43

ОПАЗИ НИ ОТ МЕРАКЛИЯ

преди 10 години

С ТОЯ ЮРИДИЧЕСКИ ПОТЕНЦИАЛ ГЕРБ ЩЕ НАПРАВЯТ ТАКАВА КОНСТИТУЦИЯ, ДОСУЩ КАТО ТЕЧАЩИТЕ МАГИСТРАЛИ И ИЗТЪРБУШЕНИЯ "ДУНАВ МОСТ-2"

42

ОПТИМИСТ НЕЩАСТЕН

преди 10 години

СЛЕД 5-6 ГОДИНИ МУТРАТА ОТ БАНКЯ ЩЕ Е САМО СПОМЕН, КОШМАРЕН СПОМЕН С ЕЛЕМЕНТИ НА ДЪЛБОКО ОБЛЕКЧЕНИЕ. КАТО КАКЪВ СЕ МИСЛИ ТОЯ?????НАРОДЪТ НЕ ГО ЩЕ В СЕЛОТО, ТОЙ ПРЕЗИДЕНТ ИСКА ДА СТАВА.ПРОСТЬО С ПРОСТЬО НЕЩАСТЕН. А ВЯРВАЩИТЕ БИЛИ БЛАЖЕНИ...

41

Анонимен

преди 10 години

В този момент нова конституция ще бъде излишно бавене. Старата добре може да служи, ако политиците не се занимават с лъжи, измами и дейности, които целят лично обогатяване. Трябва борбата срещу корупцията да е в хармония с правото и закона. Сребролюбците в управлението могат да бъдат отстранени по законен път, при искреното желание и конкретните последователни действия на хората във властта, ако те са достойни за местата, които заемат. Г-н Борисов, Вие можете да го направите. Желая Ви успех!

40

щирлиц

преди 10 години

"..Гледат ме начервени и прочие.След това разбрах,че това са подбрани проститути.За тия ли момчета ста`а въпрос,познавам ги-тоя единия е много ***."Много актуална песен!

39

Христо Тамарин

преди 10 години

Няма смисъл от промяна на нашата конституция, ако трябва да се съобразяваме с БСП. Нищо добро не може да се получи в сътрудничество със сатаната.

38

Христо Тамарин

преди 10 години

До владетеляKонституцията на Франция е променяна вероятно многократно. Една промяна помня - по времето на Де Гол.

37

Анонимен

преди 10 години

Този пък кой беше? Не е ли мутрата-доносник Боко-Будата?!

36

Шустакович

преди 10 години

Сигурно тогава мисли да излиза от панделата.Чакай Тиква, още не си влязъл, не почвай да броиш отсега.

35

националист

преди 10 години

Ти си вече политически труп, ама не спираш да се обаждаш като на барабан пръчката! Какво не ти харесва на конституцията, че реши да я променяш? Тя си е много добра конституцията, ама явно господарите ти от американското посолство така са ти заръчали! Има единствено една алинея от 22 член дето трябва да се промени, че не може да се продава земя на други освен български граждани и всичко е шест!

34

Анонимен

преди 10 години

О,Господи,бъди човек,прибери си версиите!

33

Анонимен

преди 10 години

червен,селски хитрец!

32

Конституция

преди 10 години

Защо ние нова на ли си имаме вие тази спазвате друга не ни трябва а и точно с ДПС и БСП едната антиконституционна а другата номенклатурна партия вече никой не ти вярва Бойко

31

eee

преди 10 години

пак лъжи и прах в очите на българите ! с дпс може да сменят констисуцията в полза на тъмното население обитаващо земите ни !

30

Анонимен

преди 10 години

До ранобуднитепияндетаДо 32, Вие сте в голяма грешка ако мислите че другите хора в парламента ще бъдат по-различни. Хората могат да се сменят, но качеството ще бъде винаги като това.

29

И каква възможност има този *** да направи нова Конституция.. Той наясно ли е какво е Велико народно събрание и как се свиква с какво мнозинство.. И като гледам какви са в момента в парламента.. точно тези хора ли искате да ви пишат новата Конституция.. вие добре ли сте.. те един изборен кодекс не могат да приемат като хората.. нито БСП, нито ГЕРБ.. Как Франция кара с 200 годишна Конс от времето на Наполеон, а ние нашата ще я сменяме през 20 години.. все едно тя е виновна,че сме бенди и прости

28

красналиев

преди 10 години

абе за какви неща говори тая гадна мутра аз се надявам след 5г да е на поне 4 години затрвор излижал а той за политика мисли разказаха с цецо играта на българския народ

27

Анонимен

преди 10 години

ТИКВЕНИТЕ ЧЕРВЕНО ТИКВЕНИЧЕТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26

Анонимен

преди 10 години

А сегашаната дали я е чел?

25

Анонимен

преди 10 години

До Гошо...*** Абе тоя тиквар що не промени конституцията докато беше на власт? Имаше по едно време 161 гласа (ГЕРБ, АТАКА + Сините)

24

Анонимен

преди 10 години

- Хора не плащали данъци в една община последните 3 години преди изборите - да не могат да се кандидатират за общ. съветници, кметове, депутати от там. - Ако си се кандидатирал веднъж от една партия или като независим - нямаш право да се кандидатираш от друга поне 12 години (за да спре полит-кyp8алъка) - За да гласуваш - трябва да си завършил средно образование с успех поне 4,50 преди да навършиш 21 години - Веднъж ако си подал оставка -повече нямаш право да се натискаш за изборна длъжност