9

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

ЗА СТОТЕН ПЪТ СИГУРНО ГО ПИША НО ТОВА Е ЯРЪК ПРИМЕР ЧЕ ,,КОГАТО АТОВЕТЕ СЕ РИТАТ, МАГАРЕТАТА КАТО НАС ГО ОТНАСЯТ''!

8

Анонимен

преди 10 години

Какво хармонизирате, бе. Европа е прекъснала преговорите за "Южен поток". Сигурно става въпрос за "хармонизиране" на онези пари, дето сте ги раздали вече. Аман от крадливи некадърници. Потопихте ни в заеми и не спирате. Все ви е малко. Малко, защото ние ще ги плащаме. За вас облагите, за нас дълговете. Горките ни внуци.Крайно време е да поправим грешките така, че да се разделим с фасадната демокрация и крадливите милионерите да получат това, което заслужават. Стига манипулации. Стига идиотщини.

7

Анонимен

преди 10 години

Нещо не ми е ясно. Г-н Т.Арменков е получил писмо от г-н Г.Йотингер и е нормално да публикува писмото от Брюксел. И след това да публикува своя отговор. Това което прави сега г-н Т.Арменков е бай Ганьовско протакане.

6

Анонимен

преди 10 години

България има нужда от повторна ревизия на ползите от Южен поток за страната в контекста на изострянето на отношенията между ЕС и Русия. Ако има полза, нека да се строи, но ако ще си играем на русофили и русофоби, по-добре да не правят нищо, защото ще стане същото както с новата АЕЦ.

5

Анонимен

преди 10 години

Правителството преди няколко месеца остави преговорите на "Южен поток" на ЕК. Обаче рубладжийското сърце на таско не издържа и започна да твори едно хармонизиране на нашето законодателство с всемирния ред. Чак до Брюксел стигна кънтежа на ковачите на новия хармоничен закон и съвсем естествено се зададе въпроса: ?за чий го правите туй?

4

Анонимен

преди 10 години

значи така му викаме вече - хармонизиране

3

Анонимен

преди 10 години

турски кораби могат спокойно да ловят в българските териториални води.--Примерът е неудачен трябва да се плащат квоти от Турска страна на България и обратно ако искаме да ловим в чужди териториални води освен ако няма подписани търговски спогодби преди това с Евросъюза и ако има те си имат Определен лимит и Разпределението не е Равномерно в всички държави който искат да извършват дадената дейност

2

1-во.априлска.шега

преди 10 години

Таско завършил МИО в Москва е човека който защитава националните ни интереси

1

Анонимен

преди 10 години

"Южен поток" е политическо оръжие насочено срещу народа на Украйна.