9

по-малко грамотен

преди 10 години

До Грамотен- запетая след "ах" - междуметие(въжмущение)- запетая преди "бе" - обръщение

8

haha

преди 10 години

Интересно как уж метеоритът е паднал преди 7600 години, а във финландската митология има спомен за това събитие.Това означава, че финландци живеят там от 7600 години? Малко невероятно. Вероятно изчисленията на експертите са грешни и събитието не се е случило толкова отдавна, за да го има в епоса им.

7

Реалност-перник-унсс

преди 10 години

До АнонименВиш ко анонимен едно. днес бг и подобните недоразумения изхранващи се от някоя друга реклама и платени новини не може да ги наречеш журнализъм. ще ги има няколко години ще нашият малко пари на кръговете дето ги държат докато си изпълнят проектите и ще ги изритат тези бездарници от унсс на улицата да метат *** и да пушат фасове от земята. А за информиране използвай утвърдени издания с урвърдени журналисти и ясни собственици...

6

Ив

преди 10 години

Хаха, имало грешки в статията!?? Има грешки в главите ви... Каквито и грешки да сте видели сигурно са 2-3 липсващи запетайки. Да ви имам проблемите... ще се занимавате с някакви смешни неща... та даже човека го е срам да се нарича българин :D Какъв патос, какво нещо!!!

5

Грамотен

преди 10 години

Нищо му няма на правописа. Ама модерните младежи-всезнайковци са готови да се похвалят колко разбирали българския език в новата му форма.АЙДЕ КАТО ЗНАЕТЕ ТОЛКОВА МИ ПОСОЧЕТЕ ГРЕШКИ В ПРАВОПИСА.Не можете. Нали ? И запетайките са сложени правилно и всичко си е наред.Чакам някой от долу коментиращите да посочи грешката в правописа, която сте забелязали ако има такава.Трудно, а ??? :)))))Не се притеснявайте. Просто бих ги дискутирал с вас, ако имате някакво основателно твърдение за думите ви.

4

Даскал Ботьо

преди 10 години

До АнонименНе обиждайте ученика.

3

Анонимен

преди 10 години

Нескопосан превод. Това не е работа на журналист, а на ученик от средно училище.

2

Анонимен

преди 10 години

До TulskiЕзерото може да се образува само в най-дълбоката част на кратера и да заема площ с такъв диаметър

1

Анонимен

преди 10 години

Ах грамотност грамотност. Да живее университет Синсити. Да живее преподавател Водка Савой и Професор Азис. Вива ля чалга. Може ли такава неграмотност бе. Повръща ми се от цялата държава като прочета нещо такова. За 20 години толкова ниско падна нивото на медиите, че кварталните баби на пейката пред блока са по-грамотни и осведомени от статиите по вестниците. Срам ме е, че съм българин. С малко Б. На дали има друга нация с толкова пропаднала култура и пропаднала преса. Срам.