24

vens

преди 10 години

тъжното е, че българите вярвате повече на Ванга, от колкото на научни факти, дигизирани като "Стъкмистика"... а лошото е, че най-много от пасивно пушене страдат децата ви.. айде със здраве!

23

vens

преди 10 години

До Анонимен #21специално за теб в Cancer Research UK пише,че не си прав, защото "If you smoke, you are more likely to develop squamous cell cervical cancer. Researchers have found cancer causing chemicals (benzyrene) from cigarette smoke in the cervical mucus of women who smoke. They think that these chemicals damage the cervix. There are cells in the lining of the cervix called Langerhans cells that specifically help fight against disease. These cells do not work so well in smoker".

22

Мимоза

преди 10 години

За тютюнопушенето, ясно! А какво стои зад всеки наш лев, похарчен за ужасната храна по магазините?! Изкупихме и изпоизядохме всичките *** на цивилизована и мислеща все за човека ЕВРОПА!

21

Анонимен

преди 10 години

До vensДа не говорим, че тая сттатистика е напълно измислена - удобна СТЪКМИСТИКА. Ако беше така от рак на белия дроб щяхя да умират САМО активни пушачи и чат пат (за разнообразие) некой пасивен. Ама не е така и заклети непушачи , които бягат далече от цигарения дим си умират на общо основание като сички останали. А защо не тълкуват статистиката, че пушачки не боледуват от рак на шийката на матката?

20

Кадилник

преди 10 години

Аз ще си пуша където искам

19

Хахахаха

преди 10 години

Пушенето вредно,пиенето вредно , чукането на чуждо вредно,шкембе чорбата вредна,а дядо ми от тези вредности изкара 104г.

18

Антиексперт

преди 10 години

Експерт: В баровете работят много хора с белодробни проблеми !!!!.....Ами да си сменят работата бе "експерте" и да дойдат при нас в рудника дето бачкаме за 1/4 от техните пари на месец

17

Анонимен

преди 10 години

целта на света е да се спре тютюнопушенето ,че да върви дрогата .там печелбата е по голяма .да не забравяме ,че вече всичко е пари ,а не че са загрижени толкова за нашето здраве

16

Анонимен

преди 10 години

Като пия,не вредя на здравето на околните,а само на себе си (даже е спорно,че е вредно :)) ) ,а като пуша,обгазявам всички около себе си !! Това е разликата : - ОБГАЗЯВАНЕ !!

15

Бънди

преди 10 години

Край няма пропагандата ви. Цигарите ви виновни за всичко.

14

Бънди

преди 10 години

Край няма пропагандата ви. Цигарите ви виновни за всичко.

13

Факт

преди 10 години

Алкохолизмът е друга бира, не може да го сравниш с тютюнопушенето. Той е наркомания. Под това разбирам: зависимост от субстанция която те променя изключително много и ставаш друг човек. После защо има приказки като: Goim nachez. Не е забавно, не ме разбирайте погрешно. Факт!

12

Георгиев

преди 10 години

До Анонимен......е и как ще попаднеш на такова лошо място.Навярно съвсем слу4айно-нали....?Както и да е.Сядаш поръ4ваш си,хапваш -пийваш.....и си тръгваш без да плащаш В ЗНАК НА ПРОРЕСТ...................................ХИТРО

11

vens

преди 10 години

До Анонимен #7nauchi se da chetesh! to si pishe... "Да не говорим, че последиците от пасивното пушене са жестоки: 25% е по-голям рискът сред пасивните пушачи в семейството да заболеят от рак на белия дроб и 17% сред пасивните пушачи на работното място. Да не забравяме, че всяка година близо 4000 българи заболяват от рак на белия дроб и след 5 години са живи само 5% от тях, обясни Ангелова."

10

az tam

преди 10 години

Ама що им разваляте далаверата на хората... от едната страна Делян, майка му и Цветан ще захранват с цигари от Лафка-та, а от другата Огнян Донев ще продава лекарствата (еФтино разбира се :))

9

Анонимен

преди 10 години

Не само в баровате, а и на много други места, пушачите не се съобразяват нито със закона, нито с правата на непушачите. Истина е, разбира се, че преобладаващата част от тях го правят, но когато условията позволяват, винаги се възползуват. Изводът е, че трябва отговорните фактори да се погрижат, както трябва. Има хора, които получават заплата за това. Време е да се заемат със задълженията си, защото децата гледат и се учат. Съвестта е нещо важно, но законите я възпитават, когато тя се колебае.

8

Анонимен

преди 10 години

Тотална забрана и затваряне за заведение където се пуши!!!! Призовавам всеки който попадне в такова заведение, да си тръгне БЕЗ да плаща сметката в знак на протест

7

Анонимен

преди 10 години

Защо триете бе, блюстители на свободата на словото? Нека номер 1 да ми отговори защо иска пушачите да бъдат санкционирани, а алкохолиците - не? Или ви харесват пияните шофьори да ни блъскат по улиците? Заради такива "цензори" като вас сте паднали до 150 -то място в класациите!

6

IIvanoff

преди 10 години

придвижването с автомобил, нарушава правилата за безрисково придвижване!

5

камелия

преди 10 години

Защо ли всички защитнички на "чистия" въздух в заведенията като тази на фотото, приличат на ощавени гюдерии и са тежко ударени в главния мозък? Хайде да погнете и алкохола, ама не ви плащат за това от спиртната мафия, кукумицини рошави?