27

biser62

преди 10 години

Не Изборният ни кодекс е за промяна, а президентът ни, крайно време е за оставката на Росен Плевнелиев и обявяването на предсрочни президентски избори, на които да си изберем нов достоен държавен глава, защото Плевнелиев не познава Конституцията и не спазва законите на страната ни.

26

Анонимен

преди 10 години

Я, ами нали този кодекс беше "съвършен", защото беше"съвършено" написан от "съвършената" Мая Манолова. Който се стреми към "съвършена" манипулация, накрая "съвършено" се прецаква. Получава се "съвършен" бумеранг. Но...не вярвам това да е "съвършения" край. БСП винаги се се стремила към "съвършенство" и борбата й за "съвършени" условия на живот, в който да доминира "съвършената" корупция за нея и за коалиционните й партньори, ще ги води напред и така до края на света. Ако им се позволи. Да ама не

25

Анонимен

преди 10 години

"Перфектният" изборен кодекс на "най-добрата" правистка в България Мая Манолова издиша още преди да е заработил. Не е достатъчна защитата с властови картечен огън в парламент чрез ограждения укрепен. "Демократичната" коалиция е недоволна от собственото си недоносче. Обсебила властта изцяло, тя бе изненадана, че въпреки нейните героически усилия, не е успяла да подчини на себе си законовото право на президента да взема решения в името на баланса на политическите сили в обществото. Фалстарт.:)

24

бай Иван

преди 10 години

Така както 97 на ГЕРБ искате да са равни на 84 от БСП. Разликата между 36 и 23 е равна на разликата между 97 и 84. На пчИлата Мая кодекса ще се ремонтира май.

23

Анонимен

преди 10 години

След днешната сбирка на много помиари имаше само едно куче.Аз ще гласувам за АТАКА. Не искам да съм прислужник в Евро-Гейския съюз на закъсалите в дългове европейци.Не искам гейски номера да ми пробутват

22

tyo

преди 10 години

Както по-рано написа един колега тук - след като новия Изборен кодекс е толкова добър и не дава възможност за манипулации, защо е тази борба за членове в ЦИК? Значи пак има възможност за манипулации.

21

бай Петко

преди 10 години

Ако снощи някой е чел прогнозата ми за днешната среща при президента, ще види 100% позваваемост. Още един зам. председател на ЦИК от ГЕРБ и още един член от ДПС. Това е цената на кафето в Кж.

20

ХУДОЖНИКА

преди 10 години

Готов съм да дам на ДПС и шестте места на ГЕРБ в ЦИК!---Преди 2000 години докарали две жени с едно бебе пред Цар Соломон, като всяка от тях твърдяла че му е майка. Царят трябвало да реши на коя от двете да даде детето и наредил да го съсекат на две. Тогава едната "майка" казала:- справедливо е Царю, щом няма да го взема аз, да не го давате и на нея.А другата казала:- Моля те Царю, не убивай детето дай го на тази жена, тя му е майка.Ако Бойко направи това, което казва- СВАЛЯМ МУ ШАПКА!!!

19

Червената ми връзка

преди 10 години

Бойко Борисов е единствения демократ и заслужава да върне управлението на държавата в своите ръце. Той управлява само 3 г. и половина и направи многократно по вече от БСП на които сме свеидетели няколко ДЕСЕТИЛЕТИЯ до какво докараха Българския народ! Най Бедната държава в ЕС. Пък е мъж БЪЛГАРИН че 'дрънка', сравнете го само с украинеца Станишев и с българина с турски майчин език Местан.Ясно се вижда че ще спечели евровата и на следващите избори ГЕРБ е на власт.Браво на Борисов!!

18

111

преди 10 години

На т.нар. избори за еврогеиски парламент ще се разбере доколко българите ги боли за ЕС, надали ще има повече от 25-30 % активност. Защото повечето от българите вече ясно не искаме да участваме в този инструмент на юдеиският контрол над хората.

17

Жоржи

преди 10 години

Ега ти и Държавата щом М.Миков е председател на НС , а Мая Манолова-Галева е зам. председател.

16

Путев

преди 10 години

Мая го мислИ тоя закон 8 месеца, обсъждА го с неправителствени организации, със *** и пульо.. И НАКРАЯ - греда! Не работает. Щото е едно да дрънка глупости по сутрешните блокове и да надприказва опонентите си, а съвсем друго е да свърши някаква истинска работа.

15

иван

преди 10 години

Толкова прости хора като т. н. български-турци не съм виждал. Превзеха всички области заради още по дебилния Сатанишев. Няма оправия в нашата Държава с тези ***.

14

Анонимен

преди 10 години

По форумите се надпреварват коя партия от четирите партии в парламента е най-турска, истината е, че всички са турски, и са зависими от ДПС и партията на Касим Дал. Едни ще кажат Борисов се прегърна с Местан и е в близки отношения с Ердоган, други пък ще кажат, че Сидеров се прегърна с Местан, трети пък ще кажат, че БСП и ДПС е едно цяло и така нататък... Всякакви комбинации са възможни между тези 4 партии, които ламтят за пари и власт.

13

Анонимен

преди 10 години

МАЙ,МАЙ АМА НАДАЛИ. НЯМА КАК. НО БОКО НАЛИ Е ПРОСТЬО, К*ВО ДА СЕ ОЧАКВА ОТ НЕГО. ОБАЧЕ И ДНЕС.БГ СА ДОРИ ПО-ПРОСТИ И ОТ БОКО, СЛЕД КАТО ПУСКАТ ТАКЪВ КОМЕНТАР.

12

!!!

преди 10 години

ne sam politik da komentiram

11

Анонимен

преди 10 години

да се оплаче на арменския поп! и тия са много!

10

тото

преди 10 години

Партията му се разпада на *** и вече се чуди накъде да си завърти дирника, ощетени били герберунгелите.За три години управление така ни разказаха играта, че никога вече ГЕРБ, да се разпадат безалтернативно и да изпадат в забрава.

9

ined

преди 10 години

Да приложат метода на Калашников за изравняване на депутатите - строяват ги до стената и с един AK ги изравняват.

8

гошо

преди 10 години

Ако Боко ни разкаже некои истини от младостта си и ще поискаме да го бием.Като си казва истината, да каже, колко хора уволни в МВР, а те са над 70 души, за да може после да унищожи разпечатката със собствените си престъпления, а тя беше дълга около 4.5 метра .А сега се чувства ощетен, егати наглеца, както казва народа- ни срам, ни очи