39

Петкан

преди 10 години

Явно google не знае всичко! Не знае къде е самолета, сега го пробвах :)

38

Дон

преди 10 години

До мм - точно, та точно казано. Живеем в свят, в който никога не можем да бъдем сигурни в това, което ни казват управляващите.Жалко е във века на развитите технологии, ние, хората да сме толкова манипулируеми.

37

Анонимен

преди 10 години

Няма по-лесно от лесното. С това приключиха

36

Експерт МТИТС

преди 10 години

Това е практиката.Сваля се машината на 3-4 км. и се поема курс към най-близкото летище.Истината се знае от самото начало от Боинг и Ролс Роис,но не е в техен интерес да се стигне до причината,която е техническа.Случая се политизира,както стана с катастрофата на Хелиос 522 и осъдения Янко Стоименов.И там имаше загуба на кислород, но пилота имаше комуникации. Иначе случаите са почти идентични.Ще видите след време ще се окаже точно така.Корпоративни интереси :))) поздрави

35

Експерт от МТИТС

преди 10 години

Спрете със спекулациите, интерпретациите и конспирациите.Лети известно време, в даден момент се получава разхерметизация.При този модел,по света са докладвани няколко случая със забелязани пукнатини около антените.Именно от там най-вероятно е настъпила частичната разхерметизация.Това обяснява и липсата на сигнал за бедствие.Пилота се опитва да се свърже-неуспешно.Предприема маньовър,и сваля машината на 3500м.- летят 3-4 часа през това време всички умират.Самолета пада и потъва цял,няма останки

34

Анонимен

преди 10 години

До НЕконспираторИ се е движил в обратна посока.

33

р

преди 10 години

радетелите за демокрация и благополучие на целия свят американците, много скунфузно мълчат та нищо чудно те да са помогнали на самолета да се разбие може и по пограшка някои техен истребител да го е свалил, говореха че самолетите дето претърсвали района им оставало малко гориво за истинско търсене понеже бил отдалечен, ми те имат самолети цистерни що не ги ползват, та точно за това ми се струва че има нещо много гнило, и си е така

32

учен

преди 10 години

хахахахахахахахаха,колко са жалки,ордените не спят и прикриват истината,може и време да обясните на хората къде отиват когато умре физиологичната им обвивка,и да им кажете истината за паралелните светове и по-високите вибрационни нива.Смешни са, в 21 век вече трудно можеш да излъжеш мислещите хора,сега ще скалъпят едно видео което ще заснемат с отломки от самолетните заводи и ще ни хвърлят прах в очите!

31

Анонимен

преди 10 години

Аз си мисля че е бил отвлечен и са го свалили!И сега се скътават!Саалам алеикум са били 100%

30

Анонимен

преди 10 години

Inmarsat е система за сателитна комуникация с кораби и самолети. Приемопредавателя за сателитна комуникация на самолета има и GPS. Той предава на спътника координатите си получени от GPS-а на борда. Спътника трябва да знае координатите за да прехвърли обекта към следващия си лъч или към следващия спътник. Също както наземните клетки си прехвърлят една на друга мобилните телефони. Така че данните за местоположението на самолета се пазят от спътниците на Inmarsat.

29

cat

преди 10 години

Е,тука много излъгаха тия.Сега всеки може да каже каквото си иска,че е станало!Как като няма черно на бяло нищо,никакво доказателство-ще твърдят,че се е разбил?Пълни глупости.

До НЕконспиратор 30Пониженото налягане първо се усеща от пътниците, а пилотите са изолирани отпред и не биха могли да видят какво става в салона. Гледай "разследване на сам. катастрофи" за случая "Хелиос" и ще видиш как от едно такова налягане самолетът стана призрачен и падна. Освен това при такава ситуация мозъкът бързо заспива и клетките умират. Маските имат времетраене макс 25-30 минути и после да безполезни. Може дамите пилоти да не са се усетили навреме и да са изпаднали в сън.

27

НЕконспиратор

преди 10 години

При понижено налягане се задействат кислородните маски, освен това екипажът би подал сигнал за бедствие веднага! Нищо подобно не се е случило! Много искам да разбера, какво ще кажат за пренастройването на автопилотът - кой го е направил и защо?

26

1-2-3 Кой ще плати ?

преди 10 години

Кой има интерес този случай да не се разгадае ? -ЗАСТРАХОВАТЕЛНАТА ФИРМАЗащо?-ТО СЕ ЗНАЕА защо големите страни имащи техника от космоса могат да следят всичко друго но не и това?-Защото нямат интерес,а и техниката която притежават е СЕКРЕТНА.

25

отворете си очите

преди 10 години

Ако са го свалили погрешка познайте кога ще си кажат, може и друго да е, но със сигурност не се е разбил просто така. Да вярваш на това е като да вярваш, че близо 10 човека отряд от СОБТ, дето цял ден това тренират, въоръжени с автоматично оръжие и бронежилетки, нахлуват в пълно снаряжение при пенсионер с ловна пушка и той гръмва 4ма, не бъдете овце

*"7 декември" да се чете "7 март". (б. а.)

23

Жалко!

преди 10 години

Жалко за хората. Ако наистина самолетът се е разбил и всички са загинали - което е 99.99% вероятно, Бог да ги прости. Никой не заслужава такъв край - тръгнал човекът за Пекин и поради неизвестни причини на живота му се слага край! Ето това е жалкото, всичко друго е на второ място.

Много хора тук си нямат представа от мащаба на Индийския океан и си вярват, че е голям колкото локвата пред блока. Океанът е една огромна площ от тъмно син воден фон. Няколко хиляди километра дължина и ширина, а една отломка е 10 метра. За самия самолет писах във форума още на 7 декември, че е паднал във водата. То си беше ясно още тогава. Днес това беше потвърдено. Поддържам тезата на 7 за пониженото налягане. Всякакви конспирации тук са смешни. Просто поредната катастрофа, човешка грешка.

21

НЕконспиратор

преди 10 години

100% има нещо гнило. Абе, ние да не ядем доматите с колците? Точно 1 минута след последната връзка на самолета, със земен диспечър, сигналът му изчезва. Какъв е шансът нещо да се е случило със самолета точно тогава? И дори и да се е случило, кой е пренастройл автопилотът, защото 100% е бил пренастроен, ако не е бил самолета щеше да си лети до Китай, а не до южната част на Индийския океан. Не е нужно да си конспиратор, за да видиш какви са реалните факти. Нещо премълчават...

20

Хо

преди 10 години

Разбил се е до доказване на противното.....Този случай влиза в X-Files!