54

Анонимен

преди 10 години

Наистина незнам как да ви го кажа, но за вас българите Ав$тралия е не само друга планета, но друга галактика. Ето аз например тази вечер ходих на опера в нашата световно известна опера, каквато вие в България нямате! Очаквайте съвсем скоро новото ми видео в ютубе, знаете как е - карам си спортната кола с евтиния бензин а няколко аборигена ми търкат джантите ...уф, какво знаете вие. Сега ви казвам лека нощ, че утре ще ставам рано - ще ходя на риболов с лък в ЛонгРифПоздрави от Сидни Ав$тралия

53

Анонимен

преди 10 години

Още в самото начало бяха казали, че Захари и жена му били разведени, но живеели в една къща и се грижели за трите си деца. Сега това е нова клюка и не се връзва със старата.

52

Анонимен

преди 10 години

Защо му е трябвала тази маневра, не стана ясно. Защото бил депресиран? Като е депресиран, да си е взел болничен, той е пилот,достатъчно отговорен да прецени състоянието си. Глупости са това.

51

Анонимен

преди 10 години

Захари Ахмад Шах... Това ако ми кажат, че ще ме вози пилот с такова име, изобщо няма да се кача на самолета. Или по-добре да хвана да карам аз.

50

Анонимен

преди 10 години

Числата от джакпота са 15, 17, 19, 45, 47, 49. Тегленето стана в 7 1805 7224

49

Анонимен

преди 10 години

КАДАФИТО ЗАМИНА И ВИНОВНИЯ Е ПИЛОТА ИЛИ ЩЕ ИМА НОВ КАДАФИ

48

Анонимен

преди 10 години

И аз съм депресирана, 30 работни дни съм в принудителен неплатен отпуск по "желание". Току що и синът ми се прибра крив от работа, защото ще трябва да ме храни, вместо да изведе ***, която му пие кръвчицата на вечеря? Дали пък да не взема да се освиря публично?Отгледах сама едно ла*но, днес като тегля чертата съм лоша майка/щото не изкарвам достатъчно/!Бе, на кой пука!

47

Анонимен

преди 10 години

Как я мислите в 21 век самолет и то от най големите да изчезне безследно.според мен всичко се знае.скоро ще ни пуснат някакви небивалици.АМАН ОТ КОНСПИРАЦИЙ.

46

Александър

преди 10 години

До Ястреб Не си прав, Ястребчо - в една туристическа агенция, след като влязох и им казах, че няма остров Палма де Майорка, както гласеше тяхната реклама, момите дружно ме заклеймиха. Едната даже била ходила там. Не се чуди на нищо, момче - с това тотално опростяване, какво ли няма да прочетеш и чуеш. А написаното от тебе интересно, дай линк, ако може!

45

Анонимен

преди 10 години

тоест пилотът е виновен, без никакви доказателства и следи от самолета. никой не знае какво се е случило и прибързаните изводи с нищо няма да помогнат.

44

vivian

преди 10 години

Сериалът LOST, направо едно към едно с изчезването на самолета.....

43

m01

преди 10 години

podozreniqta ot samoto na4alo padat vurhu pilota poradi vnezapnoto smenqne na posokata na poleta i poradi sobstveniqt letatelen tranajor i iztritite file-ove. Leteneto e ne samo profesiq a i hobi, i nai-dobriqt krai na jivotut na edin pilot e dokato leti.Dali 6te uznaem istinata!?

42

Zohan

преди 10 години

Пак говорят глупости. Никой не е разбрал какво се случва, а кислородните маски паднали...После летели докато свърши горивити, но изчезнали от радарите...Нещо май хептен за балъци ни взеха!

41

d

преди 10 години

поради якото затъмнение около случая със самолета, питам кои и чий служби са способни на това нещо и естественно отговора е на сащ те които са толкова загрижени за световния ред и са срещу тероризма, сега нещо много се ослушват и оставят други да вадят кестените от огъня, и няма да се учудя ако те са го свалили,може и по погрешка и сега пращат издирващите за зелен хайвер за да могат те да заметът следите , сто на сто те са виновни

40

Шоп

преди 10 години

Лош контрол на персонала. Човек почне ли да ходи по чужди жени, работата отива на заден план.

39

Анонимен

преди 10 години

Живи са още понеже ташаците на единия били по големи и им подавал въздух!

38

заглавие

преди 10 години

и аз не мога да летя, но мога да пилотирам аероплан. мчи тъй де ...

37

Анонимен

преди 10 години

Следващият път да ги качи всичките от ГЕРБ на самолета ако може...

36

Да бе

преди 10 години

Пилота им виновен, стюардесите, ако не те единствения мъж стюард че бил обратен...

35

Анонимен

преди 10 години

Бойко е виновен...