27

Анонимен

преди 10 години

Еееееееей ЕС блокира преговорите за южен поток какво лъжете бе крадлива напаст, ей народе народе сляп ли си съвсем ли оглупя... всекидневно ви промиват мозъците... и вие като украинците - Европа е нашето спасение.. Ей събудете се политиците ни работят срещу нас няма леви няма десни. Веднага трябва излизане от ЕС и НАТО и да стягаме политическата ни ***.

26

Анонимен

преди 10 години

А защо ЕК не си такова майката,северен поток може,а южен не може.Аман от двоините ви стандарти.

25

хикс

преди 10 години

Тия европейци са наивни и не-лукави хора. Някой бергер Ви е натопил за заобикалянето на вратата в полето, вервайте ми.

24

Анонимен

преди 10 години

аз виждам голяма разлика едно време когато бяхме част от варшавския пакт русия изливаше милиарди в икономиката ни, ЕС те изкупи за жълти стотинки и те сведе до обезлюдяващо се геопол пространство колония това е разликата

23

zoro

преди 10 години

Питам аз - по какво Еврогейския съюз се различава от СССР???? някой вижда ли разлика?

22

ЕС

преди 10 години

ЕС НИ УНИЩОЖАВА С ИКОНОМИЧЕСКИ ГЕНОЦИД И НЯМА ПРАВО ДА НИ КАЗВА КАКВО ДА ПРАВИМ

21

Българин

преди 10 години

Българин136 години от Освобождението на България Османско присъствие или варварско турско робство Огнян Стамболиев Не искайте от безпристрастие от мен аз видях Батак! Иван Вазов Още от онзи черен за човечеството ден когато кракът на турците стъпи за първи път в Европа, те са олицетворение на най-нехуманния човешки вид. Където и да са се появявали, навсякъде са оставяли след себе си широка кървава диря и където и да е прониквало тяхното господство, цивилизацията просто е загивала и изчезвала. Навсякъде те представляват власт на примитивната груба сила в противоположност на властта, осно

20

Анонимен

преди 10 години

Тъпите *** пак си правят някакви сметки и далавери.

19

специалист=лобист

преди 10 години

щял да добива шистов газ юнака,ама пропуска факта че вероятно живее в чужбина и за хонорар продава сънародниците сиеи такива червеи за 30 сребърника искат да унищожат природата ни ,а после го правели за наше добро

18

Анонимен

преди 10 години

Еврогейовете да си е-ат майката.

17

Анонимен

преди 10 години

Към края на 2013 г./началото на 2014г. антиправителствените протести утихват, тъй като правителството не налага съществени промени, засягащи интересите на чуждестранните корпорации - собственици на благата в България, както и не дава ход на руски проекти като "Южен поток" и АЕЦ-"Белене".

16

Анонимен

преди 10 години

До специaлистпредполагам си добре запознат с технологията фракинг и ако е така няма как да твърдиш подобни неща , първо не всички шистови пластове са подходящи за тази технология , второ в голяма част от залежите съдържанието ва съпътстващи газове (серовород и въглероден диоксид) е високо , което допълнително оскъпява добива и преработката , това е основната причина до момета да няма реален добив в Полша. Оставям настрана всички екологични щети които се нанасят.

15

Иван

преди 10 години

КЪДЕ в НЕзависимата БГ преса човек МОЖЕ да прочете ПИСМОТО от Европейската Комисия???

14

специaлист

преди 10 години

Естеството нa спорa е не кaкво ще допусне Гaзпром, a кaкво е изгодно нa нaс бългaрите и в чaстност европейците. Що се отнaся до шистовия гaз, не си прaв, зaщото по изчисления нa експерти, ерaтa шистовa индустрия ще се рaзвивa тепървa и ще се усъвършенствa, кaто всякa добивнa индустрия! Реaлностите сa, че до мaксимум 40 г. всички ще минем нa фрaкинг.

13

Анонимен

преди 10 години

До специaлиствсичко е въпрос на цени , не се заблуждавайте , цената на спотовия газ след 2011 върви нагоре , пък и тая т.нар. шистова революция ще е с времетраенето на революция 10-15г , в момента САЩ са разработили най-добрите си находища и там добива е достигнал пика си , за в бъдеще едва ли ще могат да пускат нови чиято себестойност ще позволява да се продава по конкурентни на сегашните цени. От друга страна Газпром ще направи всичко възможно да не допусне на пазарите си газ на по-ниски цени

12

специaлист

преди 10 години

Южен поток не може дa се изгрaди по ред причини, основнaтa е охлaднелите отношения ЕС- Русия. Политиките в енергетикaтa сa пряко зaвисими от голямaтa политикa, a Гърция вече изгрaждa нaй- големия терминaл в Южнa Европa зa втечнен гaз. Aко не се лъжa 2016 г. влизa в експлоaтaция и гърците стaвaт регионaлен диспечер зa гaзовите достaвки по отношение нa Бългaрия, Итaлия, Aлбaния, Румъния, Сърбия и т.н Гaзa ще идвa от Кaтaр и Изрaел, вероятно и от СAЩ ( aко до тогaвa променят зaконодaтелството си)

11

Анонимен

преди 10 години

До ИстинатаАма разбира се , че не трябва да се строи този тръбопровод.Когато някой бандюга от Украйна спре кранчето, ще плачем в Брюксел и те ще ни обещаят помощ.Я да ми обясниш подробно, как някой ще открадне .Наслушах се на приказки от рода на- всички крадат< освен мен>.Всички са корумпирани, ама няма да кажа кой.А в Украйна никой не краде.Смях в залата.

10

Анонимен

преди 10 години

Южен поток е една от формите на заробване на България от Русия, и е само в полза на Русия.

9

Анонимен

преди 10 години

Да .ба мръсните комунисти, въртят, сучат-всичко да е в полза на Русия, а не България!

8

Анонимен

преди 10 години

"От Еврокомисията уточниха, че това писмо не е част от правна процедура срещу България, тъй като въпросните проблемни текстове все още не са част от българското законодателство, и че на този етап комисията само задава въпроси."Ние българите да разбираме ли, че това значи, че ако бъдат приети в законодателството тези текстове ще следва правна процедура срещу България ? Никъде не пише, че са противозаконни спрямо европейското законодателство.