117

Анонимен

преди 10 години

da vi gi spre mrazna prodajna paplach.

116

Гошо

преди 10 години

Безспорно изключително авторитетна компания - Иван Костов, Делян Добрев. Все отбор юнаци, велики икономисти! Вярно, Делянчо е цаца в сравнение с голямата акула - нито ранга му, нито времето, му позволиха да достигне Мавъра по сторени бели.Анонимен 189Интересно ми е как си представяш Сибир. Вярно, студено е през зимата, но това е земя безрайно красива, богата и в нея има такава индустрия, да ти се завие главата и градове, каквито малкото ти мозъче не може да си представи. Има наука, образование

115

Анонимен

преди 10 години

НЕМА СТРАШНО ДРУГАРИИИИИИИ......ЩЕ ЖИВЕТЕ "ПО СЪВЕТСКИ" --КАТО В СИБИР !!!ПОЛЗВАЙТЕ "братския съветски опит"!!МНОГО Е ПОЛЕЗЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

114

Отлуната

преди 10 години

Този специалист по далаверите трябва да мълчи!

113

Анонимен

преди 10 години

Един от престъпниците-политици пак се направи на експерт!Като е толкова велик икономист-защо повечето хора/помнещи зумлуците му,граничещи с престъпления с/у държавата/откровено го ненавиждат?

112

Dublin

преди 10 години

Baceto KostOFF kato cue za privatizacia ... izpulziava ot dupkata...kVo da go praIm-usloven refleks...Tazi GAD uluci na ovci narod...Da zatries polovin nacia i da ne ti bude sveteno masloto-samo v BG-to i v Ukraina go ima..., no za vtorata ne sum siguren.Kostov-ziveja v cuzbina , a i putuvam dosta iz Evropa-ta.De da imam niakude kusmet da te zaseka-NE OTGOVARIAM za deistviata si...

111

Анонимен

преди 10 години

Обама обещава газ на Европа, само че трябвало да си я купят от частните фирми по пазарни цени :-)Толкова за евтиния газ :-)

110

Анонимен

преди 10 години

Русофоби, русофили - сиренето е с пари.

109

Анонимен

преди 10 години

@180От такива простаци като теб България е такава, каквто е сега - бедна държава с *** мутрополитици.

108

до 181

преди 10 години

В голяма заблуда си, не русофобите, а русофилите се кефят че Украйна ще плаща по скъпо газа от България т.е. ще станат по бедни от българите.

107

Анонимен

преди 10 години

Русофобските брюкселски зелки и техните дупедавци в България се радват, че сега има и по-бедни от българите в Европа. И това въпреки че обедняваме всеки ден все повече.

106

до дядко 179

преди 10 години

Дядка, ами заинтересувай се малко, недей повтаряй като папагал глупостите на ***.

105

дядо

преди 10 години

@175,брей тцтцтц Вие предполагам,че сте присъствали на подписването на договора а?

104

Анонимен

преди 10 години

От 1май цената на газта в Украйна се повишава с 50% по искане на МВФ.Честито и добре дошли в ЕС, украинци!

103

Анонимен

преди 10 години

България е една *** Шизофрения.. Германци и Британци си инвестират в Русия и си купуват газ. На Българските Бълъци е забранено.. Днес шефа на Сименс казва , че продължава инвестициите в Русия.. Британците пък са сключили договор за газ въпреки всичко.

102

будала

преди 10 години

Аз пък заминавам точно за Сибир и Далечния изток в Русия..Руското правителство отпуска стипендии на компютърджии и нефт и газ.. А вие си ходете по Европата. Стипендии пълна издръжка на 100% наравно с руските граждани по държавна поръчка.

101

Анонимен

преди 10 години

Костов много ги разбира нещата, то затова разпродаде всичко на безценица. Като се замисля всеки *** го може това!

100

икономист-пенсионер

преди 10 години

В България всеки разбира от всичко. Най вече от икономика. Това да стане, онова да стане и сме готови. Ало елементарни хорица като толкова много разбираме защо сме най бедни в Европа. Знам отговора-ние не сме виновни, а другите и международното положение. За всички беди са виновни БКП-БСП-ДС , защото това са хора които не могат и никога няма да могат да управляват пазарна икономика.

99

Анонимен

преди 10 години

До ЗнаещКак да не мразиш собствената си държава като е Колония на САЩ . САЩ който уби 2 милиона българи.. Има ли един в Българското правителство който да не назначен с препоръките на посолството на САЩ.

98

Русофоб

преди 10 години

До Русофил--162 ; *** си майката бе гаден русофил.Плюнките ти излизат от екрана. Иван Костов е по--умен от 20 русофило--***.