13

Анонимен

преди 10 години

Библии, Корани и тем подобни са най-старите детски приказки писани някога.

12

Анонимен

преди 10 години

Покайте се преди Червената армия да е минала Дунава, грешнициии!

11

Анонимен

преди 10 години

Пак реклама на някойя Холивудска простотия.

10

До 6

преди 10 години

както християните са преписали от юдаизма. Както юдеите са преписали от зороастризма...Исляма почита юдеиските/християнските светци но почита Мохамед като най-велик измежду всички.

9

e

преди 10 години

Един Господ Бог благословява и освещава! Тези с титлите,наречени "отци" са лъжепророци-служители на Сатана ! "Благословявал" Хорхето и "освещавал " попа,питайте ги бе, за да видите на кой бог служат и ви карат да се кланяте.Техният бог се казва "Гръцкия козел" и "звяра" !

8

e

преди 10 години

Всичките религии са дело на Сатана и са нечисти бесовски духове,представящи се на "ангели-богове".Те са "образ и подобие" на Христовата Божия истина.Затова пръдливите попове,папи,ходжи и юдаистки ви провъзгласяват-обединявайки се като : "религиите в услуга на обществото".Не приемайте "белега на звяра" ! Религиите са Сатана!

7

e

преди 10 години

до господин попската истина-"34-Сатанаил" :Кое е глупости,това,че хората са кланят на дъски и кокали ? Това,че в Йерусалим се прави Кибрит-"благодатен огън" ? Ами да!-не само са глупости,но в най-зловещата си форма-Сатанизъм.То и свърталищеото на Ватикана "очакваше още "цудеса"" от ада,та доколко лекувал монахини и папа Йоан Втори ? Медиите,предполагам,че вече не трябва да разпространяват сатанинствата чрез "Попгейт",Папа,гал,гейт" и още ред подготвени сатанизми.

6

Анонимен

преди 10 години

Наистина си заслужава този клип "бой с попове"-абсолютното Show !

5

Анонимен

преди 10 години

Всеизвестно е,че религиозните водачи си избират "извадки" или най-вече "притурвания"-Откровени лъжи-"по прочит"- "както Сатана чете Евангелието".Че всичките те го правят по един и същ сценарий,говорейки ви за "любов",'братство","не на лъжата" и други "хуманитарни науки".Истината е,че попа е за Подсригванеи Сопа,защото,както и Прътц-Хорхето и лудеещят ходжа и терористичния равин -все са сатанински ***.

4

До 9

преди 10 години

"филма трябва да се казва: "Как един режисьор си представя историята с Ной" -не режисьор а как американците виждат...

3

Анонимен

преди 10 години

"Ной" предизвика негативната реакция и на някои ислямски държави." - сега чатнахте защо американците са финансирали филма и са позвъняли на папата да го благослови.

2

Анонимен

преди 10 години

"В Корана Нух (Ной) е ислямски пророк и участва в сюжета за всемирния потоп. "Тези пък преписали всичко от Библията, само сменили имената. Голяма религия, няма що.

1

Анонимен

преди 10 години

това питане на религиозните общности е само и единствено с цел ПР. Само чакат да лаят срещу нещо, което не е по канон. А то какво е канон-а, моментната итерпретация от страна на църквата на абстрактни текстове.