21

Тони

преди 10 години

Всичките *** - на едно място! Честито!

20

Анонимен

преди 10 години

На тея именат да се пишат само с инициали, за да се знае какви са.

19

Анонимен

преди 10 години

И БАСТА и ББЦ са *** на ***.

18

АНОНИМЕН

преди 10 години

Единият смърди на ***,другият на ла-на ,останалите с противогази ли дишат ,или келепира да си в политиката е по голям?

17

Анонимен

преди 10 години

avtomata i na otkosi

16

Анонимен

преди 10 години

Много е сериозно даже. НДСВ е на власт, айде с тях. БСП е на власт, айде с тях. ГЕРБ е на власт, айде с тях. После БСП+ДПС е на власт, айде ставаш от ДПС. Това му се вика политическа ***, но носи дивиденти. Примери има много - Олигархски, Ментата, Бисерчето и прочие.

15

Врабец

преди 10 години

Тоя реве като ученичка. Зле прикрива злобата си дори, че са му откраднали симпатизантите.

Виж ти, кой говори за несериозност. Миро Найденов, подслушвача от тоалетната на Борисов. Несериозно било. А сериозно ли е твоят лидер да ти повярва, да те направи министър за цели 4 години, да те защитава от атаките на опозицията и накрая ти да го предадеш, подслушваш и напуснеш, а след това и да го обвиняваш във всички земни грехове. Без значение кой ти е лидерът и коя е партията. Това сериозно ли е, Найденов?

13

Надя

преди 10 години

Няма лошо хората, на които им се работи и искат да са полезни да преминат в партия като ББЦ, където реално се случват нещата.

12

AM

преди 10 години

Яяяяя Найденов все пак ще ходи на избори... понеже нямаше уж да влиза във властта или то това за бг парламента ще да е било, а иначе ЕП си е отделен въпрос с отделна заплата!

11

1

преди 10 години

На кого му пука за партия и държава, следват паритеееея а пък Барека явно е набарал златна жила , пък и никой не го пита от къде се финансира.

10

Анонимен

преди 10 години

Моралните *** си търсят нова изява и намират място, разбира се, в партията на Бареков. Там се събраха куцо, криво и сакато, а това е добре за всички в България. *** мирише през девет села в десето и от там до края на света.:) Случващото се е добре не само за ГЕРБ, не само за хората с дясна ориентация, но и за всички нормални граждани на обществото. Отвращението от корумпираните е толкова силно, че такива екземпляри автоматично се превръщат в "персона нон грата". Убийствена самореклама.

9

Устат

преди 10 години

Първо БАСТА не е партия защото ако това е партия то всеки *** от квартала може да си направи такава! Второ нормално е да напуснеш ГЕРБ поради ред причини но е нормално и да идеш там където ще се работи съвестно. Вие що сте се махнали от ГЕРБ? Защото никой не ви е искал мнението и са се правели далавери. Е какво правите в БАСТа? Седите и не взимате решения. Нима има полза от участието ви на изборите? Това е само проформа.

8

vesko02

преди 10 години

Като сме оставили милиционерите да движат партийните дела така ще е .Смеят ли обикновени хора да се самоорганизират?Земята ще изровят ,за да ги унищожат.

7

Стефан

преди 10 години

Миро Найденов, по-известен като Миро Мършата, като какъв дава оценки?

6

Анонимен

преди 10 години

Това просто показва какви хора напускат ГЕРБ и какви се присъединяват към Бареков ! :))

5

турчин

преди 10 години

След година тези и Бареков ще изоставят. Интереса движи всичко. За състоянието в което сме са виновни тези продажни политици, който сменят партиите като носни кърпи. Местан от БКП после СДС после ДПС. Цонев е същия. Бойко Борисов- БКП СДС в СИК после НДВС и ГЕРБ, примери бол. Избирателите са същите и остава да не се гласува изобщо.

4

Анонимен

преди 10 години

Абсолютни ***

3

Анонимен

преди 10 години

Със стари ........ нов бардак ще правят.

2

Мари

преди 10 години

Чудят се къде ще ударят джакпота, вятъра е много променлив!!!