21

boikot

преди 10 години

А аз да припомня, че от коалицията "За да остане природа в България изпълняват частни интереси на Бориславова и Прокопиев. Като им лъснат гимиите на тези тогава ще си говорим.

20

Анонимен

преди 10 години

...СЕФТЕ , НОМЕРА:БРИТАНСКАТА ФАМИЛИЯ Е С 1-3% от целия капитал -----ОСТАНАЛОТО ДО 97% СА НАШИ И РУСКИ КОРКОРБАШИЙ С ПАРИ ОТ ОФШОРКИ!!!ТИЯ ПИЕСКИ СА ОТДАВНА ЯСНИ И ПОЗНАТИ!!!СХЕМАТА Е БЕЗКРАЙНО *** И ПРОСТА!

19

кк

преди 10 години

Финансирането за строителството е осигурено , ама кеша осигурен ли е ? Щото без кеш ,няма стойтелство! Най новото е, че и зелените вече искат кеш !!! За другите е ясно, иначе бетона не става добър. А за обикновенните балъци инвеститорите са приготвили мноооооооого бетон на брега на морето !!!

18

Анонимен

преди 10 години

Вън британските алкохолици от България. Да си взимат ДПС - то дето го създадоха под мишница и да си ходят в англия!!! Британски *** не ни трябват да ходят по наша земя! Както на тях не им трябват Българи, така и на нас не ни трябват британци! Преди нова година не спряха да ни обиждат, сега се натискат да инвестират разрушавайки природата. Брата на Станишев е по приемлив като вариант, въпреки че и той като Станишев е за разстрел!

17

Анонимен

преди 10 години

Този Людмил Гачев не е ли от КТБ?

16

4ru.eu

преди 10 години

Според списание "Der Spiegel", 15 дни почивка през 2011 г. са могли да си позволят само един от десет души в Германия. Само 32% от германците с месечен доход под 1500 евро са били на почивка през годината 5 дни. През 2001 година са могли да си позволят ходене на курорт 34% от населението на Германия. 1991 година тези които са ходили на почивка са съставлявали 45% от населението на Германия.Кой да дейде на почивка?

15

Анонимен

преди 10 години

Разбра се,че били няколко изкукуригали еврейски бабички.Ееее все пак поне не са ломски ***.

Няма значение каква е фамилията - британска, турска, китайска. Местността попада в "Натура 2000" и е ЗАБРАНЕНА за строежи. Тогава защо изобщо такъв проект се обсъжда? Щом едно нещо е забранено, то е забранено и точка. Край на обсъжданията, край на проектите. Какво го дъвчем този случай вече две седмици? Все едно да застрелям човек на улицата и да обсъждам дали имам вина, доколко е допустимо да го убия и дали няма вратички, позволяващи свободно да застреляш някой ей така, без причина.

13

Анонимен

преди 10 години

Не знам колко са КЪСИ (шорт), но пак ни теглят една дълга, червена лъжа !

12

Анонимен

преди 10 години

Фамилия Станишеви са изровили някоя британска ГЕЙ-ФАМИЛИЯ евреи и ни ги пробутват. Нали беше през офшорка, от къде ги изровиха тези ?

11

Анонимен

преди 10 години

Като британската фамилия е от бизнеса с метали, продайте и Кремиковци! На черноморието, всеки знае !

10

vesko02

преди 10 години

Не се заблуждавайте ,тук целта държавата да създаде инфраструктура ,а после познатата песен .

9

Анонимен

преди 10 години

"Луиз Елизабет Шорт, Марк Джон Дейвис, Сара Джанет Дейвис, Никълъс Дейвид Гъливан..." - все еврейски имена. Да са ви честити "инвеститорите", които ще ви сечат горите и ще ви засипват плажовете с чакъл и цимент.Падението продължава...

8

D

преди 10 години

А ПОСЛЕ ПРАВЯТ КЛИПОВЕ ЗА БЪЛГАРИЯ АХХ КОЛКО СТЕ ДОЛНИИ НЕМОГА ДА ВИ ПОНАСЯМ ПРОДАЖНИЦИ

7

Анонимен

преди 10 години

"Британската" фамилия е сем. Станишеви.

6

Анонимен

преди 10 години

Браво на Орешарски ! Ще бъдат открити 500 нови работни места ! Какви ?Камериерки, рецепционистки, хигиенистки,охрана, пикола, момчета за паркиране на автомобилите, носачи на куфари,готвачи ,сервитьорки, продавачки на цветя ......Благодарим ти Партийо, за висококвалифицираните работни позиции!Къде да подаваме CV-тата ?

5

*

преди 10 години

И какво като са Шорт !? Все са английски хулигани и грабители

4

MiB

преди 10 години

Тия 2мата Станишеви, ще оглозгат държавицата ни кокал... По-зли са и от царя...

3

Дъбър

преди 10 години

Понеже ме сърбят пръстите.....пуснете името "Людмил Владимиров Гачев" в търсачката и разгледайте документите само от 1ва страница.... ако тоя е същия....роден 1955, то можете да се запознаете с неговата автобиография, както и Решение 2-196 от 19.06.2013 година за вербовката на лицето към ДС, също буди интерес всичките банки на които е на доста висока позиция.... не спекулирам, просто съм любопитен

2

Вън!

преди 10 години

Фамилията Шорт и продажните им местни приятелчета да се гръмнат - не щем бетона им в последните останали красиви кътчета на България.