33

Анонимен

преди 10 години

Тъпня. Акаме през всичкото останало време обаче един ден в годината сме примерни

32

Светодиод

преди 10 години

Я изключете Сол-арните панели, и мирясайте!

31

jane

преди 10 години

Изключихме ги и се разхождахме един час навън. Беше прекрасно! Не ми пука за въглеродния отпечатък, това е чудесна възможност да се откъснеш от компютъра и да поседиш на тъмно с любимия човек/хора.

30

котьо

преди 10 години

Голям им стана "въглеродният отпечатък", та ако може, нека да им дръпнат форевър & евър, "щалтера" на ***, а не само за един час... ще се спести ресурс, надявам се.

29

Върл Левскар

преди 10 години

Нека це.ия свят си изк.ючи за 10 мин. за,ядните за те.ефоните !Неп,екъснато са в контакта . Не е ли така ?

28

Върл Левскар

преди 10 години

Аз имам 53 икономични kpушки . По 9 до 20 тина вата .Ще изк.юча бой.е,а .

27

Анонимен

преди 10 години

До MilanskiКак можеш да бъдеш сигурен,че мнозинството от изключили осветлението си не са допринесли с нещо повече за опазването на природата?Щом света не е единодушен по този толкова *** въпрос ''да изключа или не осветлението си'',значи никога не бихме могли да се обединим около големи каузи свързани с опазването на планетата Земя.Най-вече българина е отрицателно настроен към всеки един призив,молба,кауза.Зад всичко това се казва,че ''някой усвоява някакви пари'' и подобни небивалици.

26

хм

преди 10 години

Що ми се струва,че някой някъде е усвоил едни пари!?

25

Анонимен

преди 10 години

Призивът е ***! Ще изключа лампите, но ще приготвям вечеря във фурната, бойлерът ще топли вода, а пералнята ще пере, всички телевизори и компютри със сигурност ще работят, няма да си изключим и фризерите. Е, и?? Голяма съпричастност, айде моля! 100% от измислилите го, ще бъдат като мен!!!

24

Анонимен

преди 10 години

Денят на преброяването на *** - тези с промития мозък.

23

Анонимен

преди 10 години

"В екоинициативата се включват и много хора, които гасят осветлението в домовете си в знак на съпричастност към проблемите на околната среда и опазването на природата." Само българин би прочел статията през пръсти и би се обяснявал ''колко глупаво и ненужно било''.Ако не сте наясно със значението на думата ''съпричастност'',идете до най-близката книжарница и си купете тълковен речник.Никой не ви задължава,а щом не ви задължава си трайте.Слабоумници.

22

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Напротив българската енергетика има нужда от увеличаване на потребелнието, а не то намаляването му. Инициативата трябва да се преформулира да включим домпълнителни ненужни светлини за час.

21

Анонимен

преди 10 години

Момчета, това се прави повече за да покажете че ви пука за земята, не толкова да спестите някакваи стотинки. В цял свят се прави, тръгнало е най-напред от Австралия, но *** понеже явно е най-знаещ от всички, все мрънка и е недоволен и както виждаме е и все най-беден.

20

НИКОЛАЙ СТАТКОВ

преди 10 години

ТЕЗИ ГРОБАРИ КАКВО ИСКАТ????????ОСТАВКИ И УВОЛНЕНИЕ ЗА НЕКАДЪРНОСТ, ГЕНОЦИД И ЧОВЕКОЯДСТВО !!!!!!!!!ОТЧИТАМЕ ЗАГУБИ НА НЕК ЗА НЕПРОДАДЕН ТОК И ЩЕ УВЕЛИЧАТ ЦЕНАТА ЗА ПОКРИВАНЕ НА ЗАГУБИТЕ - НЕКАДЪРНИЦИ!!!!!!ПОЛИТИКАТА Е ДА ПРЕДВИЖДА И СЪЗДАВА ЗАКОНИ В СИГУРНОСТ И РАЗВИТИЕ, А НЕ ДА ТИЧА И ГАСИ ПОЖАРИ ..........ТАКА И В МЕДИЦИНАТА И ОБРАЗОВАНИЕТО ТРЯБВА ДА ИМА ПРЕВЕНЦИЯ, А НЕ ДА СЕ ЛЕКУВАТ ГРЕШКИТЕ!!!

19

Анонимен

преди 10 години

Този "час" е пълен фарс, възникнал е от частна компания и с нищо не помага нито на земята, нито на нейните жители. Само наивните жертви на модата се лепят за такива неща.

18

Анонимен

преди 10 години

Винаги, когато съм задавал въпроса какъв е смисълът да гасим лампи при положение, че електроцентралите нито могат да спрат за един час, нито могат да съхранят тази енергия за после, са ми трили коментара. Става въпрос за големи международни форуми и сайтове. Направете си извода.

17

Анонимен

преди 10 години

licemerna istoria

16

Дедал

преди 10 години

Това е като митологията за Икар и Дедал. Икар загинал по време на полета, тъй като се приближил неразумно близо до Слънцето, което разтопило восъка, свързващ перата на крилата му и паднал в морето.Летейки към Слънцето практически е замръзнал , а напусне ли гравитацията на земята , с крила не се лети , нито е възможно да се върне обратно.Нито има излишен ток , нито гасенето на тока ще намали горенето на дърва , защото енергетика с дърва не се прави , нито замърсяването ще стане по малко , защото системата ще остане да работи на празен ход , а той е най вредният.

15

Неверник

преди 10 години

Аха, значи като спрем осветлението за един час, помагаме на Земята! Може и така да е. Но как стои въпроса със свещите? Ако примерно 1 милиард свещи общо по света светят общо 1 час, колко емисии от въглероден двуокис и други парникови газове ще бъдат отделени в атмосферата? Това по-малкото зло ли е? Силно се съмнявам. Или може би трябва да стоим на тъмно като бухали? Тук още по-силно се съмнявам. Затова не смятам, нито да паля свещи, нито да стоя на тъмно.

14

Анонимен

преди 10 години

"Часът на Земята" се разрасна и стана една от най-сериозните световни инициативи, която обединява хората с призив за по-устойчиво бъдеще."Поредният случай който ме убеждава,че този свят отива много сериозно към глобално затъпяване.