9

Иван Илиев

преди 10 години

fi.saveway.de - най-добрата възможност за стартиране на собствен бизнес в България към момента!Възможност за изграждане на международен бизнес, върху платформата на най-бързо развиващата се компания с българска идея!

8

иван к.

преди 10 години

Разбрах, че когато Русия инвестира това е зависимост.Когато западът ни ограбва само това е инвестиция.Е това е съвременната икономическа политика.Ще затъваме все повече от такива политикономисти.

7

Анонимен

преди 10 години

Силно се съмнявам Русия да е най-големият инвеститор в България, но след като Западна Европа не желае да инвестира и само изсмуква младите ни хора, единственото решение наистина остава Русия.Можеш ли да сравниш Южен поток, с някаква фабричка до София, която шие кожени тапицерии за БМВ?

6

IIvanoff

преди 10 години

Ха, Ха, Ха...Ами нали промениха 1000 закона за да ги привлекат /рестрикции за местните маймуни в името на привличане на чуждите инвестиции/, ще върнал ли обратно законовите промени?

5

болгар

преди 10 години

Идитиотите който ни управляват начело с президента ще спрат руските инвестиции в Бг. Както видяхте господа Евро-българи след 7 години в Европа ние сме най беднита страна в Еврогеиският съюз и следващите 20 години ще бъдем на този хал ако се дупите на тази еврогеьове

4

Анонимен

преди 10 години

Не може, а трябва да очакваме това.

3

Алекс

преди 10 години

До 3Интересно дали с "духивност" се храниш или пазаруваш от Билла или Кауфланд? Или според теб полу-празните щандове и калпавата техника до 89-та са белег за процъвтяващо общество?

2

Анонимен

преди 10 години

Този сигурно е завършил Нов Български Университет в "школата" за лидерски умения.Толкова е бездухивен светът ,към който се стремиш,че е по-добре да го няма.

1

anonimen

преди 10 години

ПРИТЕСНЯВАТ СЕ ОЛИГАРСИТЕ ЧЕ ЛАПАНИЦАТА ЩЕ ИМ НАМАЛЕЕ ,А НА МЕН МИ Е ВСЕ ТАЯ ЗАЩОТО ЗАПЛАТАТА ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ МИ Е МИЖАВА