26

Мина

преди 9 години

"Цветан Йорданов Бонев през мегафон подбуждал към омраза и насилие към бежанците."-този защо не влезе в затвора, защо няма обвинение срещу него? Или законите са само за Бисер? Колкото до Цацарова тя защо се занимава с Бисер, къщата в София не е наел той. Те му ограничава свободата защото когато той й каза възпитано да си ходи тя продължи да нахалства-а това с микрофоните... е неистина

25

Анонимен

преди 10 години

Ако са руснаци щеги скрият МВР.Не им вярваме на това правителство,всичко лъжат.Оставка ***.Това правителство си има собствени интереси за пресвояване на парите на данъкоплатеца и заменки.Бойко коалираисе с ДПС и ги изхвърлите тези мутри Станишев и Сидеров.Не искаме Москва дани поробва отново.Избираме по малкото зло.

24

Анонимен

преди 10 години

Wsi4ki politizi deto se sa stestali s toia da so podadat ostawkite .

23

Анонимен

преди 10 години

Физиономията му сама показва колко ***,ограничен и алчен тип е. Пионка в ръцете на йовчев и бареков.

22

циганско лице

преди 10 години

Този бандит Бисер Българин ли е или Български Ром имам предвид Дасикане Рома в България , понеже доста *** лице има

21

Анонимен

преди 10 години

Не се притеснявай петно, Сидеров скоро ще е при теб. И двамата бяхте употребени но богати.

Петното да бъде спокоен. Скоро излиза от затвора. Сделката беше той да пусне компромат срещу Бойко и протестиращите срещу правителството. Рапорт даден, рапорт приет. Петното пусна фалшивия компромат. Сега в съдебната зала услужливо ще бъде оправдан категорично и по трите обвинения. Миланов се очаква да получи медал "Георги Димитров" за заслугите си от БСП. Също както вожда Димитров пред Лайпцигския процес, Петното се доказа като чист е верен комунист.

19

Анонимен

преди 10 години

Управляващите те използваха Бисере. Дано си осребрил глупоста си. Опита се да накиснеш Борисов но дано си записал които те е пратил иначе изгаряш. Ти си достатачно нагъл и може би си опитал да изнудваш поръчителя? Сега всички журналисти да ти дойдат на свиждане Йовчев няма да ти прости.

18

Samo minavam

преди 10 години

Излезна много глупаво момче,повярва на политиците

17

Анонимен

преди 10 години

Ето такива хора като това петънце от аки бяха най активни в протестите срещу герб. Повечето бяха маскирани и с качулки но всички знаем че бяха дрогирани платени сидерасти, бивши пандисчии и алкохолици. Това петно поне осребри като сидеров глупостите които говореше.

16

Ха ха хаааа

преди 10 години

Бисер петното е лицето на Бареков лекето. Дс включи цялата машина за да го пришият на Борисов но всички знаем това петно с кой се срещаше и кой му плащаше

15

Анонимен

преди 10 години

Ей Петното пич, ти натопи главния мафиоз на БГ и за теб бял свят няма!

14

Надблюдател

преди 10 години

Тррябва да се припомни че Петното поиска да му платят наема на къщата,защото "свалил Бойко Борисов". А и сега с тези обвинения го хванаха и за топките, така че ще пее в хора , каквато и музика да му поръчат.

13

Кутев:

преди 10 години

Петното е син на Бойко,срещал се е с него в Банкя, за да го моли за по-висока издръжка.Освен това, Бойко е причината Мая общата да влезе в критическа,а на мен да ми се възпали простатата.

12

РДВР Русе

преди 10 години

Бисер Петното е криминално проявен Русенски престъпник , Вано Танов трябва да питате той тогава беше шеф на РДВР Русе

11

данъкоплатец

преди 10 години

Що за държава сме ???? Разни мутри с прякори като петното,отверката,компира,тиквата и прочие запълват новините...а един ни стана и Министър-председател.Само за убийства,грабежи,кражби и далавери по новините.Чалгарки, мутри и силикон,това ни е елита.Бог да пази България.

10

jo

преди 10 години

От този *** ще излезе прекрасна съпруга на някой мазен *** в затвора.

9

Анонимен

преди 10 години

До Гарибалди/1Ама тоя е ваш приятел бе, червенотиквеник такъв, нещо си се объркал !

8

Biser

преди 10 години

Boiko, spasyavay me...

7

след

преди 10 години

след такова голямо внимание от медиите петното ще стане национален герой...