9

холорамни оръжия

преди 10 години

на снимката" убиици през турция ни застрашиха общия дом" за справка вижте черни убиици ползващи тела на силно увредени членове на избирателна комисия зад ердоган..Информацият а е нанесена в цифров вид пред делегатите..убииците с а юстинианов тип ползвани з а жестоки избивания вкл с "чума убиици/ носа модификация 2013 година вчера около мен видях три момичета във ваканция и една хотелиерка обсебени и ползвани от такви аубиици вкл зрение слух вегетатвина нервна система и други екстри човешки

8

Bottom

преди 10 години

До Анонимен 11Я кажи ти "велики Фараоне" какво изобрети твоята глава, че си по-напред от "***" без хартия. С колко еволюционни стъпала си по-напред, по-знаещ и можещ. Накажи ги О, велики Фараоне как смеят тия "туземнци" да се занимават с ядрена сигурност!

7

Анонимен

преди 10 години

И сега *** ще ахкат и ще охкат! Лелеее без хартия, колко сме напред вече.И това е топ новина, колко ли балъци има на тоя свят.

6

Анонимен

преди 10 години

Международните новинарски агенции се позоваха на информация от чистачката на клозетите кака Цанка, която заявила, че срещата на високо равнище била безхартиена щото свършила тоалетната хартия и не могли да заредят нова.

5

Анонимен

преди 10 години

Ето ги лидерите на земята м но май не вижадам Путин хахахахахахахахаха

4

Анонимен

преди 10 години

Смартфоните не се ли подслушват по-добре?Или те няма какво да крият!

3

Пешко

преди 10 години

Холандците са може би най-напредничавата нация в света. От изобретяването на дъскорезницата (17 в. стават морска сила номер 1), през първата търговска мултинационална корпорация (17 в.), през полдерите, чрез които отвоюват земя от морето (през 50-те год 2000 кв.м. последно), с машините за полагане на павета (400 кв м за ден) и т.н. та до разработването на ултрастилен и модерен домашен кошер - част от идеята всеки дом да бъде самостоятелна екосистема. Не съм изненадан от статията никак.

2

анонимен

преди 10 години

Хората въвеждат и безхартиена администрация,а българските неандерталци не само,че не могат почти нищо да свършат от домашния си компютър,но и трябва да обикалят лично институциите и да дращят молби за какво ли не.Цялата ни политическа класа е в сговор да отложи колкото може повече електронното правителство,защото иначе ще трябва да уволни половината администрация,рушвети няма да има,нито политически назначения.

1

Новаторство

преди 10 години

Всияки да си свалят чорапите, да си обуят обувките на босо, а чорапите да бъдат разменени на хикс сред стоящите на масата и после да бъдат използвани за ръкавици. да видим тъч скрина хваща ли през чорапа.