55

Анонимен

преди 10 години

I skotovadcite date podkrepqt pak 6e gi du..6 b...uk c..ren MUTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

54

КОСТИНБРОДСКИ

преди 10 години

МУТРА...... И ЗЕМЕДЕЛКА....... ПАЗИ БОЖЕ.....

53

Димитър Аргиров

преди 10 години

Кавалджиев,ами не виждашли, че тези са синовете и дъщерите на онези,които отрязаха главата на Стамболийски в Славовица през 1923 година и сега отивате да правите съюзи с тях.

52

... до 67.

преди 10 години

Това, когато Царя каза тая реплика : "Той (Бойко) беше единствения с научна титла ...", затова го е назначил за главен секретар, го даваха по телевизията навремето, по БНТ1.

51

Анонимен

преди 10 години

към 68. Всички комунисти викат;Не гласувайте за тях, те са комунисти!Защото си мислят, че не се вижда червената им боя,ама читав човек не може да ги сбърка!!!

50

към всички:

преди 10 години

Не трябва да гласувате за Герб защото "били" "комунисти" (ами защо тогава всички червени са против тях, че чак се разтреперват?).Но за БСП - може. Те не са !

49

тц ...

преди 10 години

до 55. Б.Б. е доктор на науките преди да влезе изобщо в политиката.Затова и е бил избран от Царя за главен секретар: "Той беше единствения с научна титла ..."И всички, които не са съгласни с фактите, моля да гласуват.

48

Анонимен

преди 10 години

Ако един от тия, на картинката, знае как се държи мотика-и аз ще стана "земеделец"!!!Хайде маймуните на клонаааа!

47

ЗЕМЕДЕЛЕЦ

преди 10 години

АЙДЕ Т К З С БЯЛ ЛЯП

46

Анонимен

преди 10 години

До българин Сигурно е че си шопски ***.Амин.

45

българин

преди 10 години

Колкото и да говорите против Борисов Жан Виденов е само един в историята ни и е от БСП.КОгато той беше министър председател заплатата ми беше по малко от 4 долара за месец.А пък да ме убеждавате колко била добра партията дето преби студентите ни пред парламента-хайде недейте.От тази партия аз лично пострадах 1989-та година и докато съм жив съм и враг!По ръцете на БСП още стой засъхналата кръв от пребитите студенти.

44

Станчо

преди 10 години

Какво стана с ангажимента на Сретан към братята ***?

43

Анонимен

преди 10 години

Цъфнали сте та и вързали абе вие този нарад за малуумен ли го имате

42

Анонимен

преди 10 години

Първанов/ГОЦЕ/ препоръчва Борисов/БУДА/ на Генерал Бригадир Аспарухов. Той пък го препоръчва на Симеон Кобурга и БУДА става главен секретар на МВР. След това Доган/АГЕНТ САВА/ предлага на ГОЦЕ БУДА за Генерал. ГОЦЕ му връчва Генералско звание а после БУДА предлага на ГОЦЕ Доган/САВА/ да бъде награден с най- високото Държавно отличие орден "СТАРА ПЛАНИНА" Боже хора,не е ли видно че и 3-та доносници на ДС- ГОЦЕ,БУДА И САВА са навързани като свински черва!

41

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 56.Уважаеми господине наглата мутра се казва бойко методиев борисов.

40

Анушка

преди 10 години

В България има ли земеделска политическа партия?За това чувам за първи път.

39

Тодоров

преди 10 години

Петя като евродепутат от ГЕРБ непрекъснато ревеше от Бойко и Цецо,че са я притискали да стане член на партия ГЕРБ и да изостави тези "ЦЪРВУЛАНКОВЦИ",защото тя била млад човек и мястото и било в младата партия ГЕРБ,а не при омразните за ГЕРБ земеделци.Сега тя изпълнява волята на Бойко и Цецо да унищожи партията на земеделците след като я разцепи и изключи доста Областни организации ,сега я поднася за унищожение от генерала на МВР Боко

38

Анонимен

преди 10 години

На снимката виждам една нагла мутра, която близо 4 години мачкаше българския народ. Сега прави всичко възможно, за да се върне на власт.

37

Анонимен

преди 10 години

Бойко е бил тотален двойкаджия, за какви бележници говори...Дума на чужд език не знае, не може да смята, срам.

36

Анонимен

преди 10 години

Лиляна Павлова бе сред най-неможещите министри, пълен профан. Само лентички събираше, Боко за това я ползваше.