109

Анонимен

преди 10 години

добра новина, Путин загуби Украйна, сега е ред на Беларус

108

Анонимен

преди 10 години

Пропуснах-крадливи.

107

Анонимен

преди 10 години

България,Испания,Португалия,дори Италия са на ръба на икономически и финансов фалит,защо не го обявявате,господа от МВФ?Юпитата,провалихте ли се мързеливи,високомерни,некадърни ,цинични мижитурки?

106

Маймун

преди 10 години

Жал ми е за украинците....

105

Анонимен

преди 10 години

DYRJAVITE OT MATINSKA AMERIKA OTDAVNA ZAEBAXA TAQ MAFIQ NA USA MVF I SE OPRAVQT SAMI .NIE TYPUNGERITE NI NALAGAT MVF-to

104

Анонимен

преди 10 години

AIDE 4ESTITO UKRAINCI OTKYSNAXTE SI GLAVATA DO PYPA DA SA JIVI I ZDRAVI I PRAVNUCITE VI DA SA ROBI NA MVF.KOITO SE E XVANAL S MVF BQL DEN NEE VIDQL SPRAVKA BG.

103

до Киев

преди 10 години

Май икономист го беше казал :"Преди да глътнеш яйцето цяло - измери го на *** си! "

102

Анонимен

преди 10 години

Честито за украинците. Първият транш вече е на лице. Уволняване на 24 хиляди държавни служители.

101

seira

преди 10 години

"МВФ се споразумя за помощ от $27 млрд. за Украйна"НА УКРАИНЦИТЕ - ЖАЛНА ВИ МАЙКА!

100

Анонимен

преди 10 години

Абе нали Украйна искаше в ЕВРОТО? Изведнъж им печатат долари? Интересно...

99

Анонимен

преди 10 години

Украинци Когато дойде време да се връщат кредите с лихвите ГЛАДОМОРА от времето на Сталин отново ще се върне но този път под демократична форма и ще разберете какво е хуманен геноцид! Да няма да идват комисари и чекисти да прибират зърното за индустриализация на СССР просто вашите и чуждите олигарси ще продават зърното за да си плащате кредите МВФ и земята ще ви изкупят на безценица...И ще станете чужденци в своята страна

98

Анонимен

преди 10 години

Аз също ще помогна с 82,95ст.

97

байй мунчо

преди 10 години

МВФ Е НАЙ ГОЛЯМАТА МОШЕНИЧЕСКА ФИНАНСОВА ИНСТИТУЦИЯ В СВЕТА.ТЯ ДАВА ЕДНО ,ВЗЕМА ДВЕ.ОТ ТЯХНИТЕ ПАРИ НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА НЕ Е ПРОКОПСАЛА.ГОРКИТЕ УКРАИНЦИ.ДОСЕГА УКРАИНСККИТЕ И РРУСКИТЕ ОЛИГАРСМ ГОО ДЕРЯХА.СЕГА И МВФ.ДОЬРО НЕ ГИ ЧАКА.ТОВА Е ЦЕЛТА.ИЗСТРАДАЛ ОТ СВОИ И ЧУЖДИ НАРОД.РУУСНАЦИТЕ НАЛИ СА СЛАВЯНСКИНАРОД,ЗАЩО НЕ МУ ПОМОГНАТ С ДОБРО,А НЕ СЪС САНКЦИИ.ТЕ СА БЛИЗКИ НАРОДИ.У НАС ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА'КОЙ ТИ ИЗВАДИ ТАККА ДЪЛЬОКО ОКОТО. ОТ БРАТ МИ.'КАКТО И МАККЕДОНЦИЕ ПРИ НАС.

96

Анонимен

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВНе ми дреме за Украйна,дреме ми за българите в нея.Щом те подкрепят Янукович и проруската политика на страната,значи и аз съм за нея.Майнaта им на украинците,важна е българщината.

95

Ранобуден соросоид

преди 10 години

До ГеоргиИ на България се е давало,но само за ***,турци,малцинства,бежанци и пр.Мнозинството,българите,абе кой го е еня за тях?

94

АСД

преди 10 години

*** и Европа! Ограбиха Украйна, а сега им даваме още пари за да си грабят! Ужас.

93

Георги

преди 10 години

А 1 или 2 милиард долара за България никой не отпусна когато имахме нужда. :@ :@ :@ ДВОЕН СТАНДАРТ

92

Дали Нали

преди 10 години

Идеята е добра, но не много ;))) Не пише колко хора ще отпуснат, да си водят записки как за кратко време ще изчезнат всички пари, та народа пак беден и граден ще остане и да се научат европейците на хитрини... абе да ни беха отпуснали и на нас, ама не ((( Украйна им е по-скъпа, като Гърция. А НАС ТУРЦИТЕ И СИРИЙЦИТЕ НИ ЯЛИ (((((((((((

91

!!!

преди 10 години

Збогом Украйна >>>здравей МВФ !!! ЖАЛКО ЗА НАРОДА !!!

90

Гневен българин

преди 10 години

Кажете едно голямо "сбогом" на Украйна.Нищо няма да остане от страната им.Излязоха по-големи *** и от нас,а мислех,че ние сме първенци в тази категория.МВФ,САЩ и евреите вече се облизват и си разпределят части от държавата им,защото с този дълг украинците ще затънат за десетилетия напред.Путин им подаде ръка,но те я отказаха.Поне да бяха свалили незаконното еврейско правителство,което ги тласна към бездната,а не да гонят Янукович (избран по честен път ).Чао,Украйна.