7

Запасен

преди 10 години

"ще се стигне до момент, в който дружеството ще се намира в изключително тежко състояние."---Положението в Топлофикация - София ще се подобри, когато същата престане да изнудва софиянци с измислени такси "мощност" и "сградна инсталация". Аз лично НЕ ПЛАЩАМ, защото НЕ ЖЕЛАЯ услугите на Топлофикация, и съм го заявил ПИСМЕНО. Пазя си и входящия номер, защото скоро може да ми потрябва. Съветвам всички, които не желаят Топлофикация като доставчик, да направят същото.

6

Анонимен

преди 10 години

Ш.б.н.и мръсни ненаядени ***. Дано до последния лев, който смъкнете от изтормозения народ в г.з.в.е.т.е ви да се заврът!

5

един от многото

преди 10 години

Че ние така или иначе плащаме цялата сметка... некви *** само въртят някви сделчици и ние после плащаме и по тяхните договори. За всичко плащахме...... Но ! Сега е друго време ... българи почти няма, ако не броим пенсионерите и 300 000 семейства. След 2-3 години пенсионерите ще измрат :( другите и те ще имигрират и ко прайм !?

4

Ветеран

преди 10 години

Не разбраха ли най-после че Топлофикация трябва да е частна.Вижте как работи Ковачки в Сливен,дори си позволи да намали с още 35% последните сметки.Няма топломери,няма топлинни счетоводители,май само държавата не може да си събере сметките,да се сещате някой частник да не може?

3

Анонимен

преди 10 години

Бившата политическа власт имаше лостовете да я трансформира в икономическа и го направи. Проблема е, че никога не са мислили самостоятелно и не могат да оцеляват в сложна международна обстановка, защото са научили само слугинажа. Справка от най близко минало - Борисов.

2

Анонимен

преди 10 години

Кога не е за сметка на потребителите бе? Поредният *** с мнение открива топлата вода.

1

политолог

преди 10 години

В момента Б. Борисов е най-добрия Български държавник. Каквито и опорни точки да измисли мутреса Моника Сатанишева-Йосифова няма никакво значение. Вижте само как точно и ясно се изказва по въпросите. Кое не е вярно, че БКП-БСП-ДС окраде спестяванията на народа и един долар се равняваше на 3000 лв. , че умишлено фалира банките, че раздаде на свои приближени куфарчета с милиони левове и т. н. КОЕ , КОЕ , КОЕ не е вярно. Всичко е вярно , но най вярното е, че в момента продължават да ни управляват децата и внуците на българоубийците от БКП-БСП-ДС. Затова няма управия в нашата Държава.