11

Анонимен

преди 10 години

Поздравявам полицията за това, че са спипали този ***.Мисля, че е редно да покажат и негова снимка, а също и да го покажат по телевизията в най-гледаното време. Защото, ако го пуснат, макар и под гаранция, той пак ще тръгне да мошеничества. Страшно ти става, само като го помислиш - над 100 000 лева, злато и други ценни вещи!

10

Анонимен

преди 10 години

тоя ако беше в сащ щеше да има 100 измами по 10 год - 1000 години затвор, т. е. никога повече на свобода, е, това не е ли справедливо?

9

Алармирах полицията

преди 10 години

само веднъж при подобен случай, когато за първи път някой звънна у нас по телефона и каза, че ми носи колет от чужбина, ама трябвало да дам 500 лв на приносителя. Имах желанието да съдействам за залавянето на наглеца. От полицията ми казаха да дам писмена жалба.Аз с целия си акъл и това направих, като залъгвах мошеника по телефона,че събирам парите.Занесох жалбата.Просто я приеха,казаха ми,че имало и други като мен,готови да съдействат,но че нямало смисъл,измамниците не се хващали по този начин.

8

Анонимен

преди 10 години

Преди 4 месеца някакъв се опита да ми пробутя номера с пострадал роднин, обадих се в полицията, а от там ме отсвириха много яко. Щом не съм му дал пари значи нямало престъпление.

7

DDT

преди 10 години

Пуснете го бре... На балъците трябва да им се взимат парите...Те ни ги харчат. А човекът сигурно ги дъни по кръчми и к...ви т.е. в нашата развита икономика...

6

Е - Ник

преди 10 години

Ау! Къде е сега Хелзинският Мангалолюбски комитет? Бързо да му защити нарушените права!

5

Анонимен

преди 10 години

Мъж или... ***??!!Да се линчува!

4

Анонимен

преди 10 години

ДОСЕГА ПОДСЛУШАХТЕ 99 РАЗГОВОРА,КАТО РОЗОВ ТЕЛЕФОН И ЧАК НА 100-Я ГО ХВАНАХТЕ,ЧЕ СТАНА БЕЗИНТЕРЕСЕН,ЕГАТИ И ПРАВОСЪДИЕТО И ПОЛИЦИЯТА...

3

Глист

преди 10 години

И кво сега, ще го пуснат да си ходи по живо по здраво

2

ПроКУРор

преди 10 години

Хайде сега 500лв. гаранция и го пуснете поживо-поздраво. Няма никаква опасност да се укрие или да извърши друго престъпление. И защо на гнусния *** не сте му написали името, м? Ако беше някой българин, плеснал два шамара на съседа и ЕГН-то и адреса щяхте да публикувате.

1

АМАН

преди 10 години

не го съдете... дайте го на измамените...