9

Merakliika

преди 10 години

Kade tochno e tova zavedenie,nqkoi znae li?Iskam sa ida!:))

8

Анонимен

преди 10 години

Ако наистина ресторант-градините в Бг се погрижат да отглеждат по няколко котки, тези писани ще си защитават територията и няма да допускат незнайни улични маци, които може и да са болни, включително и заразени с бяс. Може да се поставят строги нормативи - ресторантските котки да са ваксинирани, обезпаразитени и т.н. Иначе, как да възпреш уличните гладни котки да не прииждат там, където мирише на пържолки, риба, кебапчета?

7

Enthusiast

преди 10 години

До АнонименПриятел, бъди сигурен че и аз не знам ако си до мен в кафето и си несресан, небръснат и рошав, какви болести разнасяш ! Особено котките са доста по-чисти от кучетата, които наистина може да те дарят с какво ли не + малко отхапано месо от произволна част на тялото.

6

Анонимен

преди 10 години

У нас също има заведения с котки, но те присъстват там неканени.Това са обикновени улични,неваксинирани животни, не се знае здрави ли са, но се разхождат в ресторантите с градини, отриват се в краката ти, слагат лапи на скута ти, а щом клиентите станат от някоя маса, котките скачат върху неотсервираната маса и *** чиниите.Иначе нямам нищо против мъркащите животинки.Ако са чисти,обезпаразитени, ваксинирани и добре нахранени, за да не досаждат на клиентите, нека да ги има и в нашите заведения

5

10010

преди 10 години

На английски език piss piss е *** дума.Може би е *** Cat или нещо такова...

4

555

преди 10 години

До vlady. Ти що за *** си ?

3

Лили

преди 10 години

Мнооого яко. Ще мибсе да го посетя!

2

Trun

преди 10 години

samo kolko hodeshti diuneri :)

1

Анонимен

преди 10 години

Готино! И котетата си имат дом и туристите се забавляват... изобщо всички са доволни.