8

анонимен

преди 10 години

Със Закон трябва да бъде забранено подобен вид кредити и не само на лихвари а и на други като джет кредити, банки подвеждащи за ипотеки с високи лихви и какви ли не още шарлатани възползващи се от беднотията на хората на които им взеха имоти а други се самоубиха от безизходица.

7

Петя

преди 10 години

При положение,че "заявяващите" този тип кредити са в безизходица и в 100% от случаите са запознати с "Общите условия" и доброволно се съгласяват- къде е проблема?! Не си спомням дали лихварите ходят при клиентите си или обратното?!....

6

rat

преди 10 години

До АнонименЩеше да е добре да поразучиш как банките зад граница не фалират при жилищни кредити с по-добри условия, а също така не съсипват Бизнеса с жестоки лихви,които да се променят както им изнася. Кризата при тях дойде от липса на налични средства, а при нашите "добри" банкери средства има, но не ги инвестират в икономиката, а само лихви прибират...трудно ще фалират!

5

Анонимен

преди 10 години

До ratЕ тогава и банките ще фалират. Мисля, че България е за съд. с това ддс и данъчни нз дали в европа има друга такава държава с толкова силно развита данъчна система и такова ддс. При всяка следваща покупка продажба пак има ддс. Пък в Гърция незнаят какво е касов апарат.....

4

rat

преди 10 години

Следващите са банкерите! Искаш да теглиш 100 000, дават ти 70 000, връщаш 250 000...не е ли същото?!

3

Женя

преди 10 години

Този е цвете в сравнение с фирмите който ограбват хората с огромни те лихви,дано доживее ме дяно когато ги затворят и съдят.

2

ха дано

преди 10 години

продължите в същия дух с тези отпадъци на обществото ни!

1

Сашо

преди 10 години

По същата логика на съда и фирмите за бързи кредити с огромните лихви и такси са за затвора,добра новина.......