20

Анонимен

преди 10 години

dai boje ,da e taka kato doidat rysite da vi smachkame .

19

gurun

преди 10 години

dobre, che na Krim ne e palno s bulgarski hora. nyamashe izobsto da im pomogne bg darjavata, daje i sled referenduma im! to daje i pari za edno zname nyamat, ne voinik, kater, pushka.

18

Анонимен

преди 10 години

До Nikolaysh:Червен ***, "демографската катастрофа" в България се изразява в ударно размножаване на *** и турци, при емиграция и застаряване (нисък прираст) на българите. ТОВА НЕ Е ПРИЧИНЕНО ОТ САЩ или от базите им по света, а от ДЕМОГРАФСКАТА "ПОЛИТИКА" НА КОМУНИСТИТЕ като тебе. При Тошо, *** и турци БЯХА ПРИВИЛЕГИРОВАНИ и с множаха. След Тошо - ПАК, ЗАЩОТО СА "ЕЛЕКТОРАТ" НА БСП, ДПС и ГЕРБ, а "лидерите" им ДО ЕДИН СА ХВАНАТИ ОТ ДС. Това е, ВИНОВНИ СТЕ КОМУНИСТИТЕ, не САЩ и НАТО.

17

българин

преди 10 години

Тоя пък комунист-фуражкаджия, кога стана специалист по геополитика? Нали беше велик специалист по маркетинг? До вчера го съдеха за колосални злоупотреби. Родата му беше в траур, щото ги отбили от копанката, когато го заключиха (имам колежка от техните). Е, нямат свършване тия, червените "специалисти". Ама, нищо чудно - и този е селско парче. И си харесва ***, с комбайнерската мутра и акъл на селски тарикат от КГБ. Еееех, ЩО Е КОМУНИСТ, ВСЕ Е *** И БАНДИТ. Къде сиии, Пиночееет?

16

Nikolaysh

преди 10 години

Америка (САЩ) имат военни бази в 150 държави по света от 210 възможни.Имат военни бази и в България ,Турция,Гърция,Косово(най-голямата в европа),Румъния и въобще цяла западна и сега в източна европа.ЗАЩО???? Водили са над 30 войни в целия свят след втората световна война.Но няма проблеми ,те са демократи.Какво стана с България след 24 години демокрация и *** на задниците на Хамерика и ЕС.Вече сме 6 900 000 души.Очаква сеот демографска катастрофа да минем в последната фаза -ДЕМОГРАФСКИ РАЗПАД

15

!

преди 10 години

ЕС няма обща външна политика, такава има всяка суверенна държава и ако нашата все още притежава някакви остатъци от суверенитет е най- добре да вземе решение да не се меси там, където атовете се ритат.

14

do 23, 24

преди 10 години

Awstralia e skuka, i horata sa nisko inteligentni. I dezata ne iskat da jiweat tam.

13

Анонимен

преди 10 години

Tози артелчик със зелени чорапки защо не е в пандиза? В качеството на какъв мисли на глас?

12

Анонимен

преди 10 години

Наистина незнам как да ви го кажа, но за вас българите Ав$тралия е не само друга планета, но друга галактика. Ето аз например тази вечер ходих на опера в нашата световно известна опера, каквато вие в България нямате! Очаквайте съвсем скоро новото ми видео в ютубе, знаете как е - карам си спортната кола с евтиния бензин а няколко аборигена ми търкат джантите ...уф, какво знаете вие. Сега ви казвам лека нощ, че утре ще ставам рано - ще ходя на риболов с лък в ЛонгРифПоздрави от Сидни Ав$тралия

11

Даниел

преди 10 години

Страхът от Русия няма да ни донесе нищо добро. Русия ошамари Грузия през 2008г и последно Украйна през 2014г. Русия използва газта като оръжие срещу Украйна и ЕС, включително и срещу България, и преди -- поне 2 зими вече България остава без газ заради игрите на Русия. Колкото повече се "даваме" на Путин, толкова повече той ще ни притиска и наказва. Трябва да се сложи край, а единственият начин е Русия да я заболи по някакъв начин.

10

Пак ли ?

преди 10 години

Да се снишаваме, другари ! Тази песен вече сме я пяли. Много е изтъркана. Хайде стига сме лазили !

9

24

преди 10 години

Този се "отплаща"!Не го окушариха за големи кражби, нали така?!И защо???

8

Анонимен

преди 10 години

Този не трябваше ли да е в затвора? Или намери достатъчно пари да си купи свобода от съдебната система... С комунисти на власт сме за никъде, както винаги.

7

Georgi

преди 10 години

Ne to nie vinagi trqbva da gubim zashtoto nqkoi si tam otorko reshil da se nagushi s mangizi... Sega plashtat na Plevnqta i druga kupchina utrepki da skachat sreshtu Rusia i razbira se nakraq naroda shte go qde a Plevnqta shte si zamine na nqkoi ostrov s miliardite si.

6

Анонимен

преди 10 години

С отношението си към конфликта в Крим и Украйна България за пореден път избра страната на губещите. Вече на всички е ясно че Крим ще си остане руски и санкции няма да има. Обаче ние ще си поемем негативите от нашата позиция. Интересно Чехите не бяха ли в европейското семейство та решиха да имат по различна позиция към събитията. Сигурно защото много харесват руснаците

5

Bulgatani

преди 10 години

До Анонимен. 1 тази дихотомия винаги е била характерна за България. " Нека да видим, кой плаща най-много".

4

Анонимен

преди 10 години

Бедността не е порок. Не е срамно да живееш в панелка. Срамно е да си хвърляте фасовете и болкука през балкона. Панелкаджиите не са излизали по на запад от западния квартал на градовете си. Само Европа и САЩ!

3

Валутата е $ или ?

преди 10 години

Истината е на Запад. Валутата е $ или ?.Обитателите на панелките да трайкат!Безделниците нямат пари, няма и да имат пари.Ефективно се работи само в Евопа и Северна Америка!

2

до 1

преди 10 години

ЕС не ни подкрепя, защо ние трябва да подкрепяме ЕС...

1

Анонимен

преди 10 години

За или Против. Каква е позицията по средата? БГ е в ЕС, и трябва да защити позицията на ЕС. Изпитвам симпатии към Русия, но съм проевропейски настроен.