307

Анонимен

преди 10 години

Колко са прави хората като са казали ,че престъпникът се връщал на местопрестъплението..Ха,ха ,прилича повече на пират от колкото на нормален човек...

306

Боил

преди 10 години

Трябва да има визи за тъпите американци.Пълна проверка и такъв *** да бъде причислен като терорист, защото ако в БГ започне да се добива шистов газ то хиляди наши съграждани ще умрът од химическото замърсяване на питейната вода и водата за поливане.Геологичната структура на Европа е монго по различна од тази в щатите.Задайте си въпрос-Защо изгониха Шеврон от Еквадор?Сега червените и фесоветв ще започнат кампания за сваляне на мораториумът.Трябват пари за хидроинжинерите,имаме велик експерт

305

Анонимен

преди 10 години

Защо в Чехия направиха бърза приватизация ,а тук не се получи .Защото нашите комунисти се караха кой повече да открадне,и не мислеха за държавата нито народа ,като и сега не мислят само за техните си интереси

304

Анонимен

преди 10 години

ЗА КОМУНОГЪЗИТЕ РУСКИ ДУПЕДАВЦИ ----РУСИЯ Е ВСЯ И ВСЬО!!!НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ГИ НАРИЧАТЕ БЪЛГАРИ..ХА,ХА,ХАААААААААААААААА...!

303

Анонимен

преди 10 години

Ще го кажа по друг начин :Не ние няма нищо да правим ние ще слушкаме, ПУТИН а той ще прави каквото си поиска с държавицата ни !

302

Анонимен

преди 10 години

Защо въобще се занимаваме с изказванията на този миризлив *** ричард ран.

301

ЕМ ДЖИ

преди 10 години

От тоя рептил България нищо хубаво не може да очаква--дори и публикуването на интервюто с него пак ни вреди--.

300

Анонимен

преди 10 години

До иван.пНе ние няма нищо да правим ние ще слушкаме, а той ще ни *ва !

299

Анонимен

преди 10 години

Този пък "демократичен" *** според какви критерии казва,че Бъгария има огромен напредък?Че от ден на ден обедняваме все повече,че вече нямаме образование,че нямаме здравеопазване,че сме най-бедната и изостанала държава в Европа,че хората масово оцеляват ден за ден...това ли е "огромния напредък".А продажните парцали които им лижат задниците на такива *** може и да са напреднали.

298

иван.п

преди 10 години

защо трябва да слушаме *** американци с корпоративни интереси!!!!!!!!!!!защо не го питаме кой ще чисти природата след тях???????????????????

297

Анонимен

преди 10 години

Този циклоп е един от "учителите" на първите престъпници от Луканов та до сега,как да разграбят държавата и как да останем най-бедни в Европа.Въпросът е защо им дават трибуна все още? Продажниците по интервютата ще ги познаеш!

296

Анонимен

преди 10 години

В царството на слепите едноокият е цар.

295

Любен

преди 10 години

Батенце, шистов газ ще си добивате у вас. Ще идване да си почивате у нас. Бритиш Петролеум веднъж си изляха лай...а и съсипаха природата, защото глобата за замърсяване на природат беше по-ниска от разходите по пренасянето и унищожаването на отпадъците.

294

Анонимен

преди 10 години

На комунистите все някой друг им е виновен за кражбите.

293

12345

преди 10 години

Тоя *** да млъкне. Е.а и майката на българийцата. Заводите на скраб, земеделието в трънье, пиленцата ни по чужденецията. Сатрап!!

292

Анонимен

преди 10 години

Специалистът по геноцид в България...

291

хаха

преди 10 години

Тоя са го разходили по някои точно определени улици в центъра на софия (скоро ремонтирани) иначе нямаше да говори глупости за хубавите ни пътища, а колкото до старите ни коли поне бяха първа а не 3- употреба внос от италия и германия и можеше да си ги ремонтираш сам с малко тел и стар чорапогащник. За какъв напредък говори не знам - тотална разруха е. Само в София и големите градове има някакъв живот. 25 години свободно падане.

290

Българин

преди 10 години

*** скапан, каквото причинихте на България ти и другата *** - Ът, да ви са връща стократно да 99 коляно !!!

289

Отвратен

преди 10 години

Този трябва да се набие на кол, след това да се удави и накрая да се изгори!

288

до Ранчо

преди 10 години

Ричардчо,благодарим ти за многото кръчми,които благодарение на планът ти осмислят живота ни,за старите коли,които купува българина,защото планът Ран-Ът унищожи промишленост и икономика,за завидното последно място по доходи,здравеопазване и образование,защото вие се ужасявате от образовани,мислещи и здрави хора,които имат свое мнение.Не ми прави анализи и не тържествувай за мизерията ни,защото все още ни има,все още дишаме и все още земята ни е български и не ти щем шистовия газ,а държим да спреш