора , да се занимава с нещо друго. Пълно е с млади красиви и талантливи хора , тя и фигуристка не беше никаква - отвратителна е

6

do 3 i 4

преди 10 години

Престанете с простотиите! Тя ли е била зад волана? Тя ли е пила? Тя ли е причинила катастрофата? Какво веднага я бичувате. Че и к**ва я наричате! Сигурно родителите и роднините и и те са виновни, нали БЕ, жалки човеченца. Случаят със Стависки е само негов проблем и проблем на българското правосъдие!!! Толкова ли сте жалки и злобни, че не можете да ги разграничавате хората един от друг?!?! Като сте толквоа отворени, защо не отидете и не бичувате съдиите, които му намалиха присъдата. Нещастници!

5

diavolcheto

преди 10 години

Престанете да се отнасяте така с Албена Денкова: момичето е много талантливо, умно и интелигентно същество, добър и позитивен човек! Какво лошо е направила? Трябва ли да спре да живее и да твори, за да удовлетвори жестокостта Ви? Дали тя заслужава да я дамгосвате, да я обиждате, да се отнасяте цинично и злобно с нея? С какво лично тя Ви предизвиква да се държите толкова отвратително?

4

Анонимен

преди 10 години

СКОРО Я ДАВАХА ЧЕ СЕ ПРИБИРА В РУСИЯ , КАКВО ТЪРСИ ТУК , ЯВНО МОМАТА НЕ СИЕ НАМЕРИЛА РАБОТА ТАМ

3

Митьо

преди 10 години

Никога не съм подозирал, че съпругата на един убиец може да изглежда толкова щастлива

2

Анонимен

преди 10 години

*** на убиеца Стависки!

1

Див Нерез

преди 10 години

Ох - тази Албена ми събужда инстинкта за продължение на рода.