12

Не пишете глупости

преди 10 години

до авторката: Тези жени, не са сами защото го искат, а просто защото тях никой не ги иска. Защото не изглеждат като *** и не демонстрират леко поведение. За това тези жени са сами до 30, че и след 30 години.Някои и стари моми си остават. Не пишете простотии - на никоя жена не й е леко да е сама. Жената има нужда от мъж до себе си, както и мъжа има нужда от жена. Жалкото е, че мъжете спират да търсят *** твърде късно и се осъзнават на около 50, че им трябва ЖЕНА, а не к*рва.

11

4ru.eu

преди 10 години

Според изказвания на собственички на големи модни агенции, за жените-модели при разумно планиране на живота, е достатъчно да работят до 30 годишна възраст, за да се подсигурят финансово за цял живот. С увеличаване контраста между класите, характерно за Celebrity Culture, възможността за финансиране на целия си живот в периода до 30 годишна възраст, става достъпна и за жените с не-моделна външност и обвързване с брак би ограничавало "кариерата" им.

10

Анонимен

преди 10 години

явно филма за 27 сватби е на особена почит - вече трета снинка пускат :-D

9

онбашията

преди 10 години

авторката май се мъчи себе си да убеди

8

Анонимен

преди 10 години

Типична статия за успокоение на егоистичните стари моми или ***. След 30 вече е изтървана работа за жена! За това и положението ни е такова.Много нисък морал,насаден от запад.

7

Анонимен

преди 10 години

женете се млади! че после.... изобщо няма да имате време и нерви за такава глупост!сватбата е за луди,млади:)

6

Цанко 3

преди 10 години

Богатите мъже се научиха, че жена без брак се държи изкъсо, тя е мила и услужлива .Омъжи ли се, тя се успокоява и започва да върти номера .Да се опитва да командва и ако мъжа я уважава може да и позволи, тогава настава хаус .

5

danielpi

преди 10 години

Кой за бога пише тези статии? По-големи глупости не бях чел!

4

4

преди 10 години

Спрете да изтъквате и мнението на родителите като нещо меродавно и правилно в отношенията между мъж и жена,защото историята знае много случаи на разбити връзки от разведена или егоистично амбициозна и меркантилна майка,която съди по своя критерии за едно момче или момиче,разбиват мечти и съдби в идеята си да не си отиде от тях любимото дете макар и на 40 вече.Родителите ако не се поставят на място са една от най-големите отрови за една връзка.

3

9

преди 10 години

Защо трябва да е така,по добре напишете статия,че жените както и мъжете могат да градят бъдещето си докато са заедно,да се учат на съвместно съжителство да градят ценности,не е вярно,че докато си обвързан неможеш да имаш свобода и да градиш кариера.Много по трудно става срещането на човека след 30 имаш много критерии,които после нямат покриване,а ако си живял сам още по трудно е да допуснеш някой в твоя си свят.Много неще са по трудни след 30-35.

2

Анонимен

преди 10 години

Преди 30 жената върви. И защо да се продава евтино, като може да се отдава под наем. А виж след 30 вече трудно се отдава под наем и е добре по-бързо да се продаде, че навлезе ли в 40-те, вече никой няма да я купи.

1

liliq.hristeva

преди 10 години

Всеки от нас е правил грешки,подтикнат от порива на желанията и чувствата.Едни от тях по-големи,други по-малки.Дали главата ти ще пати от чувствата на сърцето ти е отделен въпрос.От личен опит знам,че колкото повече се оглеждаш за Човека,толкова повече ти убягва.И накрая те поразява като светкавица.Не можеш да заповядаш на сърцето ти кога да се влюби...За това с моят втори мъж,който е датчанин, създадохме нашия сайт-lovebytrust.pro/bg/