96

емо

преди 10 години

никакви сделки не са необходими .сащ и европейския съюз са престъпници и трябва да се пръждосат от украйна.русия е в правото си и трябва да и бъде поднесено извинение от ес.колкото до сащ -американските бандити нямат никаква работа в европа

95

!

преди 10 години

Хайде стига сте лъгали хората, икономически ограничения. Това е невъзможно ако някой сам не иска да се ограничи. Аз ще имам 10 милион да харча и няма да намеря американец който не ги иска? Не сте познали драги ми хора. Финансовите акули ще убиват ако трябва да вземат руски пари и няма да ги интересуват никакви американски ограничения. Ще правят офшорки и през тях ще продават и реално американска фирма не продава ама видиш ли онези подлеци офшорките на които не им се знае собственика препродават

94

1

преди 10 години

Американците решили да изпратят в Русия най-подготвения шпионин -прекрасно владеещ руски, оборудван с най-новите джажди, облечен като обикновен селянин с каскет и т.н.Скача той с парашут насред Русия, до голяма военна база и тръгва към близкото село да се интегрира.В началото на селото среща една бабка и я поздравява.Тя му отвръща:Здравей, американски шпионино!Той:Как позна?Тя:Ти си афроамериканец!!! :)

93

ЛГТГТГТГП

преди 10 години

Този Гидиън Льохман е *** перверзен американски писач на ФТ. Каква въобще работа имат тези окървавени янки в Европа, още си мислят че имат работа с червенокожи.

92

Анонимен

преди 10 години

Кой каза,че натрапеното от наемниците на държ.департамент на САЩ, правителство в Украина е легитимно?Стара практика на управляващите в САЩ е да сменят по насилствен начин легитимни правителства.Върнете в историята назад и ще видите,че заговорите са основното средство,с което ЦРУ/найефективното оръжие в терористичната външна политика на амер.администрация / си служи.Припомнете си заговорите в Индонезия,Азия,в Близкия и Далечния Изток и ще видите,че нарапването на война им се отдава добре.

91

наблюдател

преди 10 години

"Няма да приемем такъв път на развитие, в който легитимното правителство на Украйна не е на масата", каза американският държавен секретар Джон Кери в края на преговорите с руския външен министър Сергей Лавров през уикенда в Париж.Легитимно правителство - че сегашното такова ли е? Не е ли плод на преврат от площада? След изборите може и да имат легитимно правителство, но дали няма да присъедини цялата Украйна към Русия............... по мирен път?

90

Анонимен

преди 10 години

Сделката вече я има... и тя е "к-р за ЕС и не ми дреме за Украйна"... При нова студена война - хамериканския ВПК ще изцуца милиарди от ЕС и НАТО, поскъпване или спиране на газовите и петролни доставки от Русия за ЕС ще оскъпи продукцията на ЕС и тя ще стане неконкурентно способна на щатската... Печели и Китай - ако Европа не купува руски петрол и газ то цените за Китай ще паднат още, а китайските стоки ще станат още по конкурентно способни в ЕС..

89

тя

преди 10 години

Путин сто пъти заяви , че" Русия няма интереси в Украйна "и ще ги остави да се оправят и ще им гледат саира.

88

Той е

преди 10 години

защото украинските политици остават независими играчи. Смех, смех...Какви "независими" играчи бре, те са си от главата до петите купени от САЩ и Запада, с една цел - вклиняване срещу Русия, и ползването на Украйна за близък плацдарм, за каквото се сетите...

87

До Бай Радой

преди 10 години

Русия НЕ Е НОРМАЛНА ДЪРЖАВА.Тя не обича да спазва договори. ---Откъде го извади това? Руснаците са много точни в договорните си отношения. Промениха си конституцията под диктовка на американските консултанти, имат многопартийна система, внасят си златновалутните резерви в американския федерален резерв, емисията на рублата е вързана за долара, пак под диктовка на американците ... просто западът не можа да сложи НАПЪЛНО ръка върху ресурсите им ... това е "проблемът".

86

Бай Радой

преди 10 години

До даммм 2--89 ; Какво значи "добри отношения с Русия" да и ближем *** ли.Всички в ЕС и целия свят искат добри отношения но Русия НЕ Е НОРМАЛНА ДЪРЖАВА.Тя не обича да спазва договори.

85

Анонимен

преди 10 години

И кой пише тези велики международни мъдрости?*** Василева и/от БТА???Последната дупка на кавала и велики безспорни световни авторитети, се заели да чертаят стратегиите за Украйна, пък и дават указания какво трябвало да прави Запада?!?Що си не погледнем кочинката, в която се намираме, що си не преценим възможностите и после да се бъркаме така авторитетно в световните дела?Ако изобщо някой от великите сили би си губил времето с това четиво, би се смял от сърце.Жалко за нас не си знаем мястот

84

загубих си времето

преди 10 години

Абе ***, ти много хубаво пишеш, ама нещо май криеш. Защо не кажеш защо САЩ и ЕС толкова много се бъхтят за Украйна? Ако проследим световната история, ще стигнем до заключението, че на нито една държава не е помогнато ей така. Никой няма да пръска пари без възвръщаемост, само за да помогне на бедния украински народ. Какъв е интереса на САЩ и ЕС? / И нека бъдем исторически коректни! Така както СССР е окупирал източна Европа, така и САЩ - западна. В час по история да си учила за плана Маршал?

83

Анонимен

преди 10 години

До до Бла-блаНо затова пък турция е европейска, нали? Направио сметка колко гении е имало и има в Русия на глава от населението и ги сравни например с нас, а и с немалко европейски страни.

82

българин

преди 10 години

До Кико:Да, умнико, ама Китай ще иска от Путин цена на газа, по-ниска от тази, която плаща Германия. Освен това, Обама вече говори със саудитците за увеличаване на добива им и съответно сваляне цената на петрола в международен мащаб, което още ще свали евентуална продажна цена за Китай. И за Русия на Путин сделката става "кон за кокошка". Обама може да е черен, но не е глупав и за разлика от Путин не гони величие. Виж, при такива червени умници като тебе, България може да пострада наистина.

81

Кико

преди 10 години

Ами има и друг вариант, при който Русия да пренасочи доминантно експорта си на минерални ресурси към Китай и югоизток и по този начин да предизвика гигантски икономически срив в Германия, Полша, Чехия, Словакия, България, Украйна,......, а САЩ като гарант по закон вече на Украйна да се принуди да издържа 50 милионното й гладно население!

80

БЪЛГАРИЯЕВНАТО

преди 10 години

ТУКА САМО ЧЕРВЕНИ *** СМЪРДЯТ...СМЪРДЕТЕ ***, ТО ШЕ ПЕКНЕ И ШЕ СЕ ИЗСМЪРДИТЕ НАКРАЯ

79

до Бла-бла

преди 10 години

До Бла-блаКойто наивно вярва, че Русия е част от Европа, дълбоко се заблуждава. Русия никога не е била европейска и демонстрира, че не желае да е. Руският манталитет е много далече от европейския. В Русия всяка втора дума е псувня и народът го осъзнава и се забавлява с това. Такива са им и отношенията във всички сфери на живота. Приятелството им е само на чашка, побоят след запой е задължителен. И лидерът им е такъв - грубоват, арогантен и ненаситен за облаги. Това е Русия. Не е Европа, не е!

78

xyz

преди 10 години

Водил Мойсей 40 години евреите по пустинята... докато не умрял и последния роден роб, за да стигнат до обетованата земя свободни хора, а не роби. И ние явно ще се моткаме 40 години в преход, докато не умре и последния роб на комунизма, че да спрем да обвиняваме за робския си хал САЩ, ЕС, НАТО, *** и Пульо, да спрем да скърбим за "спокойния живот", когато всеки имаше работа и пари, и празни магазини, и Белене, и много политически вицове, които се разказваха тихичко и само на приятели :)))

77

Тоя същия

преди 10 години

До АнонименВреме е българина да се самоосъзнае, не просто Русия да им даде урок, а и ние да им дадем урок че не сме куче на каижка и да ни водят където те искат а където трябва да сме!