34

vesko02

преди 10 години

Парите на хората винаги са били трън в очите на управляващите.

33

Анонимен

преди 10 години

Защо толкова задълбочено се следят тези депозити.Какво произхожда от това?

32

do 33

преди 10 години

Нещо си се пообъркал. Хубавото сега, за разлика от 1996, е че мнозинството банки са с чужди собственици, и не са държавни. Дали чиновниците, бандитите, държавата (което е едно и също) се облизва за тях, на банките им е все тая - просто решенията за наш късмет в банковата система се вземат извън държавата, още по-добре че е и извън България. Така че депозитите са си ок, капитализацията и ликвидността на БГ банките си е ок, спи спокойно.

31

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен-31Напълно си прав , затова спасението от тази чиновническо-демократична напаст е в сивия сектор !

30

Гошо Хубавеца

преди 10 години

На българина му дай само да реве и да се оплаква! Един съсед тегли кредит за телевизор - 1500 лева. Тегли за телефон - 1200 лева. Тегли за мотор - 4000 лева. После бачкал за 800 лева и не му стигали, че имал кредити...

29

zz

преди 10 години

Депозитите на населението достигнаха рекордните 38,5 млрд. лв.Банкерът : " Време е да им ги приберем ! "

28

Анонимен

преди 10 години

Няма как да редиш консерви в Кауфланд и да пестиш...Това е неквалифицирана работа, особено за висшисти! Ако си учил за инженер - работи като такъв! А не да работиш нещо "неангажиращо" и да ревеш по форумите как ти давали по 400 лева!

27

Чиновник

преди 10 години

До 111Момче, теб никак не те слуша главата. Допреди малко рева как само мошенниците имали пари, а "нормалните" хора нямали, а сега сам се изкарваш голям баровец. Работил бил, когато си иска... Възможно е, но само, ако си си надвил на масрафа. Аз също работя, когато си искам, но поне не се оплаквам, за разлика от теб. Щом ти доставя удоволствие, продължавай да си мислиш, че ми плащаш. Мечтите са безплатни... ;-)

26

Пролетарий

преди 10 години

Много малко бре, аз с огромни лишения спестих 7 бона. Я се стягайте, че депутатите гладни ги държим с толкова малко заработка!

25

111

преди 10 години

До чиновникЕх, че хубаво излъга.А за мен не се грижи, имам си достатъчно и да плащам на такива като теб, но това не ме прави сляп за проблемите у нас, за разлика от теб. И ако обичаш не ме обиждай, защото аз не го правя спрямо теб.Има си граници, които не се прекрачват, дори и във форум. А аз работя когато си пожелая, защото професията ми е такава, не съм на график, имам си добра свободна професия.

24

Чиновник

преди 10 години

До 111А ти защо не работиш бе, льоло? И не си мисли, че ми плащаш. Ти за себе си нямаш, камо ли на мен да ми плащаш. Много сте ми смешни такива скъсани и мизерни "плащачи" като теб, дето си мислите, че целия свят се върти около вас.

23

Чиновник

преди 10 години

До 111Глупако, аз не съм държавен чиновник. Работя в частна фирма. А и кой ти каза, че съм в София? Ти си някакъв комплексиран дивак, бе. Това, че ти си внушаваш някакви неща за хората, не означава че трябва да им ги вменяваш.

22

111

преди 10 години

И ако си чиновник, интересно защо не работиш сега в работно време, ами си губиш времето тук, за това ли ти плащаме?

21

111

преди 10 години

До чиновникАко наистина си чиновник, можеш ли да ми кажеш кой те сложи за такъв и от коя политическа квота, че ми е много любопитно и евентуално на кого си роднина или приятел, за да си чиновник в София. Като те гледам какви нелогични работи пишеш, без да ме обориш по същество...

20

Чиновник

преди 10 години

До 111Нещо си се объркал, че инженерите взимат малко пари. И недей да съдиш за хората по колите, които карат. Не всички са простаци не си купуват черен джиБ като се видят с пари.

19

сиромах

преди 10 години

брех аз и не знаех колко много съм спестил ...

18

Циолковски

преди 10 години

До GiБелгия и Холандия си имат колонии, от които са грабят и затова имат пари и злато и живеят нашироко.

17

111

преди 10 години

До 12Абсолютно си прав, нека да напишат и колко процента от българите държат 80-90% от тези пари. За крадците и мошениците и послушната им клика от чиновници е само свинското, за честните и почтени хора е само зелето. Не може да сме държава, в която един юрист или инженер кара кола до няколко хиляди, а пък в същото време един *** сводник или наркопласьор да кара коли за по 100-200 хил. лева. Това показва, че у нас ПОЧТЕНОСТТА И ИНТЕЛЕКТА не се ценят.

16

Чиновник

преди 10 години

Ало народонаселението, бензинеца, как е, скъп ли е? Май доста е поевтинял, защото по улиците вече едва се кара.

15

Gi

преди 10 години

Хора не им се сръзвайте на подвеждащата информация. Поинтересувайте се за сравнение колко са депозитите в Белгия или Холандия, държави с численост на населелние близко до на нашето. Ще видите,че нашето нищо не е:))))))