82

Suisse

преди 10 години

"Свободна, процъфтяваща демокрация", аман от клишета, все едно чета анализ на произведение от 5ти клас. Някой може ли да ми посочи днес държава/и отговарящи на това по горе?

81

До Анонимен 108

преди 10 години

".. ако преди 1989г, някой беше отворил границите ни, за една седмица щеше да се опразни държавицата, толкова "елитни" бяхме! "---Този аргумент куца и доказателство е социалистичаска Югославия която винаги е била с отворени граници и много хора са заминавали но са се и връщали, носели пари и купували имоти и не са си губели корените. Това щеше да стане и с България а не както е сега - разрушена икономика и хората като напускат после няма при кого и за какво да се връщат!

80

Анонимен

преди 10 години

Моделът за интегриране на всички източно-европейски държави е един: Изкупуване на символична цена на атрактивни отрасли от промишлеността им от американски корпорации или техни подставени фирми, контрол върху валутата им, включване в контролиран от Запада нефто-газо-провод, теглене на кредити и задлъжняване към западни банки, спекулации с обработваемата им земя (Планът "Ран-Ът").

79

Лоша работа

преди 10 години

Файненшъл таймс направо ме изумява с тази *** статия. Какви са според тях мерките, които ще възродят Украйна: повишение на цените на газа за потребителите с над 50 процента и за предприятията с 40 процента; да се развият пазарите на земя; украинците да понесат по-търпеливо временните жертви от мерките на МВФ, а олигарсите в страната, просветени от патриотична отговорност, да дадат личен финансов принос за възстановяването на държавата - особено последното е съвсем реалистично, нали?

78

Анонимен

преди 10 години

наи важният път е унищожаването на америкаксият$

77

st

преди 10 години

До Найденов Цяла Европа е ок дори сърбите са по приветливи от вас,вие едни пътни табелки нямате по централните софийски пътища бе шушомиги еххехеехххехеехехе само крадете и лъжете до гроб.

76

st

преди 10 години

Всички в Европа се развиват,само бг-то и украйна са пълни шушомиги и крадци.

75

Priest

преди 10 години

Най-логичният отговор на това заглавие, на тази статия е, че всички хора по цялата земя, трябва да станат добри и щастливи. Никой не трябва да краде и всеки трябва да помага на ближния си. И един мармот винаги да яде шоколад за всички останали...Абе, вие изобщо вярвате ли си??? Понякога лудите заприличват на *** в искрения си дебилизъм...

74

Леле че народ

преди 10 години

Че то в страни които са от десетилетия в ЕС тоя проблем го има. Украйна я чака страшна зима и хубав глад. Направо нашото от 1996-1997 ще им се стори като леека кризичка,пред това какво ги очаква И каквито дълбоки вражди отвориха ,направо не ми се мисли

73

Анонимен

преди 10 години

Какъв път като са на ръба на ппропастта?

72

Анонимен

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВ"..ОТ ЕЛИТА.." Е,га ти "елита", ако преди 1989г, някой беше отворил границите ни, за една седмица щеше да се опразни държавицата, толкова "елитни" бяхме!

71

Анонимен

преди 10 години

До МамуниоГрешите, младежо! Нас не ни ограби МВФ, а нашите собствени юнаци, които непрекъснато манипулираха нещастните хорица и им измъкнаха всичко под носа! Сега са милиардери и ФЕОДАЛИ, но на всичкото отгоре са некадърни и ограничени и без кражби не могат да направят печеливш бизнес, затова сме на този хал, защото те карат по примера на Руските олигарси и нищо ново не са научили, освен да гоподстват надолу и да *** *** , нагоре !

70

варненец русофил

преди 10 години

да спре корупцията в украйна е все едно да вярваш на *** че спира със занаята.

69

Мамунио

преди 10 години

Ей сега ще ги разпродадат ,това което не продадат ще затворят,земята ще запустее или ще садят само едно жито.Шеврона ще им вземе тръбите.Ще се превърнат от нормална държава в Бантустан като нас и ще реализират една емиграция от 25 %.Защото им е толкова акъла малоруски и човек не винаги разбира ,кога се готвят да го окрадат.Така ще е то с МВФ-то!

68

мдааа

преди 10 години

Ясно--трябва да; късаме лентата; и да купуваме имот в Беларус.Между другото съм очарован съм от тази държава.Уникални хора-щастливи и усмихнати,спокойствие и благоденствие.Мисля че България трябваше да избере този път. Чао и успех.БОГ да пази България и народът ни.

67

Анонимен

преди 10 години

Този спасителен пакет отдавна е изяден.С него украинците ще простят с тръбите за пренос на газ към Европа, вече са ги дали на ,,Шеврон",ще се простят завинаги и с въглищата и метала защото са ги дали на,, Рур-метал" остана им само земята но и нея ще им вземат като на нас.

66

мдааа

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВ Добре бе човече,а ние -България каде сме в този ребус??? Аз разбирам че нямаме залежи и икономика и не сме интересни....но имахме едно нещо-уважението и приятелството на руснаците....а сега??? Сега накъде??? Или пак ще се получи--грешният влак...

65

мдааа

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВ Бил съм в почти всички държави в които се добива нефт и газ-по работа.В повечето от тях-преди революциите устроени от САЩ.Сега секторът на работа ми позволява да направя разликата-Либия,Египет,Тунис,Мароко,Ирак,Сирия,Судан,Сомалия,Венецуела и всички южно-американски държави.Всяка от тези страни имат страхотни възможности-икономически.Но,големият брат завзема и поробва всичко.Аз смятам,че бъдещето(ако се размине световната война) е на Русия и источните държави.

64

мдааа

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВ Това е и мойто мнение.Макар ,че ми се иска да не се стига до война-виждал съм Ирак до войната и сега-преди няколко месеца...ужъсът и смърта са навсякаде.Тайно се надявам че след като леко-полеко се въстановява равновесието на силите в света с участието на Русия-няма да се стигне до този сценарии.Макар ако си говорим истини-по-добре ужасен край,отколкото безкраен ужас...за съжаление.

63

мдааа

преди 10 години

Питам се-Докога ще я има тази заблуденост на хората които подкрепят това недоразумение Е.С. и САЩ.? И каква ще е следващата утопия,която ще ни предложат днешните демократи--защото разбират че трябва нови ценности и идеология,която да ни продават...Видя се,че европейските ценности НЕ струват..какво ново ще измислят? Моля за мнение?