86

тони

преди 10 години

Заради такива като този, ТИ, работиш за 300 лв. на месец, плащаш кредит с лихва 12% и живееш като просякиня! Не е за радост, че е убит човек, но пък е за радост, че един търтей и вредител си е намерил майстора! Всеки според заслугите му!

85

ицо

преди 10 години

То не е за радост, все пак оставя дете сираче, но от друга страна - ако беше осъден поне по едно от делата и излежаваше ефективна присъда, това нямаше да се случи.

84

12321

преди 10 години

от всичките ви коментари се разбира колко сте злобни и гадни.застреляли са човек,а вие едва ли не се радвате

83

куби

преди 10 години

Убииството е м/у комплекс Авалон и Т. Каблешков. Някъде около бетоновия възел. Вчера видях линеика и полицеиски коли там. Около Букар нямаше нищо. Явно човека е отивал пеша до мола, защото пътя там е частен и има бариера. Кофти работа, защото от там хора се прибират пеша от работа и разхождат кучетата си. Манастирски ливади изток се слави с многоброини кражби и никога няма полицеиска патрул. Даже улиците нямат имена, познаите как линеика или патрулка отива на адрес....

82

киро

преди 10 години

Тази година добре започна!Ама колко още бизнесмени има...

81

ели

преди 10 години

Има и щастливци ,отърваха се от ---''ХУБАВИЯТ''живот и ''БЛЯСКАВОТО''бъдеще ,...според Станишев ...

80

еми

преди 10 години

Спомням си как Любо Ганев рекламираше по телевиията ВИС , човек бе морал и интелект.

79

пешо

преди 10 години

сега разгледах снимките хаха страхотни фотографи имаме. Снимали Букар от към хотел Феста, а от местопретъплението се вижда комплекс Авалон :)

78

тони

преди 10 години

е котилото на злото, чадъри от Прокурори и "антимафиоти", октоподът ряпа да яде. Трябва да има ротация на полицейски и съдебни кадри.

77

ицо

преди 10 години

Такива "бизнесмени" с лопата да ги ринеш в БГ - но има Господ...бави, но не забравя!

76

12321

преди 10 години

Защо ни занимавате с този престъпник, който има 48 висящи дела???48 дела и нито една присъда, сега съобщиха по БТВ.Е това какво е....сладур, да го ожалиш!!!

75

куби

преди 10 години

няма логика, това е само констатация

74

киро

преди 10 години

е те убиват един и слагат друг на негово място. Къде е логиката?

73

ели

преди 10 години

В България няма никакво правосъдие, единствената ни надежда е , че бандитите се ибиват по между си.

72

еми

преди 10 години

и отново имаме неизвестен извършител.В Б-я всички престапления/кражби убииства самоубииства и т.н./са от неизвестен извършител благодарение на нашата зорка полиция разследващи и съд

71

пешо

преди 10 години

*** са си го очистили за да не пропее за покровителството и крадените милиони,как може да има десетки висящи дела и нито една присъда,бил е покровителстван и от политици и от прокурори!!

70

тони

преди 10 години

На такива бизнесмени не е необходимо да се търсят убийците им те не са заплаха за обществото а само за /бизнесмените/

69

ицо

преди 10 години

Не знам за Петър Манджуков, но Данов по новините в прав текст каза, че убитият е бил близък с мръньовеца Петър Димитров, бивш министър на икономиката на БСП, също така от Варна. Тъй като живея в района, където е убит Манджуков, добре си спомням, че поне два пъти виждах Петър Димитров на двайсетина метра от лобното място на Манджуков, защото и на двата пъти едва се сдържах да тегля една майна и шляпна по един здрав завратник на Димитров. Сега пък си мисля дали не са били прекалено близки тия двам

68

12321

преди 10 години

отиде си един спонсор на БСП, достоен комсомолец. достоен за шеф на младежкото ПЕСсъболезнования на кюстендилската слива и нейния фози

67

куби

преди 10 години

Колко е хубаво при нас -Банан Репъблик България