64

Анонимен

преди 10 години

Жалко, господин генерал Михов! Предателите никой не ги обича! Той и Боце е червен до костилката (за мозък става дума, ако въобще има такава компонента), ама се уби да се пише антикомунист! По-добре си запази офицерската чест, генерале!

63

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Хора, които имат едно ОГРОМНО АЗ нямат място не само в политиката, но и в живота. Не може цял живот филия с мас, а после да се имаш за голям праз! Знаем за жабата и коня... Хора, които са псували даден опонент, сега му пристават!? Хора, които са пили вода от един кладенец, сега плюват в него? Хора, които цял живот са били комплексирани и са се гледали в монитора искат ние да ги гледаме там и да ни решават съдвата!? Е, аре, бегайте оттук, ако обичате! Точка червена на всички вас! Ще я гледате и щ

62

Анонимен

преди 10 години

А, генерал Михов, защо когато Вие бяхте началник на ГЩ, се извършиха масови уволнения и беше унищожен научния потенциал в БА?

61

Анонимен

преди 10 години

До ГЮРО МИХАЙЛОВ 1Голям трън ви е президентът.Ревете още.

60

Тра-ла-ла

преди 10 години

Аз не мисля, че другарят Калфин блести с някакви особени способности, но... щом са го турили начело - после да не правят "анализ на изборната загуба".В коя област е изявен специалист? Не е известно.Някакви постижения отбелязани? Няма регистрирани. Единствено името му се помни лесно, защото се отличава. И с това се изчерпва всичко.

59

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Всички са недоволни от Роско Аткинсън! Поредният мистър Бийн е бившия президент! Тиквата продължава да се държи така, както умее- като на къра! Бареков- сещам се за едно предаване "Ку- ку" с разликата, че то поне беше стилизирано и смислено... А това, че БСП управлява, без да е победител показва, че има Господ. И това най- после ще проличи на следващите, и по- следващите избори... Когато хем ще спечелят, хем няма да имат нужда от *** коалиции, за да коловозират страната.

58

Умерения

преди 10 години

Не знам, толкова ли е недалновиден Първанов?!? Вижте какво стана с рейтинга му. Години наред той беше в първата тройка, а сега едва успява да прескочи този на парламента! Българският народ не обича предателите!

57

ДИДИ

преди 10 години

Жалко за Калфин! Отиде му непоклатимия имидж с това гнусно предателство....

56

ДУховников

преди 10 години

Тези пък се наредили 17 парчета... То един няма да влезе, ама манипулацията върви с пълна сила....

55

Анонимен

преди 10 години

К'ъв пък ще го дърви един *** военен в Европата

54

SSmart

преди 10 години

До АнонименМихов е най- големия въздушен ас на БЪлгария! Свали на земята около 400 самолета!

53

Анонимен

преди 10 години

АБВ= ***, ченгета, дърти комсомолци! Пълна гнус!

52

Анонимен

преди 10 години

Аз съм за ген. Михо Михов!

51

СМЯХ

преди 10 години

Ха, ха, ха ...... Тук е пълно с мъдрости от полуграмотни индивиди. Тъпо и изтъркано - сътворете нещо ново, за да бъде интересно за четене. Никакво развитие в бранша, за съжаление. Питам се къде сте всички вие по изборите? Ха, ха, ха .... малоумно, първосигнално и само празни приказки - да си плюем по принцип .....

50

Българин

преди 10 години

Хора, не ви ли омръзна да пишете едно и също. Където и да се зачете човек - само упражнения по правопис и оплюване. Като ви чета публикациите, стигам до извода, че никой от вас няма моралното право да критикува хора, които стоят на много по-високо интелектуално ниво от вас и са го доказали, независимо чии представители са и каква идеология изповядват. Човек би си помислил, че ви плащат да сеете простотии и обиди. Някак си не можете да се обосновете. Затова сме на това дередже. Срамувам се.

49

Анонимен

преди 10 години

ОКОЛО ПЛАШИЛО ГА ДУЕ ВЕТЕР....СЕ СЪБИРАТ *** !

48

Анонимен

преди 10 години

О-О-О Гоце !Снайпериста! Великия бридж майстор "Големия шлем"!Единствения фен на Милошевич.Президенто на сите българе ,най вече на тези от поречието на река Арда! Верен съратник на "петата колона" в България .Енергийния специалист!Един от малкото в пределите на задунайската губерния България. "Противогазът" за свободно дишаштите българи! Излезе на светло!

47

Анонимен

преди 10 години

Пълзящата неокомунистическа реставрация с всеки ден става все по-нагла !?

46

Анонимен

преди 10 години

ВСички злини в България са дело на Държавна сигурност. Не е имало по-голямо бедствие за страната ни дори и от кърджалийските и башибозушките времена. Катастрофалните последици от дс-грабителството през последните трийсетина години ще тегнат още дълго.Еничари на комунистическата чума.

45

Анонимен

преди 10 години

По-нагло нещо от комунист няма на този свят..роят се ,сменят си имената,платформите,лозунгите и все били други,никога не са управлявли и довеждали България пред пълен банкрут,кумонна система и режим на ток и вода в мирно време, без природни бедствия..само дявола е на едно ниво с тях