489

до 577

преди 9 години

Къде ти е "ъ"-то, товарищ? Вие, петата колона от руското посолство, дори не си правите труда да изглеждате достоверно... И после защо другарят Гергов се оплаква, че не останал никой в БСП/БКП - пропагандата ви куца, дорогие товарищи, старите методи не работят. А на новите не вързваме.

488

до 577

преди 9 години

До един бьлгарин в РусиТочно тая безплодна омраза ще съсипа и Русия и такива като теб с това мислене.

487

Спас

преди 9 години

Мнооооооого наивно обяснение!!!!!! СССР бе предаден от внедрени агенти на САЩ, вътре в Полит бюро!!!!! Даже и грам да не продават, могат да издържат столетие!!!! Както в Ленинград!!!! Спомнете си Троя! Другото е за простолюдието........... В Русия ядат доматите с листата:)))))))))))) Статии "плашипутар*ници":)))))))))

486

един бьлгарин в Руси

преди 9 години

Много сте наивни ама много наистина ли смятате че Путин няма да отвьрне на хамериканските *** вий само почакайте и ще видите от 12 години живея вьв Волгоград и ми е супер няма гей паради няма безработица и няма и да има докато Путин е на власт. Честити ви *** ценности мижитурки западни пак ще говорим

485

КОМУНИСТ

преди 10 години

Подкрепете Русия , другари!БОЙКОТ НА ЕВРОВОТА!

484

Михалчо

преди 10 години

До Анонимен--708 ;Те патриотите руснаци Хтлер за 3 месеца ги прати до москва. Добре че САЩ им дадоха военна техника и ги хранеха през цалата ВСВ та оцеляха.

483

Михалчо

преди 10 години

До тя--696 ;Напротив има и това са Руснаците. Много си непросветена. Чети повече ИСТОРИЯТА.Може и да научиш нещо.

482

Михалчо

преди 10 години

До Боби--694 ;Жертвите на САЩ през ВСВ са 420 000. Над Германия дадоха 74 000 самолета и 55 000 летци.Ти даваш ли си сметка колко струват 74 000 самолета.Това че руснаците дадохатолкова жертви показва какви войници бяха и клко некадърни ръководители имаха.Те са единствената държава дала 6 милиона пленници, които Сталин обяви за Педатели.Когато чува това изказване на Сталин Сина му ЯКОВ се хвърля върху лагерната ограда и умира.

481

един не българин

преди 10 години

Такива статии ме карат да изпитвам съжаление. А коментарите - да се сещам за поговорката: Всяка жаба да си знае гьола.

480

Аааареееее

преди 10 години

Тая нал и кааазах да оди да се чук-чук-чук-чук...яяяяяяяяяяяяяяя да го дуууууууууууууууууууууха.

479

Тошиба

преди 10 години

Сега *** ще разбере как се сгъва чадър ! И после ще си го разтвори там на онова място...

478

Анонимен

преди 10 години

другари,да обърнем всички левове евро долари за руски рубли.смърт на империализма,свобода за народа

477

Анонимен

преди 10 години

Не я мислете Русия! Освен на петрол, тя е богата и на много други ценни суровини. Добавете патриотизма на руснаците и решителността на Путин, развитата военна промишленост и потенциал, и бъдете сигурни, че и след най-силния трус, тя ще се оправи. Такива мишоци като нас да му мислят! И още нещо - да не се изсилваме в старанията си да угодим на Америка, защото Русия не прощава така лесно! А е почти сигурно, че пак на нея ще се молим.

476

РУСИЯ ,КЕ ФАЛИРА...

преди 10 години

..НЕИЗБЕЖНО Е!!!ЗАПАДА НЕ ИСКА ВОЙНА !!!СССР СЕ СПОМИНА САМ.....БЕЗ *** И ПУШКА!!...А , РУСИЯ ....Е ИКОНОМИЧЕСКИ ОБРЕЧЕНА!!ТЪРГОВИЯТА С ПРИРОДНИ РЕСУРСИ --НЕ НОСИ ПРОГРЕС И РАЗВИТИЕ!!ТОВА Е БИЗНЕСА НА , СЛАБО РАЗВИТИТЕ СТРАНИ И НЕЕФЕКТИВНИТЕ ДИКТАТУРИ!

475

анонимен

преди 10 години

Ами тази най-после не разбра ли, че САЩ са мразени от цял свят с изключение на британците. Ако този път си позволят агресия срещу Русия то целия арабски свят, Китай, южна Америка и други страни ще се обединят и с Америка е свършено завинаги !

474

Пешо

преди 10 години

Какъв удар, каква дестабилизация. Русия никой не я закача,да си стои мечката в бърлогата. Те сами се перчат апосле някой им е крив. Оставиха цяла източна Европа на доизживяване,заради манията за световно господство и след несполуката озверяха.

473

Анонимен

преди 10 години

най големия враг на русия са си самите руснаци

472

Анонимен

преди 10 години

До tigе що бе ,*** какво прави -вдига цената нагаза за Украйна с 80 %,ся американците не са по зле от него и те правят същото ,нали така икономиката -с нея ще си водят войните ,а не с бомби /щото и путк.ин има ,бомби ,и сащ имат бомби -ак о се започнат с бомбите - това ще е ,няма утре.../

471

Анонимен

преди 10 години

До тяima -bylgarite

470

Бо

преди 10 години

Че Русия е велика неуправляема сила, която не бива да се подценява е вярно. Че Американците са велика сила - и това е вярно! Същото важи за Китай и Германия, която крепи ЕС. Че троловете превзеха коментарите и това е вярно и това обезсмисля полемиката!