14

Аз

преди 10 години

До 3.. Сладурче, като си толкова умно, пешеходците зачитат ли правилата за движение!? Всеки пресича където му падне и не само на зелено ... в 90% минават на ЛИЛАВО!! А и чакащите градският транспорт вместо да седят на тротоара където е спирката те висят по платното мислейки си че като зяпат с надежда, трамвая/автобуса/тролея ще дойде по-бързо!! Без да се замислят, че пречат на водачите на МПС.... не се замислят, че леко да стъпят на криво и са под гумите .... хайде ... само шоферите били виновни

13

Анонимен

преди 10 години

Красимире, да си чувал, че трамваи освен в София няма на друго място в България. Заглавието е тавтология.

12

Strict

преди 10 години

"Трамвай блъсна възрастен мъж в София"Свидетели на инцидента са видели възрастният човек да пресича на червенонепосредствено пред идващия се трамвай.То червеното си ги влече тия!!!

11

Баба Гуна

преди 10 години

А аз си мислех, че след като Фъндъкова купи трамваи за по 5 милиона бройката, че те ще са по-безопасни. ООООпппссс забравих че са полски и едва ли това им е цената. Май май пак някой си е направил густо :) Важното е че ГЕРБерския общински съвет 3 дена яли, пили и се веселили.

10

До 9

преди 10 години

Напълно съм съгласен с тебе! Българина е много подло, долно, злобно и завистливо създание, което изпитва огромна радост и наслаждение да прави мръсотии на други българи, ина4е пред 4ужденците се маже и търкаля! Сама се затрива тази отровена нация! Не заслужава бъдеще....нация от ***!!!

9

Анонимен

преди 10 години

Няма по-примитивен, просташки и зъл народ от българския. Никой не зачита никого, на възрастните хора -нашите родители- се гледа с отвращение и цинизъм, на децата с досада и никакво уважение. *** си мислят, че с тях започва и свършва светът. Такъв народ не заслужава бъдеще.

8

4:)

преди 10 години

до 4: ми то по логиката ако и те БЯХА мислили за нас младото поколение, щеше да е добре, сега ние не сме обречени нали ?

7

Анонимен

преди 10 години

До Паразитиglistite sa vsichki ostanali koito razgrabiha,razprodadoha i razrushiha bg v poslednite 25 godini no ne i bsp.

6

Паразити

преди 10 години

"Трамвай блъсна възрастен мъж в София."Младежкото БСП подкрепя. Той не е от тях. Младежите, квалифицирали сами себе си като бъдещето на България. Бай Станишко ги подкрепя и това е най-важното за младите ***.

5

Анонимен

преди 10 години

poveche *** kato tazi........

4

Анонимен

преди 10 години

Всички ще остареят и ще видят какво е усещането никой да не те зачита. Общество което не уважава тези пред него е обречено.

3

до 1

преди 10 години

Малко е. Шофьорите сте твърде много, от вас градът не може да диша и се руши. Крайно време е да се вземат драстични мерки, за да спрат всички да си купуват автомобили. Просто няма място за хората вече, камо ли за вашите возила.

2

Дежурен полицай

преди 10 години

Току-що от КАТ съобщиха, че възрастният човек е блъснал трамвая, а не обратно.

1

Кратун

преди 10 години

Пак започна кампанията за катастрофите. В момента на главна страница има 3 новини за тежки катастрофи. ОЧАКВАЙТЕ до месец повишаване на глобите, нищо че вече са с размер на една месечна заплата. И което е още по-гадно, ще има коментари, че и това е било малко...