177

1000

преди 10 години

Най добре ще е САЩ да спрат да ни помагат да модернизираме армията си,че нищо не остана вече!!!

176

Илияна

преди 10 години

Росене, ти направо, ако можеш да дадеш цялата страна на САЩ да ни ръкводи, ако може една тяхна колония да им станем най-добре ще ти е на тебе и на приятелчетата ти от кръга Капитал.

175

Angel83

преди 10 години

Целия този цирк е заради Плевнелиев. Как може да слугува на Сорос и да ощетява българския народ? Как може да е толкова зависим от икономическите кръгове и да върти далавери тайно с Иво Прокопиев? Ако това ставаше в нормална държава от ЕС, то до сега да е бил принуден да си подаде оставката, но достойнство в неговия случай няма!

174

teritorialno_podelen

преди 10 години

От това изявление нищо не става ясно! Да не говорим, че ние нямаме армия и няма какво да модернизираме. Но това е друг въпрос :)

173

macintosh

преди 10 години

Тоя Плевнелиев верно не знае на кой свят се анмира. Така като го гледате имали вид на върховен главнокомандващ военните сили на България? На мен ми прилчиа на мишок и в никакъв случай не на лидер или командир.

172

Na Rosen priyatelya

преди 10 години

дружества са закупени чрез Работническо-мениджърска приватизация, като за тях реално са платени само по 350 хил. долара в брой за дружество, а останалата част от сделката е погасена с фалшиви зункове, напечатани в кърджалийска печатница. Икономисти коментират, че тези сделки са образцов пример за кражба от държавата. Кандидат за Каолин е бил белгийски фонд, готов да инвестира тогава 20 млн. германски марки.

171

Na Rosen priyatelya

преди 10 години

Дължи над 605 000 000 лева на кредиториРодните олигарси осиротяха, след като медийният магнат и неуспял банкер Иво Прокопиев напусна България и реши от края на миналата година да живее със семейството си в Азия. Прокопиев се славеше доскоро като единствения десен или син олигарх, но не дочака българското издание на Форбс да преброи гордоRead more: bulblog/?p=2576#ixzz2xcNoe2tK

170

Анонимен

преди 10 години

Kak za kolko,za edna Pishak razbira se.

169

Анонимен

преди 10 години

До обективна реалностТо Ппрокопиев го купиха от,, Америка за България,, за 5 мил.,които наляха в Икономедия вклю. създаването на Протестна мрежа.Пита се -За колко се е продал Роската?

168

na Misho priyatelya

преди 10 години

Иво Прокопиев: :Ако има кръг "Капитал", това са хората, които искат държавата да се развива по правилата

167

Shisho Bakshisho

преди 10 години

Сериозно, а какво ще поискат в замяна, то е ясно де - златото, ние друго нямаме. Иначе Плевнелиев в желанието си да им се натегне може да ни вкара в голяма беда с Русия, от която според него не сме били чак толкова зависими.

166

Родопите

преди 10 години

САЩ ще модернизира ве съществуваща Армия на България, а доколкото до интелигентната отбрана с такива "интилигентни" политици като роската, и отбраната ни автоматично става интелигентна

165

e

преди 10 години

Световната история не познава случай на голям военен исторически или икономически конфликт,без в основата на които да не е замесен евреи-ционисти или формированията им.Такава е историята на капитализма(ционизма) и на САЩ.Първата и Втората световни войни,както след налаганетона ционизма след Втората,като официална "ценност"-до ден днешен.А иначе Плевнелиев е от най-жалките "политици".Чист "Педи-гри-пал".

164

222

преди 10 години

След 2 световна война, СССР въоръжи армията ни, облече войниците. Сега някои го наричат окупатор. Въпросът е "кой окупатор въоръжава чужда армия?". Само че по въпроса се мълчи и младите са в заблуда. САЩ ще ни въоръжат , но ще истискат и последния ни цент за това, а не безплатно. Правете си изводи.

163

румен221

преди 10 години

Този съд ще има страшно много работа не само със самолетите, а например и със:- Сделката за "Кугърите" е най-отвратителното разхищение и кражба на държавни средства, защото имаме напълно изправни вертолети Ми-17 годни да летят в облаци и при обледеняване, които са с 40% по-добри характеристики и са десет пъти по-евтини. Модернизацията им с помощта на Израел ги правеше едни от най-боеспособните военно-транспортни вертолети в НАТО, при смешно ниската цена на "летателен час", от 1500 долара... и 1 000 (хиляда) пъти по-евтина модернизация, спрямо новите и безполезни Кугъри, при това с участи

162

румен221

преди 10 години

Примерно - Даваме на Швеция 1.0 милиард Евро за нови самолети Грипен, срещу което Швеция, при 120% офсет (какъвто предложиха на Чехия, Полша и Унгария), с техни пари построяват в България цивилни (или цивилни и военни) заводи, за 1.2 милиарда Евро...!!!- ТАКА ПАРИТЕ НИ ЗА ОРЪЖИЯ МОГАТ ДА СЕ ВЪРНАТ КАТО СВРЪХ-ТЕХНОЛОГИЧНО ОБНОВЯВАНЕ НА ИНДУСТРИЯТА НИ!!!Освен това - Шведите комплектоват самолета с Въздушни командни пунктове (тип АУАКС), земен команден пункт за Въздушен, земен и морски суверенитет. Системата е интегрирана с Натовските АУАКС и се нарича - "Стина" , а това не се пр

161

муспи

преди 10 години

Безспорно за армията не може да става дума защото няма такава, а за жандармерията. Управляващата ни каста има нужда от сигурност и евреите ще й го доставят.

160

До Б

преди 10 години

И като замахнеш с компютъра или телефона, и като го праснеш по главата лошия враг, ще види той! Льольо смотан, войната се води с други средства! Изцяло подкрепям Йово!Ще добавя, че през тези години купихме няколко "Пилатус"- с тях може да се гордее всеки аерокляуб.Но няма до купим и един Як-130, щото са руски, най-много един-два Аеромаччи (макаронджийския вариант на Як).Онзи *** Аню искаше да купи F-16 от Португалия, някои летяли преди в USAF.Стояли са на 200 м от океана, а там -сол във възд

159

Анонимен

преди 10 години

имат право в едно май, не е добре да ставаме прекалено зависими и от русия

158

Анонимен

преди 10 години

Т.е. Ще ни създаде армия?!?!?!?!Щото в музея има повече оръжие, отколкото при каките, дето ги назначиха за "армия" в последните години?Браво на САЩ!