9

Анонимен

преди 10 години

Не го знам този Илия, ама или лъже, или е тъпичък. За какво им е на евросъюза стабилна Украйна? Та те толкова пари и труд хвърлиха да я дестабилизират! А и в мътни води се лови по - лесно. Хем ще използват украинските имигранти, хем ще им вземат лесно пазарите, хем ще им купуват евтино ресусрите, че отгоре на това ще им дават скъпи заеми. От стабилна Украйна нема да могат да вземат нищо от това.

8

Гражданин на РБ

преди 10 години

До за Витков!В момента, в който отровим всичко, настъпва Апокалипсис.За който не знае как ще изглежда, препоръчвам филма "The road" с Виго Мортенсен.Забавно, нали? ....За тия с ПАРИТЕ... ;-))))

7

за Витков!

преди 10 години

Аз пък казвам ,че е крайно време всеки да носи отговорност за думите и действията си ! Кога в тази държава всеки политик/чиновник ще носи отговорност( включително и материална) за решенията си!? Всичките тези въшкари какво ще ги правим в момента в който си отровим земята!?

6

Леле че народ

преди 10 години

Какво ти стбилизиране ? Не четете ли ? "Десен сектор" с асе събрали и щурмуват радата в Киев. Намирисва ми скоро на кръв . А тия *** от Киев си изгониха беркутовци и сега ще го лапат заедно с та*аците

5

цар симеон велики

преди 10 години

господи каква наглост и нахалност,ес и сащ си правят сметките без да питат дали сме съгласни ние

4

Гражданин на РБ

преди 10 години

От "проучването" на добива на шистов газ имат интерес само чужди компании. От добива на шистов газ ще пострадат ценни територии от малкото ни парче земя. Перспективата за добив е недостатъчно аргументирана.Мирише на лобизъм.както знаете, в РБ нямаме закон за ЛОБИЗМА. Затова единственият "закон", който действа в РБ е диктатът на ПАРИТЕ.***...Народе????

3

Анонимен

преди 10 години

във ВХТИ---УЧИХМЕ ЗАЕДНО....явно...преподаватеЛИТЕ НИ СА УЧИЛИ...ПОГРЕШНО..

2

Щурм

преди 10 години

Фашистите щурмуват украинския парламент в момента. Искат главата на вътрешния министър на дръвника.

1

Стабилизиране

преди 10 години

От стабилизиране на Украйна най-голяма полза има Русия. След като си взеха Крим, който винаги е бил руски, руснаците нямат полза от дестабилизиранна Украйна, но американците имат.