12

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 14Щяха да те боцнат иззодзад

11

Анонимен

преди 10 години

На мен лично ми се случи двама души (младеж и девойка) да ми предлагат да ме повозят с колата си.Тогава аз бях 5-6 годишно момче и това се случи през 1950-те, когато никой в България не е имал милиони, за да искат откуп. А и трансплантация на органи става реалност едва 20 години по-късно.Тогава не казах на родителите си и така и до ден днешен не знам какво щеше да ми се случи, ако се бях качил в колата.

10

нона

преди 10 години

Златко:):):) и аз се чудя... покушение - похищение... съвсем различни действия!

9

Анонимен

преди 10 години

Да не са били пък типове, които отвличат хора с цел да ги направят донори на органи? Да пази Господ!

Или са група за изнудване на богати бизнесмени, или са педофилска група. И в двата случая заслужават много любов в пандиза.

7

da

преди 10 години

До АнонименAma to taka se pravi,no v belite darjavi. To tuk ima li darjava izobshto? To vse niakoy triabva da im kaje kakvo da praviat. Te si znayat samo,che sa tam za da vzemat zaplati,ama ne znayat zashto.526

6

Анонимен

преди 10 години

dnes.bg направи опит за покушение над журналистиката, опитът бе успешен!

5

онбашията

преди 10 години

да не са го гласели за булка?

4

Анонимен

преди 10 години

До 2Виж ся ако този джип беше карал без винетка, прокуратурата щеше да се самосезира на секундата и щеше да има мащабни анти-терор операции в 15 различни града. Ама за някакво си отвличане на дете - кой ще се занимава бе?

3

Анонимен

преди 10 години

Много грамотна статия, браво.А иначе цялата работа мирише на развален компот.

2

Анонимен

преди 10 години

В подобни случаи прокуратурата не се ли самосезира?Все пак става въпрос за опит да бъде похитено дете! Не знам кой му е настойникът, но откъде да знаем дали и той не е в комбина с похитителите? Ами ако е невинен, но простоват и страхлив човек?Аз мисля, че когато е застрашено дете, съответните институции не бива да чакат някой да подаде жалба!

1

Минувач

преди 10 години

Алоооо , *** драскачииии , вие правите ли разлика между ПОКУШЕНИЕ и ПОХИЩЕНИЕ???? Ха вземете поне 1 матура по български език, че сте меко казано ЖАЛКИ!