28

ЛИДИЯ ПАРПУЛЕВА

преди 10 години

Лили е уникална! Жалко,че няма да посети Смолян.

27

Александър

преди 10 години

Който може го може. Който не може - в канавката.

26

Lili Ivanova

преди 10 години

До George1 Ти се тормозиш от това, че някой пълни залите и е обичан от цялата страна. Съседката с новата кола също сигурно те тормози много. Ами тормози се бе, човек! И докато ти се тормозиш, такива като Лили Иванова ще бъдат себе си и ще живеят в свят от любов и топлина.

25

Анонимен

преди 10 години

Лили Иванова президент... за да може в близките 30 години да подобри бг.

24

Loli

преди 10 години

Lud umora nema!

23

Пъзел

преди 10 години

Някой знае ли кога е премиерата на "Годзила" в кината?

22

9

преди 10 години

На мен ми писна от Лили Иванова,но да ВЕЛИКА е

21

Анонимен

преди 10 години

До George1На всяко живо същество предстои да премине в едно друго измерение. Не вкарвай там Лили още. Но, когато това време настъпи, тя ще го стори като истински фараон, защото това е най-големия музикален фараон, който България е имала и, за щастие, все още има. За теб, обаче, ми е жал. Защото ти си голям толкова, колкото са големи " мечтите " ти.

20

Ставри

преди 10 години

Да оставим таланта, който не е маловажен, аз се възхищавам на последователността в дисциплината и ,както силата и волята да отстоява започнатото на тази възраст.

19

Реалист

преди 10 години

Ей хора спете се. Стига с тая злоба. Няма далече да стигнете.Лили заслужава адмирации, само за това , че повече от 50г е на сцената. И винаги е 1. Изключителен професионалист. Перфекционалист, с толкова енергия и присъствие, с уникален глас. А вие преди да съдите, помислете какво направихте във вашия живот, какво постигнахте, как изглеждате и колко на нейните години работят или въобще могат...

18

Анонимен

преди 10 години

Ей, хора, загърбете за малко злобата, защото завистта не я усещате още. Представяте ли си на нейните години да работите, независимо какво - да продавате домати, да миете входове, да учителствате /без капка останал глас/? На всички млади пожелавам да доживеете до възрастта й, да я надминете, но работоспособни!!!

17

Анонимен

преди 10 години

Определено не съм от музикалните фенове на Лили, но изпитвам респект към личността, гласа й, ако щеш, към способността й да е единствената в България, която може да се нарече звезда. Надявам се да живее и пее още дълго, а след това да не потъне в забрава като Леа Иванова, Невена Коканова, Георги Парцалев и много други велики българи...

16

Анонимен

преди 10 години

и аз не харесвах Лили Иванова и и се присмивах по писанията в пресата, докато не отидох на неин концерт преди няколко години заради Майка ми, мнението ми се обърна на 360 градуса - страхотен глас, нито една фалшива нота, хубави песни и съвремемнни мелодии, страхотно присъствие и енергия и на сцената изглежда чудесно (не е нужно да и гледаме лицето под лупа) можем само да се надяваме да имаме такива тела на тези години.

15

fenka

преди 10 години

Защо е нужно да се хаби хейтърска енергия за хора на изкуството,които са се доказали и най-малкото -никого не задължават да ги слуша .Лили Иванова е човек ,който с примера си възпитава качества и вдъхновява хора от различни поколения.Предлагам помията да се излива върху тези,които я заслужават.В България такива с лопата да ги ринеш.

14

вили

преди 10 години

До George1да може и да има по кадърни но никой не е постигнал колкото нея

13

Lili Ivanova

преди 10 години

Абе , вече 10 години си лаете, а кервана си върви. Като не можете да цените и да се радвате, си посипете тиквата с пепел и се погрижете за животите си, вместо да повтаряте като папагали "човек трябва да знае кога да спре"...Ми вече 10 години не се спира и скоро няма и да спре, че на всичкото отгоре трупа още повече фенове и прави още по-добри песни. *** тикви такива!

12

сссссссссссс

преди 10 години

Някой знае ли каква е цената на билета ?

11

Анонимен

преди 10 години

4ovek trqbva da znae koga da spre

10

Анонимен

преди 10 години

Точно от това има още нужда България - мухлясали комунисти на сцената

9

Палеонтолог

преди 10 години

Така и така ще я водите из България, покажете я в училищата, да видят децата жив динозавър!