17

Анонимен

преди 10 години

Смъртното наказание е по-евтино.

16

adn

преди 10 години

Аз съм за екзекуцията!

15

цар симеон велики

преди 10 години

тази информация е невярна.никъде не се споменава сащ, защото от тези 15% 25%са за демократична америка която убива най много хора

14

Анонимен

преди 10 години

За педофили и предумишлени убийци наказанието трябва да е само смърт, но нали Европа е "демократична" особенно ние в България - затова ми се налага да живея в един блок с убиец пуснат след 5-6г за предумишлено убийство на жена и предумишлено нападение на друга. УСПЕХ с демокрацията!

13

Темерут

преди 10 години

Като и оня Брайвик, уби сума народ, и накрая 21 години затвор... Сигурно, щото го е направил с кауза, поради лични убеждения. Ами, да го бяха наградили с медал на честта...

12

Темерут

преди 10 години

Докато има престъпления, за които адекватното наказание е смърт, то смъртни присъди ще има! Единственият начин да отпадне смъртното наказание навсякъде е да спрат да се извършват престъпления за които се предвижда смъртно наказание! Амнести всъщност искат да оневинят убийци, изнасилвачи, педофили, и прочее ***. Как примерно ще ме убеди някой, че да речем някой *** който е убил някого по особено жесток начин, може да бъде върнат в правия път? Единствения прав път за такива е въжето!

11

тото

преди 10 години

Смъртните присъди се извършват навсякъде ,със или без съдебната система -обратнопропорционално на наличието и...

10

Хан Крум

преди 10 години

Може и без смъртно наказание тук........ Ще бъде достатъчно за повишаване на моралните ценности и значително намаляване на всякакъв вид престъпност нещо друго.... За рецидивисти и доказани ***-престъпници... ЗА КРАЖБА - РЯЗАНЕ НА РЪКА С МАЧЕТЕ ПУБЛИЧНО НА ПЛОЩАДА БЕЗ ПРИСЪСТВИЕ НА ЛИЦА ПОД 21 ГОДИНИ! ЗА НАРКОТИЦИ - ПУБЛИЧНО ИНЖЕКТИРАНЕ НА СВРЪХ ДОЗА! ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ - ПУБЛИЧНО "ОКАСТРЯНЕ" С КЛЕЩИ!.... Да видим дали няма да падне "нивото" на престъпността.... :) ;) :) !!!!

9

Анонимен

преди 10 години

Тряб ва да се възстановят и законите за рязане на крадливи ръце, егливи дишки, жигосван е и заклеймяване.

8

Бънди

преди 10 години

Някои си мислят, че като върнем смъртното наказание и ще сме много добре. Тежестта на наказанията няма да спре престъпността. Друг е въпроса, че трябва да има смъртно наказание. Само че Европа защитава престъпниците, не жертвите.

7

Анонимен

преди 10 години

В България с това правосъдие ни липсват само смъртни присъди за да затворим кръга на геноцида. Смъртни присъди само при условие, че имаме читаво правосъдие, в противен случай ще бъдат екзекутирани много неудбни хора покрай онези, които наистина заслужават.

6

Стоян К.

преди 10 години

Това се казва демокрацоя,пълна свобода на провосъдието.А ние сме отново в преходен период.Преди към комунизъм,сега към демокрация.

5

онбашията

преди 10 години

долу горе колкото умрелите от катастрофи в българия. но докато умрелите от катастрофи са просто в името на комфорта, то екзекуциите са много по-важни, защото прочистват генофонда от ***. да са живи и здрави китайците че се пазят от толерастката зараза, и ако трябва да повторят тянанмън, да не се колебаят въобще.

4

БРАННИК

преди 10 години

И тук да има.

3

Анонимен

преди 10 години

Забележете "демократичния" САЩ сред какви държави се нарежда- Индонезия, Кувейт, Нигерия и Виетнам, Северна Корея, Иран, Саудитска Арабия и Сомалия.

2

Добра идея

преди 10 години

Е не може ли вместо да ги убиват да се направи един световен затвор някъде в някоя пустиня или на някой долнопробен остров и всички осъдени на смърт да ги пускат там и да се оправят. И мъже и жени заедно и да сложат камери и да им гледаме сеира.

1

монархист

преди 10 години

Смъртното наказание трябва да бъде възстановено в България!