37

magiv

преди 10 години

До братото няма проблем да си плащам и Германски данъци.Такива искат такива плащам това не е оправдание..По тая логика твоита не трябва да плащам нищо.

36

Азраел

преди 10 години

до Гаргамел: Хващай по Околовръстния.

35

Гаргамел

преди 10 години

Фандъкова защо не ходи да се гръмне с нейните теории за определената посока - живея в Лозенец и работя в Младост 4 - айде нека сметне през колко текущи ремонти минавам всеки ден....няма лошо да се ремонтира - определено има нужда- просто повече планиране, не всичко наведнъж и така нататък нямаше да бъде излишно...

34

До magiv

преди 10 години

Ти си много тъпо бичме, брато! Твойте данъци са жълти джобни стотинки в сравнение с парите които се плащат като данъци в Мюнхен например. Когато почнеш да пращаш данъци колкото германците, тогава можеш да искаш тяхното градоустройство!

33

Анонимен

преди 10 години

Тук не става въпрос за дупки а за укрепване на мост. Ако искаш да живееш в град в който не се ремонтира заповядай в Дупница, ама после да не ревеш че има много дупки.

32

Анонимен

преди 10 години

До magivХората ти казват , че участъка не е ремонтиран от както е построен , ти си пишеш , че били го ремонтирали няколко пъти-Ремонт имаше от Орлов мост до Алея Яворов преди 5 години , а останалата част от булеварда не е ремонтиран основно от 40 години само кръпки , а по голямата част са мостови съоръжения.Не знам преди да дойдеш във Витоша къде си живял , но Цариградско е над 15 км с габарити по големи от магистрален път.

31

magiv

преди 10 години

В центъра никога в спалните на София изобщо.Като гледам кметицата ремонтира едни и същи улици за да може да прилапа на изборите баламурняците.Няма как да се ремонтира Цариградско няколко пъти слепи ли сте,че ви заблуждават.А и за сведение като изключим някои места центъра си пълен ***.А какво ще кажете за Борисовата само дроги и убииства.Що нея питате Фандъкова де къде ще отидат икономисаните 60 милиона от тази зима за снегопочистване.А кучетата или бившите ченгета и военни назначени от нея за кметове и зам кметове и то пенсии.Нещо да кажете.

30

Анонимен

преди 10 години

До magivКато си си купил във Витоша сляп ли беше , че не видя че няма улици , канализация , доскоро бяха голи поляни .Преди 16 години кв метър апартамент там струваше около 180 долара , докато в градовете където има всички неща които искаш и се водят за европейски столици цените почват от 1800 евро и стигат до 10 хиляди плюс на квадрат. В центъра на София цените бяха по 300 долара дето се вика на жълтите павета , можеше там да си плащаш данъците и да имаш и канализация и улици наоколо.

29

До magiv

преди 10 години

До magivАбе 16 год. си в София, в притегателното място на селския манталитет р-н Витоша... след 10 год. ще ви е готова канализацията споко!Само кажи кой "шъ гледа доматито?"

28

magiv

преди 10 години

Ще мрънкам и още как.Вече 16 години плащам данъци за коли и жилища,а улиците на които живея едната е на земя с дупки кратери и кална като вали.Другата няма тротоари и улично осветление и това в район Витоша на много добра локация.Не само ще мрънкам,а ще ви мамицата на кметове и кметици и на всезнаиковци тука.

27

дам

преди 10 години

До Анонимен29Щом се стигна с примери , за няколко дупки са ясни нещата.Ако ги нямаше , щеше да живееш във Виена или Лондон.Случайно да знаеш , че тези проекти се изисква финансиране , зависи от банки от еврофондове , от отчуждителни процедури .Пари не се харчат само за естакади и пътища,подобряват се паркове,градини,строи се метро, купуват се тролеи,еко автобуси и нови трамваи един струваш над 3 мнл.Не забравяйте какво беше , а че трябва още много много подобрения е ясно , пътя е правилния

26

Анонимен

преди 10 години

След като всичко е било планирано, защо Лъвов мост се разкопава отново в рамките на 2 години? И кога ще се оправят дупките по възлови булеварди?Има няколко дупки, които мога да запълня с материали за под 100 лева, но те си стоят вече няколко месеца.

25

фен

преди 10 години

Нa който не му хaресвa товa че в София нaй-нaкрaя се прaви нещо смислено дa си ходи нa селоили нялъде където софиянски е кмет или пък някой дърт комунист. Я си спомнете колко време ви отнемaше дa стигнете от бул Цaр Борис 3 до Млaдост преди a? Или всички мрънкaщи сa в София от достa по-късно. Дошли от грaдче с един светофaр рaботещ нa жълто по около 22 чaсa нa денонощие. Човек aко си плaнирa времето прaвилно ще издържи тези трудни месеци. Но не ние сме нaй-вaжните и всичко се върти около нaс нли

24

дам

преди 10 години

До kirilМного са ми смешни поучителни коментари като твоя,копирали някаква информация до стотинка, но отново не вярна.Бюджета на София за 2014г е С бюджет в размер на 1 421 340 000 лв, което е с 230 млн. лв. повече от предната .Но предните години преди да започнат да се усвояват парите от ЕС бюджета и е бил наполвина .Така,че не може да се анализира последния бюджет,а да не се отчете примерно парите изхарчени за града последните 20 години за да се анализира точно колко има за догонване.

23

АНОНИМЕН-до Смазания

преди 10 години

Колега,и аз пътувам от Славия до Враждебна.Зависи кога тръгваш.Аз тръгвам в 07:45,по Цар Борис 3,Руски паметник,Скобелев,Тодор Александров,Дондуков,моста Чавдар и т.н.Отнема ми 35-40 мин.В момента Цар Борис е запушен заради ремонта на Никола Мушанов,но той свършва,мисля на 14-ти април.След това ще е по-леко.Колкото и да са гадни,тези ремонти са необходими,ще ги преживеем.

22

Малки уточнения

преди 10 години

Първо Фъндъкова не е селска учителка.Тя е завършила средното си и висше образование в София и поне 30г е тук за разлика от много други.Второ,не може да се прави по едно кръстовище на пет години,защото това ще отнеме цял живот.Задръствания има навсякъде.Вие дето сте дошли в София искате за 15-20 минути да ходите на работа както е по родните ви места.Да ама тука е голема навалица.Селяните минават по едни и същи маршрути,защото не познават улиците.И най-важното по едно и също време.

21

Анонимен

преди 10 години

Истината е , че това което направиха Бойко и Фандъкова в София за последните 10 години е повече,от направеното през предните 20,като особенно след промените 89 година имаше едни 15 години на безвремие и разруха.Не случайно каквото и да се прави се казва не е ремонтирано от както е построено.Пример участъка от Цариградко с мостовете около 40 години,трамвайното трасе по България 30 години ,всички помним как изглеждаше южната дъга на околовръстното с две ленти в дупки а сега с 10 без светофари...

20

kiril

преди 10 години

До Анонимен 21Като даваш примери поне давай точни числа. Бюджета на София е 601 195 913 евро за 2014. На Солун е 464.33 млн. евро. Много е лесно да си правиш вятър на устата.

19

до 19

преди 10 години

Мани го Янчулев, по-добре да си спомним препарината крадлива усмивка. Този що поразии нанесе на София.....10 доживотни присъди са му малко.

18

Анонимен

преди 10 години

До Анонименслучайно тази черна държава дето ходят с чаршафи да има петрол , газ други природни богатства , висок стандарт и бюджет 100 пъти по голям от България.Не ми отговаряй , отговора е ясен.В София бюджета е около милиард , а за Солун примерно е 4 млрд , а за Атина 8 млрд.Дали има разлика .А в страната където си сигурно дневния износ на петрол е колкото годишните приходи в бюджета на София