10

допълнение към10 пос

преди 10 години

Излишно е разкриването на Нови здравни каси!!Нека се прекрати договарянето на частните болници с НЗОК.Който иска да си плаща и да се лекува в частните или да има към тях доброволни здравни фондове ,които да Надграждат а не да преповтарят профилактичните услуги.

9

Из-лиш-но!!!

преди 10 години

Само допълнително увеличаване на персонал....При малкия брой здравно осигурени тона е безумие

8

Иво

преди 10 години

Вярно ли? Айде сега *** правителство да тегли два кредита и ще оправи нещата (за близките 20-30 години), Enjoy БСП ;)

7

ХМ

преди 10 години

Здравната каса НЕ Е здравен ФОНД! Всички пари от данъци и здравни вноски отиват в един кюп и после се разпределят. *** живеят само от социални и не внасят и стотинка ,но ги лекуват безплатно за наша сметка. В същия момент за нас няма направления ,а за операции си купуваме всичко. Храна ,чаршафи , пижами и прочие също си осигурява болния. Какъв е смисъла да се плаща здравна вноска ,която по Конституция е пожелателна ,а по Наредба задължителна т.е. вид данък?

6

Г-н експертино,

преди 10 години

Кажи какъв е приблизителният брой на здрави, прави, млади хора, които ползват здравни услуги (особено родилна помощ), но никога не са работили, не мислят да работят, а да раждат всяка година по едно *** (понякога и по две) ? Колко ни струват тези хора? Хрантутим ги, лекуваме ги ... Откъде накъде, бе?!!!!

5

Анонимен

преди 10 години

Моделът на здравеопазването не е сбъркан или изкривен. Той е престъпен. Той е пряка и непосредствена заплаха за националната сигурност. Народът осъзнава това и съзнателно отказва да участва в това престъпление, като не плаща здравни вноски.

4

Факт

преди 10 години

Иван Костов я започна реформата и то много адекватно, но добър старт не винаги гарантира успешен финал. Известна е как бонев игра шано с комуниста за да спечели първанов. Монетата се обърна и... другото е история. Факт!

3

ХА,ХАА АМИ ,ДА...

преди 10 години

НЕ ПЛАЩАМ ВЕЧЕ ЗДРАВНИ ВНОСКИ----НЯМА СМИСЪЛ!!ПАК СИ ПЛАЩАМ ЗА ВСИЧКИ ПРЕГЛЕДИ И НАПРАВЛЕНИЯ!ПО-ДОБРЕ ДА СИ СПЕСТЯВАМ ПАРИТЕ/ на сметка/...!ЗАЩО ДА ФИНАНСИРАМ ---ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТЛЪСТИ ***????!!!!

2

Дръжте крадеца

преди 10 години

Още един пишман експерт се изтъпанчил да умува Какви алтернативи има за здравеопазването при пазарната икономика?Частните болници лекували по "скъпи"пътеки.Ама тоя другар знае ли, че и "държавните" болници "подбират " пациентите си на същия принцип.Вместо да насажда завист у без това завистливите българи, да погледне истината в очите и да признае, че не може "държавните" болници да "изнемогват" при заплата на лекар 500 ?, а "частната" да просперира, като им плаща тройно повече. Кой е крадеца?

1

Специалист

преди 10 години

Ами махнете комунистите от управлението на страната и всичко ще се оправи само. Как да имаме здравна система ,та Директор на Здравната каса е сестра на Ииана Йотова - и двете сестри са еднакво *** и некадърни! За нищо не стават!