34

#кой?

преди 10 години

И В А Н С И М Е О Н О В - П Р Е З И Д Е Н Т ! ! !

33

На къде ?

преди 10 години

Голяма гордост . Защо нашите деца и внуци нямат работа ? Къде е този бизнес ? Моят внук от 1 месец е в Чехия ? Даже Чехия има много производства които поемат работници от вън !И така постепенно принуждавате младите хора да напускат България !

32

и не само!

преди 10 години

под снимката пише "президента Росен Плевнелиев" - нека не пропускаме и ОГРОМНИЯ Иван Симеонов :)

31

11

преди 10 години

Да др. президент,народа ни е образован,но вие не,доказвате го всеки ден,с любовта си към една партия,която по време на управлението си,извърши геноцид над българския народ.

30

Анонимен

преди 10 години

of pak toz xaxo

29

Анонимен

преди 10 години

Страхотни коментари!!! :)))))Жалко е, че не се споменават имената на УЧИТЕЛИТЕ. Нооо, това явно не е важно явно. Льольото е в грешка. Народът изобщо не е образован, *** си е и затова лесно се управлява. Изпълниха целта на Ран-Ът планът в частта за образование.

28

анонимен

преди 10 години

Срамно е да не се споменат имената на въпросните наградени! На снимката отдясно е Иван Симеонов, преподавател в Софийска математическа гимназия, преподавал ми е и на мен. Най-добрият учител!

27

IvanTheChemist

преди 10 години

До АнонименНаистина трябва да напишете имената на наградените, ако не е целта плосък, евтин и популистки PR на президента.

26

Анонимен

преди 10 години

До ха-ха-хаТи да видиш като дойдат и големите инвестиции от там, защото и това е обещал. Изобщо не му вярвам.

25

анастасия

преди 10 години

Обаче не мога да кажа същото за президента.

24

Тодор

преди 10 години

Много е тъпо заглавието на снимката. Това е Иван Симеонов, гушнат от някакъв льольо. Иван Симеонов е важният на тази снимка. Той е почетен гражданин на София, баща на 5 деца и няколко пъти е учител на годината, предимно в годините в които неговите випуски са в горните класове и негови ученици съставят гръбнака на националните ни отбори по математика (а понякога и в други области). Най-добрият учител, с когото животът ми ме е срещал!

23

с.

преди 10 години

Бантустанците са всичко друго,но не и образовани!

22

хехе

преди 10 години

Този в дясно е в пъти по-голям от този вляво :)

21

Анонимен

преди 10 години

какво безсмислено изказване, поредното

20

Анонимен

преди 10 години

Няма по-голяма наглост да си суперпрост президент на образован народ!

19

viktoria35

преди 10 години

За пореден път президентът е влязъл в ролята си на макиаж с протоколна функция, той е най-добър във връчването на ордени награди и отличия и в правенето на гафове, разбира се.

18

тцЪ

преди 10 години

За един образован народ няма по-голям срам от президент-мишка и клоуни-управляващи.

17

Борисов

преди 10 години

Президент на най-тъпата нация!

Гордостта е голяма, въпреки че самият Плевнелиев няма абсолютно никакъв принос за успехите на наградените. Те са се научили, образовали и после специализирали по времето на други управници. Плевнелиев просто има късмета да ги награди и да обере лаврите. Неговата задача сега е той да помогне на малките да се образоват, за да може бъдещият президент през 2020 г. да ги награждава за успехите.

15

Анонимен

преди 10 години

До ИзбирателНедей бе, човече! Как така сам ще се бие по мутрата!