18

Анонимен

преди 10 години

ДРУГАРЯ ви Параванов - продължава да се излага...Той е бита ДС карта...червен ***!

17

Анонимен

преди 10 години

Седефчов никога не е бил политик...Той е менте и е нагаждач.

16

Анонимен

преди 10 години

От комуно-социалист,рубладжията агент Гоце - стана за една нощ демократ! Смешно,лъжливо,жалко и гнусно!

15

Анонимен

преди 10 години

Коригирам 14: Не "партиен" професор, а "партиен" академик. Синчето му се изучи за икономист в Москва по съветско време, а днес, със съветските си знания и манталитет се пише "експерт по европейска икономика". Такъв дава акъл на Седефчов по икономическите въпроси! Смях!

14

Изгубих ума и дума

преди 10 години

като разбрах кой му е бил на Седефчов президентски съветник, а 16 иска да му дам шанс! Освен съветник, да съвместява още няколко поста това възтъпо и страхливо човече,което познавам още от детството! Нали това носи не само облаги, но дава и възможност да се влияе върху икономиката и върху съдбите на толкова хора!Да дадеш възможностите на човече,което всички ние,от някогашната ни детска дружинка помним като свръхподлец!Значи си подбира хората не според качествата,а защото са деца на бивши големци

13

Другари

преди 10 години

След като видяхме ограничените възможностите и задкулисието в управлението на бсп+дпс е време да дадем шанс на АБВ да разкрият техният потенциал в правенето на нови политики с повече морал, прозрачност и социална ангажираност. Изберете изцяло българският независим проект АБВ!

12

Седефчов претендира

преди 10 години

за европейско ниво, но аз неотдавна узнах кое лице е било сред съветниците му, докато беше президент. След секундите на смайване така се смях, че чак сълзи ми потекоха. С въпросното човече /сега дебелан-шкембелия/ се познаваме от деца - много страхлив, умствено ограничен и свръхподъл в случаите, при които трябва да отговаря за невинна детска беля. Всички си поемахме отговорностите - още в детството си личи кой е мъжле и кой - флюндьо. Но бащата на въпросния флюндьо беше от "партийните" професори

11

политолог

преди 10 години

В момента Б. Борисов е най-добрия Български държавник. Каквито и опорни точки да измисли мутреса Моника Сатанишева-Йосифова няма никакво значение. Вижте само как точно и ясно се изказва по въпросите. Кое не е вярно, че БКП-БСП-ДС окраде спестяванията на народа и един долар се равняваше на 3000 лв. , че умишлено фалира банките, че раздаде на свои приближени куфарчета с милиони левове и т. н. КОЕ , КОЕ , КОЕ не е вярно. Всичко е вярно , но най вярното е, че в момента продължават да ни управляват децата и внуците на българоубийците от БКП-БСП-ДС. Затова няма управия в нашата Държава.

10

Анонимен

преди 10 години

Ако този човек мислеше наистина за БСП, нямаше да се подчини на егоцентризма си. Може би се страхува от липсата на имунитет? Никой не е съвършен, партиите - също. Няма нищо лошо да се казват кривиците - това е пътят. Не бива междуличностни антипатии и лични амбиции да бъдат причина за разцепване на партия. Има много начини да изкажеш мнение, различно от друго, но уважавам това, което е казано на висок глас, почива на принципи и има формулирана ясна цел.Власт и пари.Тук такова няма.

9

d

преди 10 години

Мисля си, оформя се вече коалицията, която ще управлява България след парламентарни избори. При тази конфигурация вероятно предсрочни. Герб + Първанов + Дпс. 1. Икономическата коалиция герб дпс отдавна работи. За справка Булгартабак. Освен това "Лафките" много удобно се разполагат в общините с кметове на Герб.2. Слуховете говорят, че именно генералите над Първанов създадоха Борисов 3. Дпс имат да връщат на Първанов, който ги вкара във властта и в тройната коалиция.

8

Анонимен

преди 10 години

Не е до 25 май, а максимум до 26-ти на същия месец....:-)

7

гост

преди 10 години

И този като ТИКВАТА преди обед едно, вечер друго.Нали ако не вземеш 30000 гласа излизаш от политиката "БЕ" селски тарикат.

6

Гънгъра

преди 10 години

Тя е ясна политиката на АБВ.Само,че Сергейчо знае ,че ще загуби и от сега се оправдава с АБВ.Сергей да се извини не на турците а на собственият си електорат.Да слезе долу и да види какво правят по места неговите хора?

5

гарабедчо

преди 10 години

Шмекер си Гоце , шмекер. Ама много време *** и от партията и от Сорос. Свърши се, вече се видя че " царят е гол".

4

N.44

преди 10 години

na 25 mai ste ima garantirano malchaliv miren protest na bg narod - nema da pusne glas ni otgore, ni otzad.# ako li se izpusne sluchaino, jiv narod e vse pak i tova moje da se sluchi# kakvi ste sa sledvastite krachki na abv? do u, ya, z?!

3

Чегеварата

преди 10 години

Не му прави чест на Първанов , да се опитва да цепи собствената си партия !Няма да мине номера, мишок с мишок !С мишкуване и мръсотии, ще свършиш като Борисов !Само гледай какво го чака и помни ....пес неблагодарен!!!

2

zaw12929

преди 10 години

Хоризонтът ви се оказа доста нисък, потънал в мъгла с една цел: Да се унушожи БСП, която ви направи 10 години ПРЕЗИДЕНТ! ТОВА ЛИ Е "ДОБРОТО", С КОЕТО ДА ВИ ЗАПОМНИ ИСТОРИЯТА! СКЛЕРОЗАТА НЕ ВИ Е ПОЩАДИЛА! ПО ДОБРЕ СЕ ЛЕКУВАЙТЕ И ОСТАВЕТЕ ПОЛИТИКАТА НА МЛАДИТЕ...

1

Анонимен

преди 10 години

Тоя със сигурност трябва да го разследва Прокуратурата!