13

Анонимен

преди 10 години

Защо като става въпрос за защита на малкото останали зелени площи у нас, веднага започва рев против Зелените и против хипитата. Е че само те ли обичат природата, бе хора?! Та нима ние, обикновените граждани, да не обичаме да ходим на планина и да не обичаме чисти и незастроени плажове?!

12

BSP

преди 10 години

Граждани, гответе се за отпадъци!(Лозунг на кампания за събиране на вторични суровини)

11

Тихомир Томов

преди 10 години

До ' Затова се плащат данъците за да има тоалетни и да се почиства , но трябва ясно да са написани и правила !

10

Анонимен

преди 10 години

Само гражданското общество може да обърка плановете на фамилията Станишеви да застрои и последното останало късче небетонирана природа по Черноморието!

Годината е 2020. Червен *** разхожда малкия си син си по морето и обяснява: "Виж, моето момче, този хотел там е на Иванов, другият е на Петров, а онзи хотелски комплекс е на Драганов". Детето пита "Ама, тате, къде е морето, къде е плажът, къде са природата, дърветата, тревата"? Тролът отговаря: "Те не са важни, сине. Важни са бетоновите хотели. Виж колко са красиви. Те са на моите шефове от БСП. Когато бях млад, писах против "зелените", за да можем с теб днес да се радваме на красивите хотели".

8

Иван

преди 10 години

Контролните точки днес са :всички протестиращи са наркомани.

Засега няма да се строи, защото около Карадере се развоня на корупция и се вдигна обществена пушилка. Ами ако всичко беше минало тихо и незабележимо по терлички? Щеше да стане като дюните, които хем бяха защитен обект, хем незабележимо ги продадоха и разкопаха за строеж, а днес вече трета година се върви делото в съда. Иракли също беше в подобна ситуация. С една дума - там, където има шанс за печалба, заиграват много пари и много интереси.

6

Анонимен

преди 10 години

Видяхте ли какви стачкуваха?Малолетни момиченца,надрусани младежи и разни надрусани рошави чичковци.Смешници.

5

Анонимен

преди 10 години

Зелените наркомани намериха лесен начин да изкарват парички за треволяците си.Ще викаме,заплашваме,ще пречим и ако ни платят достатъчно ще постигнем споразумение.

4

'

преди 10 години

Не знам кой вреди повече на природата,тези които къмпингуват по Кра дере или е по вредно евентуално един комплекс.Идете и вижте на краят на сезона какво чудо от *** е около плажа.Хиляди пластмасови бутилки,торбички,цигари,спринцовки,игли,хартии хиляди бутилки от алкохол и бира и какви ли не ***.Така че псевдо природозащитниците са по вредни.А като се сложи и това че местните хора умират от глад и се надяват на работа,везната ми накланя към курорт направен с акъла си.

3

Възмутен

преди 10 години

Толкова жалко и продажно антибългарско правителство като на марионетката на ДПС- Оглупярски не сме имали от Турското робство насам!!!!!!! Прости негласуващи "българи"! Нека турците и *** да ви държат в мизерия и нищета, а вие им се кланяйте! Всеки ЮНАК би гласувал в името на Майка България! Защо спите???

2

Анонимен

преди 10 години

стига лимпенизирани протестиращи. дайте им трева да се напушат да мирясат

1

Rumen

преди 10 години

Най корумпираното и боклучаво правителство ЕВЪР!ОСТАВКА БЕ ***!