38

kiro kirov

преди 10 години

До akudИстината е следната:НА 8 Март самолета летеше над северозападна Сърбия със скорост 672 км и височина нула!Полет мн 370 на Боинг 777 на Малазийските авиолинии беше исписан от Радар за следене на полети.За начало на полета пишеше Куала Лумпур а за край Пекин.За начало на п олета и края бяха изписани две нули!От долу пишеше:Специален полет!При маркиране повторно се появи и височината 13132 м самолета зави внезапно наляво и изчезна от радара!Всичко се случи за по-малко от минута.Това е .

37

истината

преди 10 години

Русия знае но си трае. Лавров и Кери се разбраха. САЩ си затварят очите за Украйна (не само за Крим), а Русия няма да каже нищо за самолета, въпреки че изтече някаква информация вече. MH370 е или в Израел или Малдивите. Местни хора са докладвали огромен ниско летящ самолет точно когато изчезна.

36

рави

преди 10 години

Самолета е във военна база Диего Гарсия с 20 *** на борда.Може би вече не са живи.....

35

муспи

преди 10 години

Както винаги единственото сигурно е че това което пишат е лъжа. Остава това което никога не биха го написоли - по самолета е изпробвано ново психотронно оръжие, влияещо но екипажа и пасажерите. Бил е закаран на някоя американска база за научни изследвания, след което ще го изпратят обратно за Малаазия и потопят в океана интелигентно. Работата с общественоста по тази афера е поверено на МОСАД, тъй като медиите са все еврейски.

34

Анонимен

преди 10 години

Сaмолетa е в Перник......брaтчедa се обaди видял го е с четирите си очи. Нямa мaйтaп.

33

до 34

преди 10 години

Как да го питат е ми той е от кукления театър (игла на конци) каквото му кажат той това говори,имам чуството,че е бушмена от фиилма :боггвете сигурна са полудели:.

32

Анонимен

преди 10 години

Е СЕГА ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СМЕ НАПЪЛНО СИГУРНИ ЧЕ ИМА НЕЩО МНОГО ГНИЛО. ТОЗИ САМОЛЕТ ДА НЕЕ ИГЛА? ТРУПОВЕТЕ СЛЛЕД ТОЛКОВА СЕДМИЦИ ЩЯХ СА ИЗЛЕЗНАЛИ НА ПОВЪРХНОСТА. ИЛИ ЩЕ КАЖАТ ЧЕ СА ГИ ИЗЯЛИ КИТОВЕТЕ? А ОТ САМИЯТ САМОЛЕТ ТРЯБВАШЕ ДА ИМА ГОЛЕМИ ПАРЧЕТА КОИТО ДА ПЛУВАТ НА ПОВЪРХННОСТА. ЦЯЛАТА РВБОТА МИРИШЕ МНОГО ЛОШО ОЩЕ КОГАТО ЗАПОЧНАХА ДА ИЗПЛПЩАТ ОБЕЩЕТЕНИЯТА НА РОДНИНИТЕ. ОБЕЩЕТЕНИЯ СЕ ИЗПЛПЩАТ САМО СЛЕД КАТО СЕ НАМЕРЯТ ОСТАТЪЦИТЕ ОТ САМОЛЕТА ИЛИ ПЪТНИЦИТЕ. А ТЕЗИ НИТО САМОЛЕТА НАМЕРИХА НИТО ПЪТНИЦИТ

31

Анонимен

преди 10 години

Има нещо доста гнило в цялата тази работа. Властите първо казаха официално, че самолетът се е разбил в океана, без никакви доказателства. Сега пък казват, че може никога да не се намери. Очевадно е, че крият нещо. Остават още няколко дни, докато сигналът от черните кутии спре да се излъчва, а те точно това чакат. След това на всички е ясно, че могат да приказват каквото си искат, понеже шансовете да намерят самолета ще намалеят драстично.

30

Анонимен

преди 10 години

Питайте американския президент къде е самолета! Той си знае, къде е изпращал момчетата на Blackwater.

29

Анонимен

преди 10 години

Не могат или не искат?Значи могат да открият какви ли не работи на планети които са другият край на галактиката, а не могат един самолет да намерят на нашата собствена планета...

28

Анонимен

преди 10 години

В случая явно са замесени повече от една държава. Иначе щяха да намерят и останки и по един затворен ковчег да пратят на близките на пътниците. Много бързо и категорично се заяви че пътниците са загинали без да е намерено нито едно парченце от леталото. За безследно изчезнали никой не говори. Всички казват загинали. Даже застраховки изплатиха.

27

не син

преди 10 години

Споко,бъдете търпеливи скоро ще го видите в САЩ ! *** го подготвят за паркиране,пълнят го с *** !

26

0

преди 10 години

Знае се какво е станало,но не е вьзможно да се оповести щото може 3 световна война да стане.

25

1234

преди 10 години

Не става въпрос за извънземни, а най-вероятно за много силни политически интереси. Може би с цената на живота на пътниците са разрешени. Сега всичко се потулва, но някъде някой знае истината!Манипулират ни. От две седмици пътуват към останките, но не бяха бури, вълни и чудеса.това е, жалко за хората и семействата им!

24

Илиан Д, Иванов

преди 10 години

Да се арестуват веднага Питър Джаксън и съучастникът му Смог и всичко да си признаят иначе в огньовете на Маунт Доом. Според запознати Джаксън и Смог са запивали оная нощ до късно и след това вторият е летял в пияно състояние и без свидетелство за управление. Така де "понякога стават грешки" рече таралежа и слезе от телената четка.

23

макс

преди 10 години

Работата стана като двете кули в Америка с тоя самолет :-D

22

Жоро Бекъма

преди 10 години

А бе не разбрахте ли, излетели са към Марс и сега колонизират. На китайците им трябват няколко години да завладеят целия Марс...

21

akud

преди 10 години

след като е бул отвлечен от САЩ много ясно ,че никога(за сега) няма да се разгада е тази загадка

20

явно

преди 10 години

Явно подготвят широката публика да спре интереса си.Тук има нещо,което най-вероятно от великите сили се знае,но ще го използват когато му дойде времето и в свой интерес.Звучи абсурдно при толкова сателити в Космоса,никой да не е засякъл нищо.Или остава извън земни...Сателитите гледат надолу,а не на горе...

19

Анонимен

преди 10 години

Докато цялото котило на ротшилдови не бъде заличено от лицето на земята няма да има нормален живот.