16

Анонимен

преди 10 години

До DiscoveryТи си върховен ***

15

Анонимен

преди 10 години

Снимка 15 - и после защо се появяват психопати, които разстрелват всичко живо наред. Направо съм в потрес1

14

анонимен

преди 10 години

най - много ми хареса стаята на 15г.момиче от Япония.Чистота,красота,простор лишено от всякакви ненужни ***.Много семпъл и изчистен интериор но въпреки това създава усещането за лукс и красота.

13

Eva

преди 10 години

едни стаи бедни и разхвърляни, други богати и разхвърляни, тук там богата и подредена, но комбинацията бедна и подредена липсва.

12

232

преди 10 години

До Сидни ASSтралия. Би ли ми обяснил кой е Статий, и защо не го пишеш с главна буква? По-неграмотен си от ***, така че не говори много-много за тях. ***!

11

Дидо

преди 10 години

До сега само 1 налучка истината. А Българската т.т.Мутренската детска стая е като снимка 12 само че липсва и гранатомет.

10

Анонимен

преди 10 години

"По публикацията работи"те не преписват статий, те само "работят"както и *** не краде, той само си "бере"ахахахахахаха поздрави от Сидни Ав$тралия

9

kane

преди 10 години

Капитализма/фашизма на човечеството и този святВижте какви са децата и как живеят и разберете бъдещето на този святВместо всички да имат приемливи условия за живот и развитие повечето деца по света растат необразовани без достъп да образование и развитие, за да може единици да управляват множеството роби на колонизаторите, империалисти наричани от Ленин или фашистиИ те се борят всеки ден да сътрият равенстовото и социализма, чрез всевъзможна пропаганда, за да може малдите да не раз

8

Анонимен

преди 10 години

Снимка N'13 направо кърти - кутия с цигари , пълен пепелник ,кутийка бира и оставаше и някакво порно да бичи на телевизира ( то не се и вижда добре де ) Стая на десет годишно момче от Англия ...... Хаха смешници

7

Пенсиониран Пубер

преди 10 години

Собствена стая ??!!?? Това трудно може да се види в България, където 4 членно семейство живее в гарсониера ...

6

Анонимен

преди 10 години

Изключително интересен материал! Има над какво да се замисли човек, но дори само от гледането на фотографиите има полза - научаваш много неща за други райони на света.

5

до 3

преди 10 години

Някоя секретна 'юдейо-масонска" карта ще е гледала журналиската,че се е объркала.

4

Анонимен

преди 10 години

Само знам че в Непал направо си е е..о мамата

3

55

преди 10 години

До АнонименSnimka 12: West Bank PalestineSnimka 11: West Coast USA : Oregon, Washington i Calif.i dvete prevedeni na bulgarski kato "zapaden briag"

2

Анонимен

преди 10 години

'Западния Бряг"Аз ли не съм в крак с географията или ...Нищо не разбрах ,къде точно трябва да го търся тоя Топоним

1

Discovery

преди 10 години

Не е важна стаята. Важно е душевното щастие!! Децата в по-развитите държави, често са подложние на повече стрес и съревноваването в това кой има по-нови джаджи в училище често ги тормози и подтиска. Децата в по-бедните страни, не знаят какво е да имаш и не знаят какво е да завиждаш и да ти завиждат... те знаят какво е да излязат и да играят с каквото намерят под ръка.И да си изживеят детството, като деца не като материалисти. Не е нужно да живееш в лук и да имаш всичко, че да си истински щастлив