41

Красимира

преди 10 години

Предпочитам да се направи проверка, и ако излезе чист на господин Президент, да си върна вярата в президентската институция. Имаме остра нужда от това.

40

националист

преди 10 години

ДА НА РЕФЕРЕНДУМА В КРИМ!!! НЕ НА САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ!!! С този лозунг Атака показва, че единствено мисли за националните ни интереси пряко зависещи от Русия! Българите винаги са били в близки отношения с братска Русия имаме много обща история в миналото както и те ни освобождават от фесовете! Така, че народа ще оцени тази позиция на Атака!

39

Константин Близнаков

преди 10 години

Атака са и винаги ще бъдат най- последователните ни политици...никога срещу Русия!!! Братска Русия!!! Каузата на българските патриоти е да защитава националните интереси на страната ни.

38

Дамян

преди 10 години

Голяма част от БСПарските избиратели са про Руско настроени, или тази голяма част са нашите родители и баби, много от които вече си отидоха и комунистическите избиратели останаха много малко. И да определено те не разбират какво е Европа и какво е единство за тях единни трябва да сме само с Русия, но вече не е точно така. тяхната песен

37

Дамян

преди 10 години

БСПарска вече е изпята. След Евро изборите ще има предсрочни понеже те показаха на народа че за тях всичко е само пари и нищо друго и побързаха да си вземат колкото могат понеже усещат че ще им е за последно . Малка част от народа се пробуди и е анти БСП настроена но така като гледам е анти всички настроена.

36

Дамян

преди 10 години

Единствено Бареков излиза с идеи и алтернативи за подобряване на нещата единствен той прави наченки за разследвания и на властта и власт имащите , прави опити да ги разобличи . Да видим до къде ще стигне с това , но смятам че ще има доста добър и положителен ефект върху нещата като цяло. Силно се надявам.

35

художника

преди 10 години

Един с-у Плевнелиев, друг с-у Станишев, Борисов, Местан, Волен, Бареков. Я си вижте продънените джобове! Напълниха ли се, като плюете по всички? Всички сме ***, защото всичко започва от нас!Ние НЕ гласуваме, не спазваме никакви правила, не обичаме никой освен себе си, цапаме навсякъде освен в собствения си дом.Политиците са отражение на нас.А този, който спазва законите е БАЛЪК.Всички сме такива, а се сърдим на другия който прави същото, като нас.

34

Анонимен

преди 10 години

До 37:Против са гласували само държавите, в които има американски военни бази. Те просто нямат друг избор.По-интересно е друго: преди 5 години никой нямаше да посмее да подкрепи Русия. Очевидно, светът вече се освобождава от американско иго.

33

#

преди 10 години

В оон за отделянето на крим от украйна 100 държави против 58 възд и 10 за Путин е в нокдаун

32

ттт

преди 10 години

"БСП - между Ванкувър и Владивосток"Не ми харесва там! БСП (че и другите български партии) е по-добре да бъдат пуснати между Владивосток и Ванкувър.

31

Цеков

преди 10 години

Тези ни окрадоха и се правят на невинни...

30

студент

преди 10 години

Тези дни гледах филма " Хайка за вълци" по телевизията. Направо съм потресен как са взимали имотите и добитъка на бедните селяни. И това са го правили хора, които са прости, неграмотни и злобни мандраджии или каскетаджии както искате. Затова сега България е най-бедната страна в ЕС, защото децата и внуците на терористичната партия БКП-БСП-ДС още управляват.

29

Цеко

преди 10 години

Станишев стегна куфарите за Брюксел... няма какво да го мислим.

28

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !НИКОГА ВЕЧЕ ОРЕШАРСКИ!

27

чичо м

преди 10 години

социолога колю колев относно евроизборите ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА

26

Анонимен

преди 10 години

А на Станишев да му се направи ли проверка?

25

Бобо

преди 10 години

Съд за Плевнелиев!

24

Мони

преди 10 години

Плевненлиев трябва да бъде разследван за тайните си 'задкулисни' срещи с монополисти като тях, или е президент на страната ни и работи за нея Легално и Официално или я краде и граби народа .

23

Анонимен

преди 10 години

Станишев европейска подлого

22

Анонимен

преди 10 години

Едно признание, че България не е освободена, а анексирана към русияАма България я има преди русия, България даде азбука на русия и вяра, която русия унищожи!