18

Tina

преди 10 години

ех тия заменки, тия БСПарски истории пак се започнаха и като нямали какво да кажат - не било истина .. как може едната страна да чакат вече едва ли не да строят другите отричат.. Всеки може да се досети на кой нещо е обещано и кой сега се опитва да излезне от кашата..

17

Sweety

преди 10 години

Добре, че се вдигна пара...сега ше лъжете и ше мажете, накрая ше излезе, че не сте знаели изобщо.. Е тва е популизъм, евтин и долнопробен!

16

123

преди 10 години

Сега всячески ще се опитват да потулят нещата за известно време и след време без никой да разбере ще си постигнат своето!

15

григор

преди 10 години

ФИРАМАТА ЗНАЕ, ЧЕ АКО ИМА ПАРИ ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ Е РЕАЛИЗИРУЕМО, ОСОБЕНО , КОГАТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ СЛУШАТ НАРОДАИ ГИ ИНЕТРЕСУВАТ САМО ПАРИТЕ, А ЗА ТЯХ БИХА СИ ПРОДАЛИ И МАЙКИТЕ

14

didka

преди 10 години

Ще строи ако БСП останат дотогава на власт , а това зависи от нас - така че и строежа зависи от нас.После да не се сърдим на друг

13

Ая

преди 10 години

Сриват БГ! И си пълнят джобовете!

12

Долу станишевщината

преди 10 години

Хаха как се ослушват тези мишоци. Ако не се беше разшумяло вече багерите щяха да заравняват терена...

11

стройко

преди 10 години

Да строим родината!

10

ми

преди 10 години

Инвеститорът получил одобрение от правителството на Станишев за изграждане на комплекса, но това не му давало предимство. А, познайте от раз дали разрешението за строителство няма да му бъде издадено.

9

AcOrP

преди 10 години

До Драга, Ти на това инвестиция ли му викаш? Да построиш хотели,дискотеки,магазини и ресторанти ? В какво точно се инвестира в нещо което така или иначе има предостатъчно. Хотелите седят празни те още искат да строят. От подобни инвестиции за Българската икономика няма добавена стойност. Целта на занятието е да се построят хотели и бунгала за 100 млн евро които след 3 години да се продадат за 300 млн евро. И по това което си написала съдя,че не си ходил на карадере.

8

tino

преди 10 години

Станишев работи по план. Няма страшно! Ще съсипе и природата на България, може би единственото, което остана чисто в тази държава.

7

Анонимен

преди 10 години

оставете инвеститора Станишев на мира.

6

Драга

преди 10 години

Добър ПР си направиха Тома Белев и Сандов за Карадере. Щом успяха да накарат цяло министерство да клекне. Преди години в България са влизали 9 млрд инвестиции, сега заради такива зелени напушени *** влизат едва 1 млрд. Това оказва изключително негативно влияние върху икономиката на страната. Това е една от причината да сме толкова бедни. Тези зелени ни водят към дъното.

5

vesko02

преди 10 години

Няколко червени караконжула искат държавата да докара на това място безплатно ток.вода и път,за да могат същите тези да си спретнат едно комплексче както са свикнали да правят.

4

руснаци?

преди 10 години

А някой да отговори ЗАД тези фирми , които искат да строят на Карадере руснаци ли стоят( нищо, че са англ.имена.. то и зад Доверие имаше англ. име, а пък..)и РУСКИ курорт ли ще става, както на Камчия??? Някой от правителството каза ли ДУМА относно заявл. на министъра на туризма в Москва, че КАНИ РУСКИТЕ РЕГИОНИ!!??? да си строят курорти в България?( спр. медиите) Отново всичко завоалирано...Или "насоката' е такава?Защо не се канят Скандинавски страни- "регионите "им да си строят курорти? Или не искат да стават "викинги" след години, но "руснаци"- може...

3

Тео

преди 10 години

И сега къде е истината, кой е виновен .... не се знае. Ей това е .... хвърля се прах в очите на хората и си мислят, че им се вярва. Нищо подобно.

2

Анонимен

преди 10 години

Ей додрапаха червените до властта и се почна - заеми, бетон...Че на всичкото отгоре и държавата ще им строи с наши пари пътища, канализация и инфраструктура... Изобщо не са нагли червените, ама си ги заслужаваме явно... Мръсно било, наркомани имало, път нямало... То щото в Слънчев ГРАД няма изобщо наркомани, а пък за чистотата на плажа, улиците и водата там да не говорим...Вместо да направят път, да сложат няколко химически тоалетни за сезона и да прокарат вода - те - бетон.. Червени тикви

1

zeus

преди 10 години

То това не ги спира да пуснат багерите, а държавата да си затвори очите.