10

КОСТИНБРОДСКИ

преди 10 години

НАГЛИ ГЕРБЕРАСИИИИ...... НАчЕЛО С БОКО И ЦВЪКИ

9

Анонимен

преди 10 години

Личи им от една дума, колко не могат да напишат нищо смислено. Горката Моника Станишева. Направо е за съжаление. Няма как да помогнат нито Кутев, нито Йотова, нито Мая Манолова, нито Буруджиева, нито никой. Не може да се налее изкуствено нещо, дето липсва. Има и полза обаче. Когато нормалните хора четат, те прекрасно разбират безсилието на неграмотността, злобата, безхаберието. Господа, така не помагате на платците си, а ги лишавате от възможност да спечелят вота.:)

8

Анонимен

преди 10 години

Виж кой говори. Откак дойде на власт, коалицията се занимава само с интриги, целящи скалъпване на обвинения срещу представители на предишното управление. Излезе, че големите подслушвачи са само сред ГЕРБ.Те "страхували" тези , дето се опитвали да им противостоят. 20 години свобода и справедливост, мед и масло, строителство на нов живот се провалили през последните 3-4 години. Само за тях СРС.:) Нищо за БСП - манипулаторите на прехода. Емил Димитров е мишка - лъжец. Скалъпен процес и не само този

7

Духовников

преди 10 години

До УмеренияАко тебе това те учудва, то мене ме изумява, че въпреки наглостта им, има една голяма група неуважаващи човешкото достойнство българи, които ще гласуват за тях!

6

Умерения

преди 10 години

Това, което мене ме учудва, че въпреки че Златанов не отрече тефтерчето си, от страна на ГЕРБ не последва публично извинение, разкаяние или поне обяснение.....

5

Вики

преди 10 години

Случаят Златанов, както и слечаят Цветанов, е характерен за методите на управление на ГЕРБ

4

ДИДИ

преди 10 години

Този трябва сериозно да бъде осъден, за да спрат веднъж завинаги злоупотребите с власт!!!

3

Хм

преди 10 години

И защо не се казва, чий син е хубавеца и по чие нареждане е назначен?

2

Да г'е

преди 10 години

Обществена тайна е, че показаните страници са само върха на айсберга. Нека се публикува този неземен труд в неговата цялост, за да видим цялата низост и мерзост на задкулисието. Защо само избрани странички, а?

1

iiiiii

преди 10 години

Измислените ви дела и скалъпените ви компромати вече ,НЕ вършат работа! Кой го видя това тефтерче, кой го провери колко е достоверно и колко дописани букви и думи има там и кога? За колко се продаде Ф.З.? Как изведнъж му направихте обиск на този и за какво, никой не разбра, и как пък точно тефтерчето намерихте? И, сега , делото ще завърши с една глобичка!